agnieszkakusi 10.10.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 ale się rozpędziłaś Drutex robi na profilu Veka, dobry profil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 10.10.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 fakt, wyglądają najlepiej z w/wym teraz tylko kwestia ceny, ale sprawdzę jeszcze w firmie Stolmar ktoś wcześniej pytał o istalatora co, mam namiar na owego, jakby co to podeślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michałka 10.10.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Niestety do spotkania jeszcze nie doszło. Jak dajesz radę z dwoma budowami U mnie to idzie bardzo wolno - domek na razie czeka a garaz budujemy malymi kroczkami. Nie zagladam tu czesto, wiec jesli jakies spotkanie muratorow bedzie to powiadomicie mnie - ok ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michałka 10.10.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Niestety do spotkania jeszcze nie doszło. Jak dajesz radę z dwoma budowami U mnie to idzie bardzo wolno - domek na razie czeka a garaz budujemy malymi kroczkami. Nie zagladam tu czesto, wiec jesli jakies spotkanie muratorow bedzie to powiadomicie mnie - ok ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michałka 10.10.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Niestety do spotkania jeszcze nie doszło. Jak dajesz radę z dwoma budowami U mnie to idzie bardzo wolno - domek na razie czeka a garaz budujemy malymi kroczkami. Nie zagladam tu czesto, wiec jesli jakies spotkanie muratorow bedzie to powiadomicie mnie - ok ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyzak74 10.10.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 wielkie dzięki, tam jeszcze nie byłam, a co myślicie o oknach z firmy Taryk robiąna profilach Trocal oraz Ferrum na profilach Aluplast, jeszcze byłam w firmie Fasterm mają okna z firmy Drutex - może ktoś z Was natknął się na ich okna?? dzieki Piotr. wykonales kawal roboty za mnie , teraz nie jestem juz anonimowy. Jesli chodzi o okna z Taryka - nie moge nic zlego powiedziec bo robi je moj kolega i czasami z niego korzystam. Drutex nie robi na veka - tloczy sam profil zblizony do Aluplasta. Okna sa ok. Ferrum nie produkujemy okien - sprzedaje jak kazdy inny. Sprzedaja oni okna z Rabienia na Aluplascie./ Okna jak okna - bez specjalnej skazy. Ja oferuje okna z vetrexu- profil veka, okna ze stolllaru - profil aluplast, okna triumph sonaroll oraz avangarde z dobroplastu. Kolejnosc nie przypadkowa. Zapraszam, podaje numer komorkowy 509861505. Do Piotrulex. Zawsze jest tak ze dla niekltorych towar czeka a niektorzy na towar czekaja. Jak to w handlu. Akurat w twoim przypadku byla druga opcja. Drzwi staly dosc dlugo u mnie przed zamontowaniem. I niech tak zostanie. Bez komentarza. Poprosze przy okazji namiar na Pana od co. XZ gory dziekuje. Trzymajmy kciuki za pogode - oby jak nam - budowniczym Polski poludowej sprzyjala. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 13.10.2008 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 od kiedy drutex nie robi na vece?? Za moich czasów robił vekę Lumik, ale nas zaskoczyłeś Jeśli chodzi o jakość kostki to nie zwracaj uwagi. Po robotach ziemnych, elewacyjnych kostka przeznaczona jest do rozbiórki, ale to dopiero w przyszłym roku jak wszystko skończymy. A Jarek kładzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 13.10.2008 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Do Piotrulex. Zawsze jest tak ze dla niekltorych towar czeka a niektorzy na towar czekaja. Jak to w handlu. Akurat w twoim przypadku byla druga opcja. Drzwi staly dosc dlugo u mnie przed zamontowaniem. Ale kolego ja tego nie neguje Drzwi dostalem w terminie i jestem z nich bardzo zadowolony Ze, trzeba pinowac terminow i miec na nie bacznosc to sprawa oczywista, kazdemu wpadki sie moga przytrafic i tyle. Raz zawali producent, raz posrednik, dostawca czy bezposredni sprzedawca. Trzeba jakos te terminy zabezpieczac i tyle w temacie Ja sie pytalem kiedy podjedzie ktos na regulacje o ktorej rozmawiamy juz ..... jakis czas?? Jak tam wkladeczka z przekrecaniem od wewnatrz i odbojnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 13.10.2008 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 No to Krzyżak oczekuj mnie w najbliższych dniach:)jeśli ktoś potrzebuje mogę podać namiar na Pana od c.o. i innych wod-kanów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 13.10.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 poprosze o namiary na czarnoziem z dowozem. kolega do Kopanina szuka. dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel_torun 13.10.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Na czarnoziem też jestem chętny . Muszę nasypać z 15cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 13.10.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 mam namiar, ziemia dobra, ale trochę syfu dowożą tzn. patyki, słoma.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 13.10.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 mam namiar, ziemia dobra, ale trochę syfu dowożą tzn. patyki, słoma.... no to dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 13.10.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 jutro, bo numer mam w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 14.10.2008 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 moi rodzice będą mieli na zbyciu szczeniaki. Będą to większe psy, takie do pilnowania posesji. Jakby ktoś szukał to proszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 14.10.2008 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 witam w piekny deszczowy dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 14.10.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Hej, a miało padać dopiero jutro, u mnie robią szalowanie wieńców, ciekawa jestem czy im się uda, bo na jutro mam zamówiony beton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 14.10.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Hej, a miało padać dopiero jutro, u mnie robią szalowanie wieńców, ciekawa jestem czy im się uda, bo na jutro mam zamówiony beton uda, uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 14.10.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Przyszedł wreszcie czas i na mnie - przyznam się, ze przeczytałam cały wątek od początku (przy okazji dziękuję jeszcze raz tym z Was, ktorzy odpowiedzieli na moje pytania na p.w;), zamierzam czytać dalej i co jakiś czas się udzielac, poki co raczej będę pytac niz odpowiadać, bo z budową zamierzam ruszyć na wiosnę - teraz jestem na etapie umawiania się z architektem na adaptację projektu, dziś odbieram mapkę do celów projektowych, a wczoraj byłam w Sedymencie w celu wyceny przydomowej oczyszczalni;) Pomna tego, co piszecie na Forum, sprawdzę jeszcze kilka innych firm montujących POS - i tu pytanie: czy ktoś z Was taką zakładał i moze polecić firmę, która to robiła oraz koszt? Nie ukrywam, że w tej kwestii liczę na dofinansowanie od gminy, podobno do kilkudziesięciu % nawet zwracają Pozdrawiam wszystkich budujących, i tych, którzy dopiero mają zamiar zacząć i boją się tak jak ja;) Basia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 14.10.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Przyszedł wreszcie czas i na mnie - przyznam się, ze przeczytałam cały wątek od początku (przy okazji dziękuję jeszcze raz tym z Was, ktorzy odpowiedzieli na moje pytania na p.w;), zamierzam czytać dalej i co jakiś czas się udzielac, poki co raczej będę pytac niz odpowiadać, bo z budową zamierzam ruszyć na wiosnę - teraz jestem na etapie umawiania się z architektem na adaptację projektu, dziś odbieram mapkę do celów projektowych, a wczoraj byłam w Sedymencie w celu wyceny przydomowej oczyszczalni;) Pomna tego, co piszecie na Forum, sprawdzę jeszcze kilka innych firm montujących POS - i tu pytanie: czy ktoś z Was taką zakładał i moze polecić firmę, która to robiła oraz koszt? Nie ukrywam, że w tej kwestii liczę na dofinansowanie od gminy, podobno do kilkudziesięciu % nawet zwracają Pozdrawiam wszystkich budujących, i tych, którzy dopiero mają zamiar zacząć i boją się tak jak ja;) Basia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts