nastka79 16.10.2008 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Dlatego wcześniej napisałam: Ale może w Lubiczu jest inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 16.10.2008 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 wyobraźcie sobie, że nie możemy zamówić pompy do betonu na jutro, nigdzie nie ma a narzekają że jest przestój w budowlance Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 16.10.2008 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 stynkab, a do czego potrzebny Ci styropian? piszesz o izolbecie to mi się od razu kojarzy z izolacją i fundamentami, czy może do ocieplenia całego domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata3 16.10.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Agnieszka, Twoja wypowiedz z forum jest w Muratorze . Mam nadzieje ze ten dzwon z kościoła nie dotyczy Kopanina . Pozdrawiam Renata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 16.10.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 jaka moja wypowiedź???????????????? Dzwon dotyczył ulicy Przybyłów na rubinkowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 16.10.2008 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 A o co chodzi z tym dzwonem? Toż to moja parafia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 16.10.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 nie słychać u Ciebie dzwonów?? Tio jeden z powodów dlaczego szybko myśleliśmy o budowie. Podskoczę po Muratora to zobaczę co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 16.10.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Nie mieszkam teraz aż tak blisko, żeby mnie to denerwowało, ale bedąc na studiach mieszkałam w pierwszym od kościoła wieżowcu na Niesiołowskiego, wtedy bywało to nie do wytrzymania - zwłaszcza kiedy probowałam odsypiać weekendowe imprezy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 16.10.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 no to ja mieszkałam na przeciwko na Przybyłów 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 16.10.2008 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 murator jest nieźle do przodu. To jest wypowiedź chyba sprzed 1,5 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 16.10.2008 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 ten ksiądz chyba zamonotwał jakiś wzmacniacz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stynkab 16.10.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 stynkab, a do czego potrzebny Ci styropian? piszesz o izolbecie to mi się od razu kojarzy z izolacją i fundamentami, czy może do ocieplenia całego domku? do ocieplenia całego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolinek 16.10.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Aga widzę, że masz śmietnik na posesji ) a nawiązuje do sytuacji, która miala miejsce niedawno na moim osiedlu. Osiedle ogrodzone w części zamieszkane a co przyjeżdżałam na budowę miałam więcej śmieci komunalnych. Facet zrobił sobie nielegalne wysypisko. Najgorsze, że wrzucał na kostkę pojemniki po margarynie a ta się rozlała i nie moge jej niczym wywabic. Znacie może jakieś metody? Jeszcze się nie wprowadziłam a już mnie wkurza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 17.10.2008 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 jedyne co to wymienić zabrudzoną kostkę. Gdzie jest jakiś dobry gabinet kosmetyczny? Mała chce mieć kolczyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 17.10.2008 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 to ja jeszcze nie jestem na etapie ocieplania:(ale chyba wybiorę zwykły styropian z Prostyru tylko, że ten który spełnia normy, bo sprzedają też inny tańszy ale nie spełnia jakiś norm. Ten z grafitem ma podobną lambdę do wełny mineralnej, ale też jest droższy. Może wypowiedzą się Ci którzy mają juz ocieplenie?aha no i jeśli chodzi o tynk to mineralny, nie akrylowy i farba silikonowa albo silikatowa, bo mają właściwości grzybo- i bakteriobójcze i samoczyszczące tzn że od strony północnej nie zzielenieje. I do zbrojenia siatki lepiej wybrać zaprawę białą a nie szarą - lepiej kryje farba. Hmmm... to chyba wszystko co wiem na temat ociepleń ale lepiej zapytać fachowcówpozdrMaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 17.10.2008 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 jedyne co to wymienić zabrudzoną kostkę. Gdzie jest jakiś dobry gabinet kosmetyczny? Mała chce mieć kolczyki Nie wiem nie pomoge ... Ile ma mala to moze sie juz przygotuje co mnie moze w przyszlosci czekac ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 17.10.2008 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 4 latka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 17.10.2008 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Styro wzięliśmy jakiejś tam polskiej firmy, ale z jakimiś podwyższonymi normami. Ja na tym się w ogóle nie znam - temat załatwiała dla nas siostra męża, ja tylko płaciłam . Nasz wykonawca poleca nam tynk silikatowo-silikonowy, ale też nie wiem czym się różni od innych (podobno łatwo zmywalny jest). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolinek 17.10.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Ja przekuwałam uszy swojej córce na Rubinkowie III jest/był ? w kwadracie obok rynku, zakład kosmetyczno-fryzjerski. Pani zrobiła to szybko i bezboleśnie. Nazwy dokładnie nie pamiętam było to parę lat temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 17.10.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Aga, zagłębie kosmetyczno-fryzjerskie jest koło mnie - okolice chińskiej restauracji, myślę, ze na pewno którys salon się podejmie - jest tam Doriano, Upiększarnia i jeszcze jeden, którego nazwy teraz nie pamiętam, a gdyby się tam nie udało, to po drugiej stronie ulicy za Biedronką salon ma Liberda i tam też jest kosmetyczka, która przekłuwa uszy;) Powodzenia przy 'kolczykowaniu', pamiętam że mi w wieku właśnie ok. 4 lat uszy przebijała ciotka pielęgniarka i że wszyscy sąsiedzi słyszeli kiedy to się działo, tak krzyczałam;) Teraz na szczęście są lepsze metody;) Ja z kolei dzisiaj mam wizytę u architekta - trzymajcie proszę kciuki, żeby mój wybrany projekt wpasował się w działkę - żadnego innego nie chcę, ten jest prawie idealny;) Pozdrawiam,Baśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts