Michałka 29.09.2008 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Witajcie ! Nie bylo mnie tu juz od 7 stron. Napiszcie czy to spotkanie w realu forumowiczow juz sie odbylo czy zrezygnowaliscie z tematu. Ja nie mam teraz prowadze 2 budowy rownolegle . Pozdrawiam wszystkich nowych i starych takze. Michal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 29.09.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Niestety do spotkania jeszcze nie doszło. Jak dajesz radę z dwoma budowami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolinek 29.09.2008 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Dzięki Aga za miłe przyjęcie. Ja się buduje w Papowie- Osieki. Tak jak pisałam wyżej jestem na etapie "wykańczania" się ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 29.09.2008 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Dzięki Aga za miłe przyjęcie. Ja się buduje w Papowie- Osieki. Tak jak pisałam wyżej jestem na etapie "wykańczania" się ) witamy, witamy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 29.09.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 My wczoraj wybraliśmy się w okolicach naszego nowego domku na grzyby. Chcieliśmy troszkę nazbierać, żeby mieć na obiad. Skończyło się na niemal pełnym koszu i 2-godzinnym obieraniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 29.09.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Ja tez witam. I wiem, jestem paskudna, ale ciesze sie, ze etap na ktorym jestescie mam juz za soba. Ale za to moge czasem cos doradzic. Bo tak naprawde to nie jestem taka wredna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 29.09.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 ...... tak naprawde to nie jestem taka wredna. nie ma tu wrednych ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 29.09.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 ...... tak naprawde to nie jestem taka wredna. nie ma tu wrednych ludzi Tylko mili inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 29.09.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 eee tam.... na naszej grupie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 29.09.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 ...... tak naprawde to nie jestem taka wredna. nie ma tu wrednych ludzi Tylko mili inaczej ze niby kto? kolezanko, nie badz taka samokrytyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 29.09.2008 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 ...... tak naprawde to nie jestem taka wredna. nie ma tu wrednych ludzi Tylko mili inaczej ze niby kto? kolezanko, nie badz taka samokrytyczna Uderz w stół, a nożyce się odezwą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 29.09.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 ...... tak naprawde to nie jestem taka wredna. nie ma tu wrednych ludzi Tylko mili inaczej ze niby kto? kolezanko, nie badz taka samokrytyczna Uderz w stół, a nożyce się odezwą kolezanka widze caly czas ma problem z wlasna osobowoscia ja jestem szczery i nie znosze klubow wzajemnej adoracji i co za tym idzie hipokryzji jestem na maksa szczery, czasami do bolu i jak widac nie kazdemu to pasuje to co cenie sobie w anonimowych powiedzmy forach to ich szczerosc i bezinteresownosc kolezance jak widac czasami szczerosc przeszkadza choc zbytnio pamietliwy nie jestem i niestety nie pamietam o co chodzi serdecznie pozdrawiam pamietliwa kolezanke i zycze usmiechu i optymizmu na co dzien oraz oswojenie sie z umiejetnoscia przyjmowania szczerej i otwartej a czasami i konstruktywnej krytyki nikogo staram sie nie obrazac ale obrazac sie za szczerosc kolezanko nie wypada tak sobie to tlumacze i tyle choc sa osoby, ktore mnie nie trawia - jedne za szczerosc a inne za to ze gadam, gadam, gadam, gadam, gadam ...... cos jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 29.09.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 - znaczy żart. Ale chyba ty sobie za bardzo to do serca bierzesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 29.09.2008 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 - znaczy żart. Ale chyba ty sobie za bardzo to do serca bierzesz... skoro tak mowisz ... IQ masz chyba sporo ponizej 100 co? znaczy zart o ile pamietasz to tylko takie brzydkie i prostackie porownanie pisania i bezposredniego rozumienia wiec tez nie bierz sobie tego do serca dziekuje za dalsza dyskusje ... Ladna pogoda co? Nocki w miare cieple to moz ei na grzybki by sie przydalo wyskoczyc. Jutro sobierobie wolne bo glowa od roboty mi peka to moze wyskocze do lasu na grzybobranie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 29.09.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 O matko, ale burze rozpetalam. Tak sobie napisalam o tej wredocie, bo bylam mocno niewyspana - maly cala noc szalal. Tu nikt nie jest wredny. Sami mili ludzie, nawet jak cos skrytykuja to z dobroci serca. Pozdrowionka dla wszystkich Nowych i Starych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata3 29.09.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 My wczoraj wybraliśmy się w okolicach naszego nowego domku na grzyby. Chcieliśmy troszkę nazbierać, żeby mieć na obiad. Skończyło się na niemal pełnym koszu i 2-godzinnym obieraniu... To już wiem po kim same ogonki w lesie były Tez byliśmy w lesie w okolicy naszego domku. śliczna ta nasza okolica Pozdrawiam Renata ps. Jak ktoś szuka działki w Kopaninie to niedługo będzie w gminie przetarg na 2 ładne działeczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaoj2008 29.09.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Dzięki raz jeszcze @Nasz Dom i @SławekGłogowo za ekipy.Budować się będziemy w centrum Torunia ponieważ mamy działkę z małym domkiem, który będziemy częściowo burzyć i rozbudowywać.Wiem, że jest wielu przeciwników takiej lokalizacji ale nam się mieszka na naszej działeczce miejskiej baaardzo dobrze.Chyba Wam wszystkim zazdroszczę,, że jesteście już tak daleko zaawansowani w budowach a im więcej czytam, tym bardziej jestem przerażona ps @nastka: gdzieś na ostatnich stronach pisałaś o 150 tyś pod klucz.Jakaś firma zaproponowała Tobie, że za tyle wybuduje Twój domek?Dużo to czy przystępnie? Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 30.09.2008 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 my na grzybkach byliśmy w niedzielę- przywieźliśmy koszyk. Wczoraj prosto po pracy kierunek Obory - kolejny koszyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 30.09.2008 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 nastka: gdzieś na ostatnich stronach pisałaś o 150 tyś pod klucz.Jakaś firma zaproponowała Tobie, że za tyle wybuduje Twój domek?Dużo to czy przystępnie? Co Wy na to? To chyba dawno było, teraz to raczej nierealne. Stan surowy za 150 tys. to tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 30.09.2008 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 - znaczy żart. Ale chyba ty sobie za bardzo to do serca bierzesz... skoro tak mowisz ... IQ masz chyba sporo ponizej 100 co? znaczy zart o ile pamietasz to tylko takie brzydkie i prostackie porownanie pisania i bezposredniego rozumienia wiec tez nie bierz sobie tego do serca Nigdzie nie pisałam osobowo, więc po co brałeś sobie to do serca... A ty robisz przytyki bezpośrednio do mojej osoby, więc chyba miałam rację, mimo że miał być to tylko żart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts