stynkab 13.09.2008 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Stynkab, podpytaj w Fart Produkcie. fart produkuje i maja naprawde sporo, jakies rolety, moskitiery to moze i okiennice Fart produkt planuje wprowadzenie do swojej oferty okiennice ale na razie nie ma. Ma je 2M z Sienkiewicza, niestety ceny zabijają na dzień dobry. Jutro mam spotkanie ze stolarzami z polecenia zobaczymy ile oni zaśpiewają - widziałam ich dzieło i nawet mi się podoba. Jeżeli chodzi o okna to przyłączam sie do tych co mówili o oknovidzie na wyszyńskiego ich oferta była ciekawa, ja wybrałam Falkon z Wybickiego- facet konkretny, sprawdziłam firme działa już od kilku dobrych lat no i nie do pogardzenia było to że u niego dostałam okna w cenie brutto takiej jak w/w oknovid dał mi netto( a była to prawie najlepsza oferta). Przy moich oknach najtaniej zaproponowała mi firma Oknomont ( jeszcze taniej od Falkona), ale niestety przestraszyło mnie to że nikt nic o tej firmie nie wie, a pracownicy wydali mi się mało konkretni Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cemik1 15.09.2008 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 A ja będę miał takie:http://img291.imageshack.us/img291/2917/okiennice1dk4.jpgJeżeli będziecie chcieli kontakt do stolarza dajcie znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 15.09.2008 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Cemik, ja poproszę o kontakt do tego stolarza od okiennic. U mnie na początku okiennice były przewidziane (dlatego nie robiliśmy rolet zewnętrznych), ale obecnie trochę się oddalają ze względu na finanse . Zobaczymy po wykończeniu domku czy jeszcze temat okiennic będzie aktualny, ale namiary chętnie wezmę... Może napisałbyś jeszcze coś o cenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 15.09.2008 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 A kiedy znowu sie wybierasz? obym jak najmniej musial jezdzic - teraz wyprawa do warszawki to jeden wielki korek ... jak bede jechal to co najmniej dzien wczesniej dam znac OK? tylko musisz codziennie wchodzic w ten watek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 15.09.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Stynkab, podpytaj w Fart Produkcie. fart produkuje i maja naprawde sporo, jakies rolety, moskitiery to moze i okiennice Fart produkt planuje wprowadzenie do swojej oferty okiennice ale na razie nie ma. Ma je 2M z Sienkiewicza, niestety ceny zabijają na dzień dobry. Jutro mam spotkanie ze stolarzami z polecenia zobaczymy ile oni zaśpiewają - widziałam ich dzieło i nawet mi się podoba. Jeżeli chodzi o okna to przyłączam sie do tych co mówili o oknovidzie na wyszyńskiego ich oferta była ciekawa, ja wybrałam Falkon z Wybickiego- facet konkretny, sprawdziłam firme działa już od kilku dobrych lat no i nie do pogardzenia było to że u niego dostałam okna w cenie brutto takiej jak w/w oknovid dał mi netto( a była to prawie najlepsza oferta). Przy moich oknach najtaniej zaproponowała mi firma Oknomont ( jeszcze taniej od Falkona), ale niestety przestraszyło mnie to że nikt nic o tej firmie nie wie, a pracownicy wydali mi się mało konkretni Pozdrawiam falkon to posrednik ktory ma pewnie niejedna firme w swojej ofercie adama znam jakis czas - mieszka niedaleko mnie firma falkon faktycznie kilka lat juz istnieje, ma wiec juz jakies tam doswiadczenie a we wczesniejszym domu bralismy od stachowiaka np. roletki wewnetrzne i wszystko po latach jest OK mozna go polecic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 15.09.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 juz gdzies slyszalem lecz dopiero dzis wyczytalem http://miasta.gazeta.pl/torun/1,35576,5661420,Jadac_suwakiem_wszyscy_bedziemy_do_przodu.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 15.09.2008 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Piotrulex, bede zagladac. Czasem jednak nie mam na to czasu, wiec pusc mi sygnal na komorke, to oddzwonie - numer juz wysylam na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 15.09.2008 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Piotrulex, bede zagladac. Czasem jednak nie mam na to czasu, wiec pusc mi sygnal na komorke, to oddzwonie - numer juz wysylam na PW. odczytane i zostawione nie ma problemu jak jestem to na kaweczke czasami wpadam - na darmowa karte ikea family daja za friko pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 16.09.2008 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 w domku dzis rano mialem 15 stopni, wczoraj 16 chyba odpale kociolek gdzie polecacie kupic tzw ekogroszek tak z tonke na poczatek? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 16.09.2008 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Wy to już chociaż piec możecie sobie odpalić, a my na tym Rubinkówku pie... marzniemy . Ale dziś w domku rozpoczyna się akcja ocieplania poddasza, więc może jednak zima będzie w swoim domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 16.09.2008 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 my już grzejemy, bo pranie w ogóle nie schnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 16.09.2008 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Jak tam lot? Przeżyłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 16.09.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Przeżyłam...mam fajne fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 16.09.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 wegiel idzie w gore jak ktos musi to niech zamawia groszek 28000 kalorii za 650 wlasnie zamowilem a zapowiadaja ze 700 od poniedzialku i sa kiepskie perspektywy tak wiem gadac kady moze ze kupowac bo podwyzki ale mam znajomego w branzy i potwierdza ze nie startuja nawet w duzych przetargach bo jest szansa na braki towarowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 16.09.2008 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 normalne, że sk%$#^&*@ przed sezonem podnoszą ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 16.09.2008 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 normalne, że sk%$#^&*@ przed sezonem podnoszą ceny. pewnie ze normalne tsza ino miec gdzie to polozyc i kupic przed sezonem z 4 tonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 16.09.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 no właśnie....ma ktoś do wypożyczenia na jeden dzień murarza? Muszę wylać stopy pod budynek gospodarczy. Kilka godzin roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 16.09.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Może uśmiechnij się do Renaty - w końcu to najbliżej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zukow 16.09.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Witam wszystkich! buduje w Grudziadzu projekt Kuba z Pprojekt. W tej chwili jestem na etapie więżby. Długo rozważałam i w końcu zdecydowałam sie na pompe ciepła. Całkowity koszt materiału i robocizny wraz z odwieratmi i podłogówką to 39 tys. Wydaje mi sie przystępnie, ale niestety muszę zejść z kosztów. Będę wdzięczna za namiary na niedrogie (ale dobre) drzwi z naświetlem bocznym oraz bramy garażowe. kama100 mogłabyś podać namiary na firmę/fachowca od pompy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 17.09.2008 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 poszłam bliżej, za płot Renata miała odezwać się w sierpniu i nie wiem co się z nią dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts