Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Toruń i okolice...:-)))

MichalTr

Recommended Posts

Piotrus, jesli jeszcze dzis przeczytasz to prosze o krzeselko AGAM - takie wysokie krzeselko dla dzieci w kolorze czarnym. O takie

http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30090476

A wracajac do tematu sof - Twoja jest bardzo nowoczesna, ale u nas by nie przeszla. Przy wzroscie Slawka oparcie mialby w pasie. :lol: Dlatego zdecydowalismy sie na taka, tylko w kolorze pomaranczowym.

http://images30.fotosik.pl/291/d967e85a66b4c728med.jpg

A co tam, jak wszyscy sie chwala, to ja tez. :wink: Po prawie rocznym uzytkowaniu mam nastepujace wnioski

1. kazda sofa w gladkim obiciu przy dzieciach jest niepraktyczna - na szczescie nasza dosc latwo doczyscic gabeczka z woda

2. firma Mebelplast ma swietny serwis - pozdrawiam Pana serwisanta :wink:

3. bardzo mila jest tez obsluga w salonie - Panie tez pozdrawiam, jak czytaja

No i wybralam ja krotko po tym jak dostalam pozwolenie na budowe. Po prostu wiedzialam, ze cokolwiek by sie dzialo, bedzie moja. I jest. :lol:

• Odpowiedzi 10,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• piotrulex

2610

• agnieszkakusi

1719

• nastka79

1115

• madzialenka

513

[

Renata, w piątek o 17 jest zebranie w Kopaninie z wójtem i sołtysem. Jak będziesz miała chwilę to zajrzyj. Chcę poruszyć kwestię TP SA. Trzeba zebrać jak najwięcej podpisów i wysłać do dyrekcji do W-wy to ujmą nas w kolejnej inwestycji. Inaczej nie ma możliwości podłączenia telefonu czy netu. A sołtysowi w tej sprawie nie chce się d.upy ruszyć.

Agnieszka chetnie bym przyszla ale w piatek mam wyjazd do Monachium. Jezeli moglabym gdzies wczesniej podpisac to chetnie - wracam 11.11

Pozdrawiam

Renata

Jestem posiadaczka jasnej kanapy ze skory juz od 3 lat - przy 2 dzieci i psie wyglada nadal ladnie. Tylko ze trzeba ja "prac" przynajmiej raz na 2 tygodnie. Nastepna bedzie ciemniejsza :)

A u nas, mam nadzieje, od przyszlego tygodnia - wchodzi ciesla i zaczynamy dach. Do konca jeszcze daleko.

Pozdrawiam

renata

może i ja tak zacznę, najpierw przyjemniejsze rzeczy o gorsze na potem :)

dziś muszę kupić jakiś Sadolin czy coś takiego na więźbę, to co będzie widoczne i nie wiem za bardzo jaki kolor bo okna chcę mieć w ciemnym orzechu. Podoba mi się Sadolin kolor teak bo orzech na próbce wygląda za ciemno

My wybraliśmy teak na podbitkę do okien złoty dąb. Wychodzi trochę ciemniej niż okna.

jej, już jestem cała głupia z tą podbitką, teraz skłaniam się ku farbie o kolorze Walnuss hmm czyli chyba orzech, najwyżej kupię małą puszkę i się zobaczy. Sabina jak będę potrafiła to dołączę zdjęcia pomalowanych elementów

a dalej w kwestii kanap, to widzę że jestem sporo do tyłu, muszę koniecznie teraz kupić :wink:

Piotrulex, fajna kanapa. Kształt mi szczególnie odpowiada. Kolor raczej ciemniejszy. Gdzie w Poznaniu jest duży wybór?

Pochwalę się - wczoraj zawisła u mnie wiecha!! Dzisiaj zaczynamy deskowanie, nie wiem tylko w jakiej formie jest ekipa :lol:

Wczoraj mój majster zasugerował, że powinnam już myśleć o zakupie okien. szczerze mówiąc myślałam, że dopiero na wiosnę. Czy można wstawiać okna na zimę?? Co myślicie?