piotrulex 17.09.2008 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 wczoraj od 1 zapaleczki odpalilem kociolek. coz za pyszne ciepelko panuje teraz w domciu. tak gdzie podlogowka az chce sie chodzic na bosaczka. ekogroszek 3 tonki bedzie dopiero 26-go po poludniu bo tyle maja zamowien - 650 zeta/tx3 tonki + 50 transport. taniej nie znalazlem. ma sie ocieplic za kilka dni i kupie sobie dodatkowe ruszta. popale troszke drzewskiem bo jak to zwykle po budowie sporawo go zostalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cemik1 17.09.2008 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Cemik, ja poproszę o kontakt do tego stolarza od okiennic. Proszę bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 17.09.2008 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 17.09.2008 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Piotrulex, wczoraj kupowałam trochę węgla w Lubiczu. Węgiel kosztuje 600 zł, ekogroszek 580zł, a miał (lepszy) 560 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 17.09.2008 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Piotrulex, wczoraj kupowałam trochę węgla w Lubiczu. Węgiel kosztuje 600 zł, ekogroszek 580zł, a miał (lepszy) 560 zł. to jakby nie bylo nizsza cena tylko kwestia jaka jest kalorycznosc tego groszku - oczywiscie deklarowana bo jak jest naprawde nie zweryfikujemy w prosty sposob. daj prosze telefon to sobie zadzwonie. dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 17.09.2008 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 nie znam numeru telefonu. Oni są na początku ulicy Warszawskiej, jak jedziesz z Torunia to po lewej stronie widać za ekranami dźwiękowymi hałdy węgla. W ubiegłym roku braliśmy od nich groszek i był b. dobry, a sprawdzaliśmy z kilku miejsc (kupowaliśmy workami). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 17.09.2008 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 nie znam numeru telefonu. Oni są na początku ulicy Warszawskiej, jak jedziesz z Torunia to po lewej stronie widać za ekranami dźwiękowymi hałdy węgla. W ubiegłym roku braliśmy od nich groszek i był b. dobry, a sprawdzaliśmy z kilku miejsc (kupowaliśmy workami). "Alfabis" Firma Usługowo-Handlowa Rafał Gołębiewski Branża: Węgiel - sprzedaż, wydobycie Lubicz Grn., ul. Warszawska 21, tel. 056 6782603 Słowa kluczowe firmy: WĘGIEL "Olpszem-Bis" Krzysztof Szefler Branża: Budowlane materiały Lubicz Grn., ul. Warszawska 1, tel. 056 6782316 jak na poczatku to pewnie ten drugi na warszawskiej 1? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 17.09.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 tak to Olpszem - p. Szefler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kama100 17.09.2008 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 kama100 mogłabyś podać namiary na firmę/fachowca od pompy? Namiary wysłałam wczoraj na prv. Mam nadzieję, że otrzymałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stynkab 18.09.2008 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Cemik, ja poproszę o kontakt do tego stolarza od okiennic. U mnie na początku okiennice były przewidziane (dlatego nie robiliśmy rolet zewnętrznych), ale obecnie trochę się oddalają ze względu na finanse . Zobaczymy po wykończeniu domku czy jeszcze temat okiennic będzie aktualny, ale namiary chętnie wezmę... Może napisałbyś jeszcze coś o cenie... Przyłączam się do prośby Nastki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cemik1 18.09.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Kontakt podałem kilka postów wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 18.09.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 a ja muszę zdecydować się na kolor elewacji. Co radzicie przy grafitowej dachówce i oknach złoty dąb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 19.09.2008 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 a ja muszę zdecydować się na kolor elewacji. Co radzicie przy grafitowej dachówce i oknach złoty dąb? my nie mielismy koncepcji wiec dalismy bialy klej i tak zostawilismy jak za rok, dwa czy trzy cos nam przyjdzie do glowy to zrobimy tak wiec nie pomoge nam podobaja sie takie pisakowo-zolte sporo teraz widac takich jasno-brazowych generalnie ciemnych kolorow - choc nam sie nie widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata3 19.09.2008 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Witam po długiej przerwie, z powodu braku łącza i braku czasu. Jesteśmy już w Toruniu - dzieci do szkoły i przedszkola już sie przyzwyczaiły. Budowa idzie swoim tempem- do zimy będzie, mam nadzieje pod dachem. W koncu mielismy czas pochodzic po okolicznych lasach - nawet znalezlismy troche grzybkow. Agnieszka, podobno na wiosnę będziemy mieć ładniejsza drogę w Kopaninie Pozdrawiamy Renata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 19.09.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Ładniejsza droga?? Co mają robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jatomek 19.09.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Witam WszystkichWłaśnie zaczynam budowę w Toruniu na Stawkach. Ekipę murarzy już posiadam. Obecnie poszukuję ekipy od dachu. Jeżeli ktoś ma sprawdzoną to poproszę o namiary. Cieszę się, że już w końcu coś dziać, bo załatwianie papierków było trochę nużące.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz_Dom 19.09.2008 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Ja moge polecic ekipe ktora u mnie wykonywala czesc prac budowlanych jako podwykonawca. Panowie buduja cale domy z powierzonego materialu i moga wykonywac poszczegolne etapy budowy domow sa solidni i robia swoja robote bardzo dobrze (jest to moja ocena). Jesli ktos chce namiary prosze o list an PRIV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata3 20.09.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Ładniejsza droga?? Co mają robić? Ponoc na wiosnę maja poszerzać i kłaść nowy dywanik asfaltowy słowa naszego wójta - na ile się sprawdzą, zobaczymy. Pozdrawiam Renata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kama100 20.09.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 To teraz ja stoję przed dylematem: dach grafitowy, elewacja będzie bardzo jasna śmietanowo-budyniowa i do poniedziałku musze zdecydować sie na kolor okien. Miały być PCV orzech, ale zastanawiam się czy dąb bagienny nie będzie tu lepiej pasował. Może ma ktoś takie zestawienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowalijki 21.09.2008 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Hejka dawno mnie tu nie było!Słuchajcie na gwałt potrzebuje dobrego, solidnego a w miarę niedrogiego hydraulika. Proszę pomóżcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts