madzialenka 03.11.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Piotrus, jesli jeszcze dzis przeczytasz to prosze o krzeselko AGAM - takie wysokie krzeselko dla dzieci w kolorze czarnym. O takie http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30090476 A wracajac do tematu sof - Twoja jest bardzo nowoczesna, ale u nas by nie przeszla. Przy wzroscie Slawka oparcie mialby w pasie. Dlatego zdecydowalismy sie na taka, tylko w kolorze pomaranczowym. http://images30.fotosik.pl/291/d967e85a66b4c728med.jpg A co tam, jak wszyscy sie chwala, to ja tez. Po prawie rocznym uzytkowaniu mam nastepujace wnioski 1. kazda sofa w gladkim obiciu przy dzieciach jest niepraktyczna - na szczescie nasza dosc latwo doczyscic gabeczka z woda 2. firma Mebelplast ma swietny serwis - pozdrawiam Pana serwisanta 3. bardzo mila jest tez obsluga w salonie - Panie tez pozdrawiam, jak czytaja No i wybralam ja krotko po tym jak dostalam pozwolenie na budowe. Po prostu wiedzialam, ze cokolwiek by sie dzialo, bedzie moja. I jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata3 03.11.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 [Renata, w piątek o 17 jest zebranie w Kopaninie z wójtem i sołtysem. Jak będziesz miała chwilę to zajrzyj. Chcę poruszyć kwestię TP SA. Trzeba zebrać jak najwięcej podpisów i wysłać do dyrekcji do W-wy to ujmą nas w kolejnej inwestycji. Inaczej nie ma możliwości podłączenia telefonu czy netu. A sołtysowi w tej sprawie nie chce się d.upy ruszyć. Agnieszka chetnie bym przyszla ale w piatek mam wyjazd do Monachium. Jezeli moglabym gdzies wczesniej podpisac to chetnie - wracam 11.11 PozdrawiamRenata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata3 03.11.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Jestem posiadaczka jasnej kanapy ze skory juz od 3 lat - przy 2 dzieci i psie wyglada nadal ladnie. Tylko ze trzeba ja "prac" przynajmiej raz na 2 tygodnie. Nastepna bedzie ciemniejsza A u nas, mam nadzieje, od przyszlego tygodnia - wchodzi ciesla i zaczynamy dach. Do konca jeszcze daleko. Pozdrawiam renata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.11.2008 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Renata, to umówimy się jak wrócisz Magdy kanapa jest boska, ale do nas by nie pasowała. Cały czas myślę jaki kolor wybrać i ...nie mam pojęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 04.11.2008 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 może i ja tak zacznę, najpierw przyjemniejsze rzeczy o gorsze na potem dziś muszę kupić jakiś Sadolin czy coś takiego na więźbę, to co będzie widoczne i nie wiem za bardzo jaki kolor bo okna chcę mieć w ciemnym orzechu. Podoba mi się Sadolin kolor teak bo orzech na próbce wygląda za ciemno My wybraliśmy teak na podbitkę do okien złoty dąb. Wychodzi trochę ciemniej niż okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.11.2008 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 my też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 04.11.2008 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Agnieszka, a u was ta podbitka jakoś jaśniej chyba niż okna wygląda, bo właśnie ostatnio oglądałam (jak robi się coś u siebie, to zaczyna się zwracać uwagę, jak wygląda to u innych ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 04.11.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 jej, już jestem cała głupia z tą podbitką, teraz skłaniam się ku farbie o kolorze Walnuss hmm czyli chyba orzech, najwyżej kupię małą puszkę i się zobaczy. Sabina jak będę potrafiła to dołączę zdjęcia pomalowanych elementów a dalej w kwestii kanap, to widzę że jestem sporo do tyłu, muszę koniecznie teraz kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.11.2008 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 no tak wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IwonaWitek 04.11.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Piotrulex, fajna kanapa. Kształt mi szczególnie odpowiada. Kolor raczej ciemniejszy. Gdzie w Poznaniu jest duży wybór? Pochwalę się - wczoraj zawisła u mnie wiecha!! Dzisiaj zaczynamy deskowanie, nie wiem tylko w jakiej formie jest ekipa Wczoraj mój majster zasugerował, że powinnam już myśleć o zakupie okien. szczerze mówiąc myślałam, że dopiero na wiosnę. Czy można wstawiać okna na zimę?? Co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.11.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 zależy ile stały mury. Lepiej by było gdyby miały dostęp powietrza, mrozu. Poza tym, żeby nikt Ci tych okien nie wynióśł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 04.11.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 my będziemy wstawiać okna na zimę, zaraz po oknach wchodzi elektryk a potem od razu tynkarze, nie wiem czy to dobrze czy źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata3 04.11.2008 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 My okna będziemy wstawiać dopiero na wiosnę. Teraz tylko jeszcze dach, pełne deskowanie i papa - dachówki również wiosna. pozdrawiamRenata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 04.11.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 A tam, ja już nie wierzę w to gadanie, że dom musi swoje odstać. Niedaleko nas zaczęli budowę w marcu i już mieszkają. Najwyżej remont się zrobi wcześniej, jak za bardzo tynki popękają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IwonaWitek 04.11.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 No też słyszałam, że mury powinno trochę przewiać. Muszę się zastanowić. Zresztą nie wiem jeszcze jakie okna a nie chcę tak na szybko decydować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anika_dd 04.11.2008 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 czy możecie polecić jakiegoś wykonawcę szamba betonowego?będę wdzięczna za namiary ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 04.11.2008 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 u nas też dachówki na wiosnę, tynkarze będą robić swoje, będziemy palić w kozie, otwierać okna, także powinno wszystko ładnie odparować, ocieplenie dopiero koło lata następnego roku - zobaczymy co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.11.2008 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Anika, a ja trochę przekornie. Nie lepiej zamontować oczyszczalnię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anika_dd 04.11.2008 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Pewnie że lepiej... Ale mamy za małą działkę i własne ujęcie wody więc nie przejdzie takie rozwiazanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.11.2008 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 a oczyszczalnia bezdrenażowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts