angelb 12.08.2008 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 A ja musze sie zdecydowac juz na brame do garazu,nie wiedzialam ze tak szybko trzeba podejmowac decyzje-jeszcze fundament nieskonczony a majster juz sie pyta jaka bedzie brama-chodzi oczywiscie o wymiar.Wiec poradzcie mi jaka szeroka wybrac brame do garazu szerokosci 3.8 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 13.08.2008 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 A ja musze sie zdecydowac juz na brame do garazu,nie wiedzialam ze tak szybko trzeba podejmowac decyzje-jeszcze fundament nieskonczony a majster juz sie pyta jaka bedzie brama-chodzi oczywiscie o wymiar.Wiec poradzcie mi jaka szeroka wybrac brame do garazu szerokosci 3.8 m zadzwon do firm od bram i zapytaj sie jakie maja przedzialy nalazek darro fart produkt my mielismy dziure 2,40m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 14.08.2008 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 podnosze pogoda zrobila sie jak na razie piekna wiec jutro rano skoro swit wyjazd nad polskie morze - Dębki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 14.08.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 A my dziś zamówiliśmy schody i drzwi a także płytki i odpływ liniowy do dolnej łazienki. Prawie zdecydowaliśmy się też na podłogę na cały parter. Dzień udany, ale pieruńsko męczący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 15.08.2008 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Aha - zapomniałam napisać, że we wtorek wchodzą fachowcy od kominka - będą robić obudowę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 18.08.2008 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 podnosze pogoda zrobila sie jak na razie piekna wiec jutro rano skoro swit wyjazd nad polskie morze - Dębki weekend pochurny, wietrzny i nie za cieply lecz na cale szczescie prawie bezdeszczowy. Za bardzo sie nie poopalalismy ale Łeba dala sznse nieco odpoczac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 19.08.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 tesciu buduje garaz. kupuje solecki beton komorkowy za 7,45 bez faktury - w zeszlym roku na poczatku zezonu okazyjnie kupowalem za 7,90 brutto a w swzonie to i za ponad 20 widywalem w skladach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartek_Sl 19.08.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 A ja musze sie zdecydowac juz na brame do garazu,nie wiedzialam ze tak szybko trzeba podejmowac decyzje-jeszcze fundament nieskonczony a majster juz sie pyta jaka bedzie brama-chodzi oczywiscie o wymiar.Wiec poradzcie mi jaka szeroka wybrac brame do garazu szerokosci 3.8 m My wybraliśmy bramę Normstahl z Darro - było najtaniej, a brama 450X250 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 20.08.2008 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 A ja musze sie zdecydowac juz na brame do garazu,nie wiedzialam ze tak szybko trzeba podejmowac decyzje-jeszcze fundament nieskonczony a majster juz sie pyta jaka bedzie brama-chodzi oczywiscie o wymiar.Wiec poradzcie mi jaka szeroka wybrac brame do garazu szerokosci 3.8 m My wybraliśmy bramę Normstahl z Darro - było najtaniej, a brama 450X250 my hormana z nalazka - nasz wymiar tam byl najtanszy 240x200 - tak okolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 20.08.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Torun - Bydgoszcz i okolice Moge polecic mloda i niedroga ekipe do alarmu, elektryki, tv, sat i innych kabelkow jak co to prosze o priv czy w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żmija1719503461 21.08.2008 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Hej witam czy ktos zna firme Fasterm robia wykonczeniówke bede wdzieczna za ewentualne info na temat firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 21.08.2008 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 To ja jeszcze tu się pochwalę:http://www.packdruk.com.pl/_upload/kmyszka/80.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 21.08.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 To ja jeszcze tu się pochwalę: Witam nam rowniez taka prosta forma odpowiada pewnie kiedys bedzie podobnie tylko moze bez tych poleczek z prawej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 21.08.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Półki musiały być, żeby było dojście do wyczystki w kominie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 21.08.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Półki musiały być, żeby było dojście do wyczystki w kominie. aaaaaaa my mamy piwnice i jest wyczystka pod salonem w piwnicy tamtedy tez mam w planie doprowadzic powietrze z zewnatrz choc z kominkiem nam sie nie spieszy do tej pory pare lat mielismy i jakos niespecjalnie nam to odpowiada fajnie i klimatycznie wyglada lecz zawsze jest choc minimalny smrod wedzonki, jak 'dziwny" wiatr to nawet ze strazakiem potrafilo sie przy rozpalaniu cofnac z kominka. sufit w okolicy kominka niestety szybciej sie brudzi. nieco kurzu, okruchow drewna itd mocno sie zastanawiamy czy w nowych kominek chcemy miec choc miejsce jest przygotowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 21.08.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Natalia, sliczny kominek. Teraz pewnie jeszcze malowanko - na jaki kolor? Moj niestety ciagle jeszcze niewykonczony, ale juz przynajmniej koncepcja jest. Tylko kasy brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 22.08.2008 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Na malowanie to jeszcze trochę poczeka... Ale dziękuję za wyrazy uznania. Teściowa moja stwierdziła, że ona to myślała, że zrobimy sobie kominek, a nie piekarnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 25.08.2008 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Oj te teściowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 25.08.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 u nas jak zwykle nic ciekawego. w ten weekend intensywnie wypoczywalem na ekstremalnej wsi w miejscu gdzie konczy sie droga a dojazdu zaden gps nie pokazuje w nasteony weekend przyjmujemy gosci i mam nadzieje ze dopisze pogoda gdyz przewidziane wielke wedzenie pstraga a moze wegorza i leszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 25.08.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 poproszę wędzonego węgorza na spróbowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts