agnieszkakusi 08.09.2008 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 w sobotę dorobiłam kolejne 18 słoików, wczoraj 6 słoików grzybków i 4 słoiki malin...mam dość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 08.09.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 w sobotę dorobiłam kolejne 18 słoików, wczoraj 6 słoików grzybków i 4 słoiki malin...mam dość. my tam dosc nie mamy ale okolo 150 sloikow spokojnie wystarczy dzis moze jakies malisnki zaprawimy na zimowe przeziebienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 08.09.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 generalnie słoików to pewnie mam z 200...jeszcze muszę dorobić buraczki, bo moi sa od buraczków uzależnieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 08.09.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 generalnie słoików to pewnie mam z 200...jeszcze muszę dorobić buraczki, bo moi sa od buraczków uzależnieni o kurcze zapomnielismy o buraczkach i tak zaprawiamy po 21.00 jak mala idzie spac wiec juz mamy dosc tego siedzenia w kuchni do 23.00 Ostatnio mielismy robic malinki i zastrajkowalismy Siedzielismy w kuchni przy swieczce, pilismy czerwone pol wytrawne winko i jedlismy zielone oliwki z czosnkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 09.09.2008 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 witam przy slonecznym wtorku przypominam o nowym przenosnym fotoradarze w toruniu ustawianym jak na razie na sporych ograniczeniach w celach testowych. w ciagu godziny strzelal ponad 100 zdjec o minimalnym nominale 100 zeta. ustawiony o 20 km/wiecej czyli teoretycznie jadac 60 km/h na 40-tce zdjecia nie pstryknie a 61 i owszem. fotoradar zakupila straz miejska a kasa z mandatow trafi do budzetu miasta wiec nie zwalniajcie - moze bedzie forsa na kilka nowych mostow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowalijki 09.09.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Hejka! dziękuję za odpowiedź na mojego posta Nastka - dzięki za namiary zapewne zadzwonimy i dopytamy:) Odpowiadając na pytanie - domek budujemy w Przysieku. Pozdrawiam i czekam na więcej namiarów na sprawdzonych fachowców od wykończeniówki Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 10.09.2008 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Jak będę miała ocieplone poddasze bez problemów, to też Ci podeślę namiar na tą ekipę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 10.09.2008 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 a ja właśnie dzis rano dowiedziałam się, że w piatek mam lecieć do Niemiec. LECIEĆ.....mam stracha jak nie wiem... jako nastolatka skakałam na bungy głową w stronę Wisły, a teraz boję się samolotu. Tylko wtedy nie miałam męża i dziecka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 10.09.2008 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Hehe, daj spokój - to najbezpieczniejszy środek transportu. Poza momentem startu i lądowania bardzo przyjemny zresztą... Dziś moja siostra leci do Hiszpanii z przesiadką w Londynie - już się śmialiśmy, że dobrze, że nie 11-tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 10.09.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 przed swoim domem czesto znajduje ofert solid security - spoko wczoraj delikatnie sie wkur..... gdyz jakis beszczelny pseudo handlowiec nakleil mi naklejke na szybe w drzwiach wejsciowych zadzwonilem, podalem adres i poprosilem o jej zdjecie w ciagu 30 minut gdyz w innym przypadku zadzwonie na policje - przyjechali bardzo szybko z przeprosinami wiec solidNA firma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartek_Sl 11.09.2008 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Witajcie po przerwie Mam już wynegocjowane ceny za wykończeniówkę: 1. ocieplenie poddasza z kartongipsami - 20 PLN/m2 2. podwieszanie sufitów - 20 PLN/m2 3. tynki wewnętrzne, ręczne - 10 PLN/m2 4. posadzki (ocieplenie, izolacja, wylewki) - 10 PLN/m2 Co myślicie o tych cenach? I jeszcze jedno pytanie - jak liczy sie powierzchnię do tynków wewnętrznych? Razem z otworami dzwiowymi, okiennymi czy bez? Dla mnie bez sensu płacić za otynkowanie ściany, w której jest brama garażowa 4500X2500 (to ponad 11 m2, któte napewno nie będą otynkowane). Oczywiście mogę doliczyć ościeżnice, ale cały otwór? Jak było u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 11.09.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Ceny nieprawdopodobne - skąd wziąłeś fachowców na ocieplenie wełną i kartongipsy za 20 zł za metr ? Bardzo atrakcyjna cena. Jeżeli chodzi o tynki to przyjęte jest, że liczy się całą ścianę bez odejmowania otworów, bo za obrobienie okien i drzwi jak by ci dowalili cenę, to byś i tak gorzej na tym wyszedł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romek163 11.09.2008 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 tynki też drogie nie są, ja płaciłem 15 pln/metr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartek_Sl 11.09.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Moja ekipa zgodziła się na takie ceny. Na początku nie chcieli, ale obdzwoniliśmy kontakty z Anonsów i był gość co robił za takie ceny, więc naszej ekipie powiedzielimy, że albo robią za takie pieniądze, albo wchodzi gość z Anonsów i On robi. Zgodzili się. Teraz muszę tylko pojechać z miarą na budowę i wszystko pomierzyć, bo 1000m2 tynków to ja napewno nie mam 300 m2 podłóg również Majster nie mierzył, tylko "oszacował na oko" A co do kartongipsów to cena jest bez malowania - przygotowane do malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 11.09.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 To duże to oko . U nas było 190 m posadzki i 480 m tynków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romek163 11.09.2008 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 hehe a u nas mierząc na oko pomylil sie o 11 metrów...2 razy mierzyłem i za każdym razem wychodziło 700 metrów tynków...sam parter.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 11.09.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Aga, spokojnego lotu. Bedzie dobrze. Czy ktos z Was wybiera sie moze w okolice IKEI? Jesli tak, niech da znac, bo potrzebuje kilka drobiazgow i bede sie ladnie usmiechac o ich zakup. O tak ladnie. Pozdrawiam Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 12.09.2008 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Aga, spokojnego lotu. Bedzie dobrze. Czy ktos z Was wybiera sie moze w okolice IKEI? Jesli tak, niech da znac, bo potrzebuje kilka drobiazgow i bede sie ladnie usmiechac o ich zakup. O tak ladnie. Pozdrawiam Magda wczoraj mnie nie bylo bo bylem w .. IKEI na Targowku wlasnie po kolejna partie drobiazgow - tym razem male sloiczki do przypraw pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 12.09.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 A kiedy znowu sie wybierasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kama100 12.09.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Witam wszystkich! buduje w Grudziadzu projekt Kuba z Pprojekt. W tej chwili jestem na etapie więżby. Długo rozważałam i w końcu zdecydowałam sie na pompe ciepła. Całkowity koszt materiału i robocizny wraz z odwieratmi i podłogówką to 39 tys. Wydaje mi sie przystępnie, ale niestety muszę zejść z kosztów. Będę wdzięczna za namiary na niedrogie (ale dobre) drzwi z naświetlem bocznym oraz bramy garażowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts