piotrulex 03.11.2008 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Witam, Dołaczam do Wszej-Naszej grupy budujących ... witamy w naszym sympatycznym gronie projekt ladny, skromny i prosty - wyfaje sie rowniez tani w budowie powodzenia PS. w piatek przywiozlem z poznania wielka kanape ze skory w kolorze kosc sloniowa - jest ladniusia i slicznie pachnie - pokoj dzienny od razu lepiej wyglada jak bym potrafil wstawiac zdjecia to bym sie normalnie pochwalil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.11.2008 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 to się ucz, bo nauka to potęgi klucz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sabinanornicka 03.11.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 projekt ladny, skromny i prosty - wyfaje sie rowniez tani w budowie czy tani to się okaże w "praniu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 03.11.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 to się ucz, bo nauka to potęgi klucz!!! czlowiek uczy sie cale zycie ... jestem tego swiadom jednak nie na wszystkich umiejetnosciach zalezy mi na tyle aby poswiecac nie nie czas Jutro bede w IKEI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.11.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Sabina, w tym domu mieszka już Magpie101 z forum. Podpytaj ją na pw jak wyszła z kosztami Piotrulex, dawaj zdjęcie, bo jestem właśnie na etapie wyboru kanapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sabinanornicka 03.11.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Sabina, w tym domu mieszka już Magpie101 z forum. Podpytaj ją na pw jak wyszła z kosztami Piotrulex, dawaj zdjęcie, bo jestem właśnie na etapie wyboru kanapy Dzięki Agnieszko za cynka zaraz będą Ją ścigać pisałaś kiedyś o drewnianym tarasie jak to cenowo wychodzi? polecasz jakąś firmę z Torunia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.11.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 z drewnianego chyba zrezygnujemy. U nas nie jest taras zadaszony i za bardzo byłby narażony na warunki atmosferyczne.Renata, co z Twoim dachem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 03.11.2008 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 .... Piotrulex, dawaj zdjęcie, bo jestem właśnie na etapie wyboru kanapy chetnie dawaj maila to Ci wysle a Ty w moim zastepstwie wkleisz w watek OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.11.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sabinanornicka 03.11.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Agnieszko, czytam nasze formu troche wstecz i widze , że byłaś u mnie w biurze:D jak szukałaś okiennic (biuro na Sienkiewicza 2M ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.11.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 to chyba nie ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sabinanornicka 03.11.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 hmmm tocoś źle przeczytałam ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sabinanornicka 03.11.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Wiesz co Agnieszko, wlazłam dzis na Twój dziennik budowy i co widze ???!!!! ten domek z Muratora , który chcieliśmy z mężem pierowtnie budować !!! hihihihi Bardzo fajny rozkład miał ale jednak staneło na Irysie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.11.2008 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 no to się powymienialiśmy Dla nas w Irysie była za mała łazienka. A gdybyśmy powiększyli to dom byłby za długi na naszą działkę. Renata, w piątek o 17 jest zebranie w Kopaninie z wójtem i sołtysem. Jak będziesz miała chwilę to zajrzyj. Chcę poruszyć kwestię TP SA. Trzeba zebrać jak najwięcej podpisów i wysłać do dyrekcji do W-wy to ujmą nas w kolejnej inwestycji. Inaczej nie ma możliwości podłączenia telefonu czy netu. A sołtysowi w tej sprawie nie chce się d.upy ruszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławas 03.11.2008 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Czy moze ktos ma namiary albo zna jakiegos dobrego wykonawce od kominka?Z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 03.11.2008 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 poszło na priv poszlo na @ jesli w zwiazku ze zdjeciem pojawily by sie pytania oto FAQ cena - 2550 funkcja spania - TAK pojemnik na posciel - NIE material - skora naturalna siedzenia, oparcia itd a tyl i kawalek dolu to skoropodobne cos kolor - kosc sloniowa (jasniejsze niz na foto - ladnie wyglada ale jak to bedzie pozniej wygladac to mamy obawy ) transport - 1 zeta za km w jedna strone z Poznania - ja sobie przywiozlem sam stan - nowe i czasami minimalne bledy - wszystko opisane magazyny - Poznan nasze zadowolenie w porownaniu stanu real z netem - celujacy pewnie cos idzie znalezc ladniejszego i tanszego oraz wygodniejszego ale to wizualnie nas zauroczylo juz na etapie wybierania koloru i stylu salonu podloga, sciany, meble - ciemne dodatki, kanapa, obudowa kominka - kremowe, jasne ksztalty - proste, kanciaste, nowoczesne na razie mebli nie ma wiec nie fotografowalem - to co widac jest tymczasowe jak cos wiecej to sluze foto kiepskie gdyz telefoniczne i przy mdlym porannym, sztucznym oswietleniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.11.2008 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 jeszcze nie dotarło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 03.11.2008 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 jeszcze nie dotarło sprawdzilem poczte na wp - nic nie wrocilo wiec powinno byc OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.11.2008 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.11.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts