nastka79 01.09.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 A cenę sprawdzałaś? Bo wygląda na dosyć drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 01.09.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 no niestety...cena zabójcza...za cały system (deski, legary, spinki) 280 zł za mkw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 01.09.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 O jezu , to ja zrobię jednak płytki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 01.09.2008 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 no niestety...cena zabójcza...za cały system (deski, legary, spinki) 280 zł za mkw. ło matko to ja na razie zostawie sobie betonowa wylewke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 01.09.2008 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 ale deski dąb 2200/ m3, brzoza 950/m3, a specjalne deski tarasowe z ryflowaniem mdrzew 1400 zł/m3. Na m3 "wchodzi" ok. 42 m2 desek ogrubości 2,5 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZaKontyK 01.09.2008 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Gdzie, w okolicach Bydgoszczy i Torunia, znajdę wystawkę z gniazdkami i pstryczkami elektrycznymi ? Gdzie można dotknąć i porównać kilka serii? Jakieś hurtownie? Dziękuję Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 01.09.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Np. w Kopel (na Polnej lub na Żółkiewskiego). Ja wybierałam na Żółkiewskiego (prawie vis-a-vis Galerii). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romek163 01.09.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 w energohandlu za galerią mają sporo taniej niż w koplu...tyle tylko, że wystwa uboższa;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 01.09.2008 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 i o wiele lepszą obsługę. Obsługa na Polnej hmmm...nie będę przeklinać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 01.09.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Ja też tylko wybierałam w Kopelu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 01.09.2008 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 w energohandlu za galerią mają sporo taniej niż w koplu...tyle tylko, że wystwa uboższa;] tez tam dokupowalem troszke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stynkab 01.09.2008 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 okiennice jako zabezpieczenie, bo moja malutka budowa to kamionki małe- jezioro, a tam niestety dużo włamań i kradzieży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stynkab 01.09.2008 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 witam wszystkich, ja jak wszyscy dotąd z pytankiem do was gdzie kupić okiennice a może poradzicie co lepiej może rolety bo nie mogę się zdecydować, i może ktoś ma kominek z dgp i namiar na jakiegoś fachowca od tych spraw pozdro Jak nam zostanie jakaś kasa po wykończeniu ( mało prawdopodobne), to też zainteresujemy się okiennicami. Na razie temat odstawiony. Jeżeli chodzi o kominki, to polecam Arka-kominki. Fachowa obsługa, ale oczywiście również odpowiednio się ceni... Bardzo mi sie podoba Twój kominek ....... - zł? czy łącznie z obudową robiłaś w Arce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 02.09.2008 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Stynkab, podpytaj w Fart Produkcie. Wczoraj z mężem najedliśmy się strachu. Od ok. 21.00 do 21.30 nad nami przelatywały jakieś samoloty. Był taki huk, pomruk....autentycznie myśleliśmy, że zaraz ktoś na głowę spuści nam bombkę. Nigdy wcześniej nie słyszeliśmy czegoś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 02.09.2008 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Tak, całość robiona w Arce - wkład kosztował 5 tys., DGP - ok. 2 tys. i obudowa 5 tys., więc trochę się zebrało kosztów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 03.09.2008 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Stynkab, podpytaj w Fart Produkcie. Wczoraj z mężem najedliśmy się strachu. Od ok. 21.00 do 21.30 nad nami przelatywały jakieś samoloty. Był taki huk, pomruk....autentycznie myśleliśmy, że zaraz ktoś na głowę spuści nam bombkę. Nigdy wcześniej nie słyszeliśmy czegoś takiego. wczoraj to ja tez sie naogladalem samolotow tyle ze na warszawskim okeciu. strasznie mi sie podobaja takie wielkie maszyny fart produkuje i maja naprawde sporo, jakies rolety, moskitiery to moze i okiennice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.09.2008 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 wczoraj była powtórka z rozrywki - okropne uczucie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 03.09.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 wczoraj była powtórka z rozrywki - okropne uczucie... ja tam telewizji nie ogladam ale cos tam w radio slysze moze do wojny sie szykujemy ... dobrze ze mam piwnice, najwyzej rozwale 2 wyzsze poziomy i w naturalnie powstalym bunkrze bede mieszkal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 03.09.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 dobrze ze mam piwnice, najwyzej rozwale 2 wyzsze poziomy i w naturalnie powstalym bunkrze bede mieszkal No, no, to może zacznij już zapasy robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 03.09.2008 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 dobrze ze mam piwnice, najwyzej rozwale 2 wyzsze poziomy i w naturalnie powstalym bunkrze bede mieszkal No, no, to może zacznij już zapasy robić z zona w rozpedzie narobilismy tele sloikow ze pewnie po euro 2012 bedziemy jeszcze jedli jestem maniakiem ogorkowym wiec tego jest najwiecej pozostalo nam tylko bulte z woda mineralna i tlenem zakupic oraz w razie czego olowiane plachty - wyjdziemy dopiero jak bociany zaczna latac na niebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts