Martica 10.05.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Hej. Czy znacie namiary na tanią cegłę pełną na komin? W cekpolu na Olsztyńskiej jest podobno po 1,20 netto. Może słyszeliście coś o tańszej cegle?Dzięki z góry za namiary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 11.05.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Natalia, wysłałam info na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justap 11.05.2007 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Hej! Agnieszkakusi wysłałam zapytanko w sprawie okien na priv, jakieś dwa dni temu, ale nie dostałam jeszcze od Ciebie odpowiedzi, jeśli mogłabyś sprawdzić czy masz jakąś wiadomość będę wdzięczna - i prosiłabym o odpowiedź, jeśli to możliwe. Martica zwykła cegła jest już po 2 zł brutto, bo mąż sprawdzał przedwczoraj właśnie w cegpolu, a klinkierówka 2,40 do 2,80 brutto - niezłe ceny To jak masz możliwość zakupu po 1,20 to bierz i nie zastanawiaj się. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 11.05.2007 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Justap, ale ja nie mam żadnej wiadomości może coś na łączach Prześlij mi jeszcze raz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 11.05.2007 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Piotr, oj byś się nie czepiał, bo jakbym ja miała się czepiać to mogłabym powiedzieć, że nasz Prezydent nie nazywa się Zalewski a Zaleski tak??????? hmmmmmmmm skad mam wiedziec cale szczescie to nie moj prezydent zameldowany jestem u 1 wojta mieszkam u 2 wojta a buduje sie ................. nie u 3 tylko u 1 - lepszy znany wrog niz obcy moj tez duzo gada lecz wiekszosc z tego robi i tym sie rozni od Waszego prezydenta, ktorego nawet nazwiska nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 11.05.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Hej. Czy znacie namiary na tanią cegłę pełną na komin? W cekpolu na Olsztyńskiej jest podobno po 1,20 netto. Może słyszeliście coś o tańszej cegle? Dzięki z góry za namiary... jak masz po 1,20 to bierz i nie szukaj bo za chwile juz jej nie bedzie jak ja szukalem z 2-3 tygodnie temu to srenia torunska cena oscylowala okolo 1,70 brutto i byly wieeeeeeeeeeeelkie braki kupilem w hurtowni węglopol w grebocinie po 1,00 netto dzis jak robilem kilkaset kilometrow po pieknych drogach naszego kraju, oprocz zobaczenia ponad 5km koka wjazdowego z rana do Torunia od sreony Wloclawka uslyszalem rozmowe jak goscie z transportu rozmawiali co kto ma na pace Jeden z nich wiozl zwykla pelna czerwona cegle ktora wlasnie przyplynela z Chin - wiecej nic nie powiedzial bo Szef nic nie kazal mowic - auto bez opisow na warszawskich blachach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 11.05.2007 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Dajcie prosze namiary na wiezbe gdyz niebawem beziemy pewnie zamawiac Namiary, orientacyjne ceny, czas realizacji i stopien Waszego zadowolenia w skali 1-10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 12.05.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 ja mam więźbę prefabrykowaną. Nie wiem czy taki namiar Ciebie interesuje. Punkty w skali?10!!!MAM DO SPRZEDANIA BARAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 12.05.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 ja mam więźbę prefabrykowaną. nie mam pojecia co to znaczy wyjasnij prosze w kilku slowach co to znaczy wiezba prefabrykowana a namiar zawsze sie przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 12.05.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 wejdź w mój dziennik. Tam pokazane są zdjęcia. Dokładny opis http://www.mitek.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 13.05.2007 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Dajcie prosze namiary na wiezbe gdyz niebawem beziemy pewnie zamawiac Namiary, orientacyjne ceny, czas realizacji i stopien Waszego zadowolenia w skali 1-10 Piotr, my jesteśmy po kilku rozmowach w tartakach. Myśleliśmy, że ceny szaleją i brak drewna, ale nie. Ceny kształtują się orientacyjne w przedziale 700-800 zł za m3 netto. Czas oczekiwania ok m-ca. O zadowoleniu w moim przypadku trudno sie wypowiadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 13.05.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Ceny kształtują się orientacyjne w przedziale 700-800 zł za m3 netto. Czas oczekiwania ok m-ca. tartak lulkowo 0-56 678-31-31 srednio 800 zeta netto za metr nieimpregnowanego vat podobno obowiazkowy wiec + 22% a w drewnie roznicy nie idzie chyba odliczyc oczekiwanie 2 miesiace z kawalkiem bo w tej chwili na pzelom lipca/sierpnia niebawem bede mial jeszcze jedna oferte i mysle ze bedzie lepsza bo z jakiegos za przeproszeniem zadupia gdzies w srodku lasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DONKK 13.05.2007 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Właśnie byłem wczoraj w Lulkowie i gościu powiedział 790 zeta netto + impregnacja, ale lulkowo to jeden z droższych ( i podobno lepszych )tartaków. Piotrulex jak będziesz miał wycenę z tego 2-giego tartaku to daj info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiula77 13.05.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Faktycznie, w Lulkowie jest drożej - my też swego czasu robiliśmy tam wycenę na więźbę. Jak usłyszeliśmy ile to wszystko kosztuje to zrezygnowaliśmy z deskowania dachu (wcześniej bardzo chciałam deskować ) - zainwestowaliśmy w dobrą folię wysokoparoprzepuszczalną... W końcu więźbę wzięliśmy z firmy Adrewnex zza Lubicza (nie pamiętam nazwy miejscowości) - opłacało się bo i z Lulkowa i z tamtej miejscowośći transport kosztował tyle samo a więźba była tańsza. Acha - zadowoleni jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 13.05.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 transport kosztował tyle samo a więźba była tańsza w lulkowie transport jest w cenie jak bede mial ceny z innych to ocywiscie dam znac jutro robia mi schody wewnetrzne z piwnicy na parter + spory podest w miejscu wejscia z zewnatrz do wiatrolapu + podest na parterze za szalunki i zbrojenie 500 zeta doba cena? w tym tygodniu moze zalewamy z betoniarki terive nad piwnica (okolo 60 metrow), wience oraz schody mam 4,2 tony cementu oraz z 15 ton zwiru starczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 16.05.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 jak troche podzwonilem to z drewnem na razie wyglada tak: wiezba: 700-800 netto i ciezko bez fvdeski: 450-550 netto i ciezko bez fvimpregnowanie zanurzeniowe: 50-70 nettoterminy: 1-3 miesiacetransport: gratis-150 zeta czytalem o tartaku za lubiczem - adrewnex czy jakos tak lecz absolutnie nic nie moge znalezc jest fajna stronka: http://www.tartaki.com.pl/ lecz tam nie ma takiego tartaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 16.05.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 ten "za Lubiczem" to chyba w Głogowie. Bardzo dobry tartak. My bierzemy stamtą drzewo na płot, altankę, skład na opał i plac zabaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 16.05.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 jak troche podzwonilem to z drewnem na razie wyglada tak: wiezba: 700-800 netto i ciezko bez fv deski: 450-550 netto i ciezko bez fv impregnowanie zanurzeniowe: 50-70 netto terminy: 1-3 miesiace transport: gratis-150 zeta czytalem o tartaku za lubiczem - adrewnex czy jakos tak lecz absolutnie nic nie moge znalezc jest fajna stronka: http://www.tartaki.com.pl/ lecz tam nie ma takiego tartaku My więźbę wczoraj zamówiliśmy w Czernikowie. Mamy dach 206m2. Całe drewno z impregnacją wyszło 8 800 zł. (ok 11 m3). Połowę kwoty wpłaciliśmy, reszta przy odbiorze. A odbiór pod koniec lipca, bo wcześniej i tak nam nie potrzeba. Dzwoniliśmy też do innego tatraktu w Czernikowie, ale facet już nie przyjmuje zamówien na ten rok, bo sie nie wyrobi. A cenę miał bardzo atrakcyjną 650 zł za m3. + impregnacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 16.05.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 My więźbę wczoraj zamówiliśmy w Czernikowie. Mamy dach 206m2. Całe drewno z impregnacją wyszło 8 800 zł. (ok 11 m3). Połowę kwoty wpłaciliśmy, reszta przy odbiorze. A odbiór pod koniec lipca, bo wcześniej i tak nam nie potrzeba. Dzwoniliśmy też do innego tatraktu w Czernikowie, ale facet już nie przyjmuje zamówien na ten rok, bo sie nie wyrobi. A cenę miał bardzo atrakcyjną 650 zł za m3. + impregnacja. z czernikowa mam namiar na firme marmar 0-54 288-92-07 ale cene powiedzial 700 netto, deski miedzy 500-540. bez faktury nie da rady wiec metr wychodzi ponad 850 zeta. termin oczekiwania okolo miesiaca mam oferte z suwalk za 600 zeta bez fv. namiar sprawdzony bo kolega w nieszawce juz ma od nich dach a zreszta to znalomy jego tescia z rodzinnych stron transport to w maksie z 600 zeta wiec i tak z pewnoscia warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cemik1 16.05.2007 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Też ciągnąłem więźbę z daleka, bo w okolicy Torunia było znacznie drożej. Niestety zgubiłem gdzieś telefon do tartaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts