piotrulex 09.10.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Tylko, że to też znajomy... No jak tez znajomy to pewnie tez drozej niz u konkurencji czy jak? Cena 2 zeta wskasuje jednak, ze to bardza tania firma ... Sluchaj, my tu sobie pomagamy, podsylamy sprawdzonych i tanich fachowcow a ja juz 3 raz prosze o namiar na te tynki za 2 zeta i bez odzewu Podeslesz mi czy jest z tym jakis problem? Moge nawet odpalic Ci z 50% tego co im zaplace za polozenie tynku Im tez podniose stawke z 50%, ot tak, z dobrego serca Betoniarke zalatwilem, w ta sobote w koncu wstepnie zalejemy zjazd do garazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 09.10.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Nie wiem czy jesteś taki głupi, czy tylko udajesz, ale cena ta jest możliwa tylko w kompleksowej usłudze czyli styro+tynk. Widząc z twoich wypowiedzi, Tobie na pewno nie można zaufać, bo rozpoczynając usługę i biorąc część pieniędzy nie przyszedłbyś jej skończyć. Ja w większości trafiłam na solidne firmy, które po podpisaniu umowy wywiązywały się z niej (no może z wyjątkiem naszego pierwszego majstra nieudacznika ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 09.10.2008 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Nie wiem czy jesteś taki głupi, czy tylko udajesz, ale cena ta jest możliwa tylko w kompleksowej usłudze czyli styro+tynk. Widząc z twoich wypowiedzi, Tobie na pewno nie można zaufać, bo rozpoczynając usługę i biorąc część pieniędzy nie przyszedłbyś jej skończyć. Ja w większości trafiłam na solidne firmy, które po podpisaniu umowy wywiązywały się z niej (no może z wyjątkiem naszego pierwszego majstra nieudacznika ). pozwol, ze nie wyciagne wnioskow z Twojej wypowiedzi bo nawet z tych 3 zdan na bardzo wysokim poziomie plyna niescislosci Masz jakies dokumenty potwierdzajace Twoje IQ? Bo ja mam i zle to nie wyglada Pozostalo mi napisac, ze ladna pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 09.10.2008 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 No widać, że tylko dokumentami możesz się pochwalić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 09.10.2008 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 No widać, że tylko dokumentami możesz się pochwalić... widze, ze znasz sie na ludziach gratuluje papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 09.10.2008 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 chciałam się przywitać dziś natknęłam się przypadkiem na forum muratora szukając namiaru na hurtownię w Kaszczorku i postanowiłam się dopisać, bo choć budowlańcem jestem już/dopiero od sierpnia to i chętnie skorzystam z rad starych 'wyjadaczy'. Budujemy w Głogowie, jesteśmy na etapie stropu. pozdrawiam wszystkich budowlańców i sąsiadów - może jest ktoś z Głogowa lub Brzozówki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 09.10.2008 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 chciałam się przywitać .... witamy w naszym zacnym gronie kolejnego towarzysza niedoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 09.10.2008 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 witam witam, dużo tu ciekawych tematów poruszacie, staram się czytać od początku żeby nie zadawać głupich pytań ale jestem dopiero przy 11 stronie uffff.... wybaczcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 09.10.2008 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 witam witam, dużo tu ciekawych tematów poruszacie, staram się czytać od początku żeby nie zadawać głupich pytań ale jestem dopiero przy 11 stronie uffff.... wybaczcie za uwaznie to lepiej nie czytaj i niektorych spraw nie staraj sie zrozumiec ... jak sie przylaczylem bez czytania wczesniejszych stron i chalupe skonczylem budowac, Tobie tez sie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shymo 09.10.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 A możesz podać jakieś konrkety (cena i zakres)? Jestem w trakcie zbierania ofert (chociaż narazie stoi fundament i nie ukrywam, że cenne byłyby dla mnie takowe informacje Cena to 30 zł/m. Kładą mi styro 20 cm. Na razie tylko zaciągną klejem i gruntem. Tynk na wiosnę. To znaczy, że nie przepłacę też mam stawkę 30pln/m2. U mnie jeszcze dochodzi ocieplenie od wewnątrz - tak to jest przy kanadyjkach Ogólnie zaproponowano mi cenę 60pln/m2 za tynk, styro, folię ( a nawet dwie folie - paroizolacyjną i wiatroizolacyjną), 15cm wełny, rusztowania do regipsów, regipsy i cekol - bez malowania.... co sądzicie o takiej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 09.10.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Witajcie Kochani. Hurraaa mam neta w domu Normalnie cieszę się jak dzieciak. Ile tu się działo jak mnie nie było, ojjojoj Ilu nowych forumowiczów nam przybyło Pozdrawiam Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyzak74 09.10.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 witajcie. To ja tez sie pochwale. Zaczalem budowe. Jako czlowiek z tzw branzy podchodze troche na luzaka do niej. I licze ze tak skoncze. Lata bycia w tej branzy pozwolilo mi znalezc fajnych ludzi i mateialy w jak mysle dobrej cenie np. bloczki 2,30, suporex 6,, beton b25 220 netto itp. I uwaga Matbud rozgarty wcale nie jest rewelacyjny w cenach. Co do fachowcow nie mam tylko umowionego posadzkarza i instalatora co, reszta ma podane konkretne terminy i sa to ludzie GODNI polecenia. Stolarki jak wiadomo szukac nie musze, bo sam ja prowadze (reklama, reklama). Mam nadzieje ze zima za bardzo nie da sie we znaki. Pozdrawiam ludu budujacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 09.10.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Witajcie Kochani. Hurraaa mam neta w domu Normalnie cieszę się jak dzieciak. Ile tu się działo jak mnie nie było, ojjojoj Ilu nowych forumowiczów nam przybyło Pozdrawiam Ola O, jak milo, ze wrocilas. Prosze teraz nadrobic zaleglosci, obfotografowac wszystko i nam pokazac. W przeciwnym razie pakujemy sie w samochody i sami sobie poogladamy. Pozdrawiam Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 10.10.2008 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Witajcie Kochani. Hurraaa mam neta w domu Normalnie cieszę się jak dzieciak. Ile tu się działo jak mnie nie było, ojjojoj Ilu nowych forumowiczów nam przybyło Pozdrawiam Ola No właśnie - poprosimy zdjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 10.10.2008 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 witajcie. To ja tez sie pochwale. Zaczalem budowe. Jako czlowiek z tzw branzy podchodze troche na luzaka do niej. I licze ze tak skoncze. Lata bycia w tej branzy pozwolilo mi znalezc fajnych ludzi i mateialy w jak mysle dobrej cenie np. bloczki 2,30, suporex 6,, beton b25 220 netto itp. I uwaga Matbud rozgarty wcale nie jest rewelacyjny w cenach. Co do fachowcow nie mam tylko umowionego posadzkarza i instalatora co, reszta ma podane konkretne terminy i sa to ludzie GODNI polecenia. Stolarki jak wiadomo szukac nie musze, bo sam ja prowadze (reklama, reklama). Mam nadzieje ze zima za bardzo nie da sie we znaki. Pozdrawiam ludu budujacy OK Cieszymy sie Ceny podane bardzo dobre Gdyby mi predzej otworzyli TOMBUD na Nieszawskiej to w matbudzie bym pewnie nic nie kupil. Tak u nich byly rozsadne ceny i naprawde wszystko szlo kupic 1. Jak tam moja wkladka do dallasa z przekrecaniem od wewnatrz w kolorze stare zloto czy podobnie? 2. Odbojnik tez moze juz jest? 3. Jak tam ekipa, ktora ma podregulowac drzwi zewnetrzne 4. Ze na stacjonarny sie dodzwonic nie mozna to chyba nie musze pisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 10.10.2008 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 za uwaznie to lepiej nie czytaj i niektorych spraw nie staraj sie zrozumiec ... jak sie przylaczylem bez czytania wczesniejszych stron i chalupe skonczylem budowac, Tobie tez sie uda no dobrze, poczytam w wolnej chwili, sporo znajomych firm się tu przewija, warto co nieco się o nich dowiedzieć my materialy częściowo braliśmy w Tropsie na Skłodowskiej ale teraz kończymy z nimi współpracę z powodów innych niż cenowe właśnie jesteśmy na etapie poszukiwania tynkarza i zastanawiamy się jakie tynki lepsze tzn. zdecydowaliśmy się na cem-wap ale kwestia czy gotowe mieszanki czy tradycyjne kręcone na budowie, nasi murarze chcą od nas 17 zeta za m2 z tych urabianych, wydaje mi się że drogo, szukam dalej, inny z kolei bierze 15 zeta ale używa tych gotowych które wychodzą ok. 10 zł na m2 materiał firmy Baumit nie wiem jak jest z Knaufem i innymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 10.10.2008 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 oj, chyba nie umiem cytować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 10.10.2008 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 krzyzak74 to w takim razie poproszę namiary na tą reklamowaną stolarkę bo właśnie jestem w trakcie zbierania ofert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 10.10.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 krzyzak74 to w takim razie poproszę namiary na tą reklamowaną stolarkę bo właśnie jestem w trakcie zbierania ofert To ja moze wyrecze naszego krzyzaka Ceny dobre, pamietaj tylko o rygorystycznym wpisaniu terminu realizacji Twojego zamowienia Nazwa firmy: STOLMAR (w przypadku osoby fizycznej Nazwisko i Imie) Pełna nazwa: STOLMAR Marcin Podlewski Adres: ul. Biała 65 87-100, Toruń Numer telefonu: 0-56 654-70-43, 0-668 038-236 (wiele wpisów oddzielamy przecinkami) Typ kontrahenta: materiały budowlane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 10.10.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 wielkie dzięki, tam jeszcze nie byłam, a co myślicie o oknach z firmy Taryk robiąna profilach Trocal oraz Ferrum na profilach Aluplast, jeszcze byłam w firmie Fasterm mają okna z firmy Drutex - może ktoś z Was natknął się na ich okna?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts