piotrulex 16.05.2007 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Też ciągnąłem więźbę z daleka, bo w okolicy Torunia było znacznie drożej. Niestety zgubiłem gdzieś telefon do tartaku. niestety sie zgadza. cegla ktora kupowalem w marcu jest wyprodukowana w okolicach Zgorzelca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 16.05.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 z czernikowa mam namiar na firme marmar 0-54 288-92-07 ale cene powiedzial 700 netto, deski miedzy 500-540. bez faktury nie da rady wiec metr wychodzi ponad 850 zeta. termin oczekiwania okolo miesiaca No to my właśnie mamy tam zamówioną więźbę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 16.05.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 No to my właśnie mamy tam zamówioną więźbę. gosc dosc konkretny i bezposredni ile konkretnie za metr wiezby i deski bo wychodzi, ze macie nizsza cene niz mi powiedzial? wlasnie wyslalem w okolice Suwłk moje zestawienie i rzut w celu konkretnej wyceny. wiezba 600, deski 460 i to ceny do zaplaty zobaczymy czy potwierdzi po otrzymaniu mojego projektu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwka76 16.05.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Witam serdecznie grupę toruńską Potrzebuję sprawdzone drewno na więźbę. Czy może ktoś mi poleci jakiś tartak w okolicach Torunia ? Słyszał może Ktoś o tartaku w Przybranowie chyba w okolicach Aleksandrowa Kuj . ?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cemik1 17.05.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Ja kupowałem w tartaku w Zgniłobłotach. Bez problemu z ceną, fakturą i przechowaniem. Telefon niestety gdzieś zapodziałem ale znalazłem taki w wyszukiwarce:TEL (56) 4951109 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 17.05.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 wczoraj zalane schody z piwnicy na parter + podesty dzis zalany taras + wiekszosc stropu - mialem mala awarie z przemeczenia i nie dalismy rady zrobic lazienki - 3,5 osoby w 11 godzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 23.05.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 w ciagu 2 dni majster objechal 5-6 warstw dookola z BK i ciut w srodku wczoraj mialem goscia co robi mi operat szacunkowy do wyceny nieruchomosci na potrzeby banku - 550 zeta wiezba juz zamowiona, sprawdzone wymiary przez ciesle i niebawem drzewa beda scinane cena 600 zeta do zaplaty za metr szescienny drzewa wybierane w lesie pod konkretne zamowienie choc 11 metrowa belke o przekroju 24cm ciesla zgodzil sie przeciac na pol - ciezko znalezc drzewo o takim przekroju na wysokosci 11 metrow i ciezko wciagnac na dach za transport calosci zaplace az 600 lecz tartak i drzewa sa na mazurach jakies 300km od Torunia cement kupowalem ostatnio po 440-460 zeta co tam u Was bo jakos tak cicho w tym temacie ........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 24.05.2007 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 a u mnie w ciągu jednego dnia pan położył prawie wszystkie płytki w łazience córki ładnie i równo. szok. Mała jak zobaczyła wczoraj łazienkę to...zapowietrzyła się i nic nie mogła powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 24.05.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 A ja mam juz wylane ławy i dzisiaj zaczynają stawiać bloczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 24.05.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 gratulacje!!! Sąsiadka, zajrzyj do wnętrz. Pokazałam tam projekt mojej kuchni. Doradzisz coś? Innych też zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cemik1 24.05.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 A w mojej łazience pan siedzi już ponad miesiąc. Powoli tracę cierpliwość. Może kiedyś poproszę o namiary na tego sprintera bo mam jeszcze drugą łazienkę, wiatrołap i schody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 24.05.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 to jest człowiek, który obkłada płytkami cały szpital dziecięcy w Toruniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 25.05.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Witajcie, u nas bloczki betonowe wczoraj zaczęli stawiać. Jest faaajnie. Po całym dniu pracy naszych majstrów jedziemy oglądać efekty ich pracy i buzie nam sie cieszą Inna kwestia jest taka. Jeśli komuś przyszłoby do głowy zamawiać bloczki betonowe w firmie Bettor w Lubiczu ul. Grębocka 9 to szczerze odradzam. My zamówiliśmy, bo cenę mieli korzystną. Niestety jakość odpowiada cenie. Niska cena równa się niskiej jakości produktu. Bloczki nierówne, w sensie każdy innej wielkości, wyszczerbione, popękane Koszmar! Nie mogliśmy przypilnować rozładunku bloczków na naszej działce więc Pan, który nam rozładowywał rzucał gdzie popadło Niektórzy to nie mają wyobraźni. Nawet w ławy nam wstawił! Pomysłowy Dobromir k@%$a mać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 25.05.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Jeśli komuś przyszłoby do głowy zamawiać bloczki betonowe w firmie Bettor w Lubiczu ul. Grębocka 9 to szczerze odradzam. My zamówiliśmy, bo cenę mieli korzystną. Niestety jakość odpowiada cenie. Niska cena równa się niskiej jakości produktu. Bloczki nierówne, w sensie każdy innej wielkości, wyszczerbione, popękane Koszmar! Nie mogliśmy przypilnować rozładunku bloczków na naszej działce więc Pan, który nam rozładowywał rzucał gdzie popadło Niektórzy to nie mają wyobraźni. Nawet w ławy nam wstawił! Pomysłowy Dobromir k@%$a mać! ja kazalem wczesniej odkladac na bok po wyprodukowaniu aby jeszcze cieplych nam nie wozili. swoje odstaly wiec nie pekaly i nie szczerbily sie. co do rownosci to sie zgodze. majster rowna od zewnatrz wiec tam wyglada super. od srodka rewelacji nie ma jednakl od tego jest tynk wtedy byla cena 2,20 a gdzie indziej z 2,80+VAT teraz w bettorze maja po 3,50 (ciekawe po ile inni maja) i sie nie wyrabiaja - chcialem od nich krawezniki do firmy zamowic bo nigdzie nie moga dostac - wszystkie formy robia bloczki juz nie moge doczekac sie soboty kiedy znow od 8.00 bede mogl z majstrami popracowac. nigdzie lepiej nie odreagowuje jak ciezko pracujac, jezdzac rowerem lub lezac bykiem na plazy rower - zepsutu plaza - ponad 1300km od domu a auto w serwisie (mechanik, blacharz i lakiernik) zostaje tylko budowa w dodatku kolega w sobote wedzi pstragi i podwiezie na dzialeczke wiec bedzie dodatkowa przyjemnosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 25.05.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 My tez mieliśmy dostać bloczki, które odstały swoje na placu, a nie jeszcze ciepłe, ale zepsuła im się maszyna i mieli zaległości No to dostaliśmy cieplutkie prawie prosto z pieca U nas też majster równa od zewnątrz, a od środka pożal się Boże! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetat 26.05.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 My tez mieliśmy dostać bloczki, które odstały swoje na placu, a nie jeszcze ciepłe, ale zepsuła im się maszyna i mieli zaległości No to dostaliśmy cieplutkie prawie prosto z pieca U nas też majster równa od zewnątrz, a od środka pożal się Boże! Hej...Nasze bloczki giciu...idealne..wszystkie równe..szło raz dwa... wcale nie tak drogo z transportem 3,35 zł brutto..oczywiście bez kwita... Pozdrawiam budujących z Łysomic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 26.05.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 POMÓŻTA ........ poszukuje na gwalt BK 12cm tak zwane polowki. potrzebuje duzo bo pozniej jeszcze na scianki dzialowe lecz w tej chwili to chociaz 1 patete. tak nam wychodzi wysokosc parteru ze polowki by sie idealnie nadaly musze to miec na dziace wWielkiej Nieszawce najpozniej we najblizszy wtorek moge kupic od reki lecz za 8 zeta brutto - dla mnie to przegiecie moze ktos poratuje jakas informacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwka76 26.05.2007 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 My tez mieliśmy dostać bloczki, które odstały swoje na placu, a nie jeszcze ciepłe, ale zepsuła im się maszyna i mieli zaległości No to dostaliśmy cieplutkie prawie prosto z pieca U nas też majster równa od zewnątrz, a od środka pożal się Boże! Hej...Nasze bloczki giciu...idealne..wszystkie równe..szło raz dwa... wcale nie tak drogo z transportem 3,35 zł brutto..oczywiście bez kwita... Pozdrawiam budujących z Łysomic Witam A gdzie można dostać bloczki w takiej cenie ? Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 28.05.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 POMÓŻTA ........ poszukuje na gwalt BK 12cm tak zwane polowki. ktos cos slyszal mam te 100 sztuk po 8 zeta oraz kolejne 140 po 7 zeta wezme chyba te i te bo pozniej na dzialowe z 250 bede musial kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 28.05.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 jeśli udało Ci się znaleźć to kupuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts