JaMajaD 06.11.2008 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 ...a tak kupuje sobie w polo paczkami puszki 0,33 za 0,99 i jak mam ochote to otwieram i zawsze ma gaz taki gaz to z czasem niebezpieczny się staje, bo nagromadzony musi gdzieś ujście znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 06.11.2008 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 wie ) . Takze dobra rada dla wszystkich: nie ma znajomosci w tak waznej sprawie jak budowa domu bo potem i tak sie wyjdzie na tym najgorzej tak jest aniolku w takich momentach to czesto traci sie znajomych i przyjaciol lepiej brac nawet obcych ale z olecenia i sprawdzonych bo jak co to zawsze mozna ich opier... czy wszystkiego nie zaplacic czy nawet w sadzie sie spotkac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 06.11.2008 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 ...a tak kupuje sobie w polo paczkami puszki 0,33 za 0,99 i jak mam ochote to otwieram i zawsze ma gaz taki gaz to z czasem niebezpieczny się staje, bo nagromadzony musi gdzieś ujście znaleźć tak jest preferuje ujscie gorne, bezpieczniejsze dla otoczenia choc nieco bardziej zauwazalne akustycznie polecam pepsi z lodami waniliowymi (smietankowymi) - kiedys jadlem takie chyba w pizza hut i czasami lubimy tak sobie zestawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 06.11.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 lody owszem, ale za pepsi ani colą nie przepadam, jeśli już to z szarlotką na ciepło ...mniam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 06.11.2008 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 lody owszem, ale za pepsi ani colą nie przepadam, jeśli już to z szarlotką na ciepło ...mniam.... nie ma to jak w upalny lipcowy dzien zjesc sobie taka szarlotke na cieplo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 06.11.2008 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 ups, myślałam że mamy listopad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 06.11.2008 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 ups, myślałam że mamy listopad no tak, tylko ze pepsi z lodoweczki jest uniwersalna a szarlotka na cieplo latem mi nie smakuje dobra robisz ta szarlotke? dawaj przepis w sezonie dostalem od innej szanownej forumowiczki przepis na ogoreczki z musztarda i powiem szczerze ze zasmokowalo zarowno nam jak i naszym znajomym - POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 06.11.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Poniewaz pogoda za oknem nie nastraja optymizmem wklejam na poprawe humoru. Milej lektury. cytaty z zeszytów uczniów 1. A do kotletów była sałata, którą mamusia przyprawiła potem.2. Wojski przyłożył ucho do ziemi i usłyszał tupot niedźwiedzich kopyt.3. Robak, ratując Tadeusza, strzelił do niedźwiedzia, który niewiedział, że jest jego ojcem.4. Rycerze urządzali teleturnieje.5. Było ich tysiące, a nawet setki.6. Pan Dulski był sterylizowany przez żonę.7. Tatarzy jeździli konno i pieszo.8. Boryna był teściem żony syna Antka Hanki.9. Ludwik XIV był samolubem. Twierdził, ze Francja to ja.10._ W odróżnieniu od innych zwierząt ptaki maja nakrapiane jaja._11. Biesiadowali przy suto zastawionych stolcach.12._ Po jednej stronie rynku naszego miasteczka stoi kościół, po drugiejstronie ratusz, a dookoła wybudowano same nowe domy publiczne._13._ Meteorolodzy wychodzą trzy razy dziennie oglądać swoje narządy._14. Rodzicami Żeromskiego byli Józef i Wincenty Żeromscy.15. Anielka mimo zakazu ojca kolegowała się z Magdą i świniami.16. Kangur ma łeb do góry, dwie krótkie przednie kończyny, dwie tylnedługie, a w worku ma brzuch na małego i długi ogon.17. Jej córeczka Ania uśmiechnęła się pod wąsem.18. Straszne były te krzyżackie mordy.19._ Bandyci wpadli do sklepu i wymordowali samoobsługę._20._ Kiedy Adam Mickiewicz zawiódł się na kobiecie, wziął się za PanaTadeusza_.21. Przedstawicielem materializmu był Demokryt z Abwehry.22._ Górnik pogłaskał konia po głowie i cicho zarżał._23. Faraona nosili w lektyce, a poddani padali mu na twarz.24. Środkiem płatniczym w Rosji są wróble.25. Królik posiada głowę, uszy i linienie.26._ Strażacy śpią w kalesonach i maja tam dzwonki alarmowe._27. Wiedział, że w okularach jest mu do twarzy, dlatego nosił je zawszew kieszeni.28. Niektórzy Murzyni chodzą poubierani w nago.29. Admirałowie są ubrani w marynarki wojenne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 06.11.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Natalia, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Oczywiscie 18 - tych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata3 06.11.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Odbiegajac od tematu: moze polecicie mi jakis lokal gdzie mozna zrobic przyjecie komunijne? Prawde mowiac nie znam jeszcze tak dobrze Torunia. PozdrawiamRenata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyzak74 06.11.2008 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Odbiegajac od tematu: moze polecicie mi jakis lokal gdzie mozna zrobic przyjecie komunijne? Prawde mowiac nie znam jeszcze tak dobrze Torunia. Pozdrawiam Renata a kiedy pociecha ma komunie? bo jak w przyszlym roku to raczej zapomnij o dobrym lokalu. . My mamy przyjece w maju i po przejrzeniu ofert stwierdzilismy ze robimy w domu. Cena w lokalu ok 100 zl od osoby , menu tzw dancingowe. Wolimy swojska atmosfere. A o miejsca juz wtedy bylo trudno, a szukalismy w lipcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 07.11.2008 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Piotr, cieszę sie, że ogórki zasmakowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 07.11.2008 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Piotr, cieszę sie, że ogórki zasmakowały Ja tez sie ciesze Jestem wielbicielem zielonych ogoreczkow i pragne ich pod kazda postacia, nawet sprofanowaną musztarda Dzieki, dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 07.11.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Wszystkim dzięki za życzenia, sorry, że dopiero dziś, ale wczoraj nie wchodziłam... Dostałam od męża na urodziny kupon, ale 40 mln nie wygrałam. Kurcze no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 07.11.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 ogóreczki pycha, w zalewie musztardowej mniam dowcipy z zeszytów uśmiałam się dzieciom można wybaczyć, ale wczoraj mój kolega z pracy zapytał czy ten Obama został prezydentem obu Ameryk i nie żartował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 07.11.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Kto pisal kilka miesiecy temu o stolach i krzeslach z allegro z okolic chojnic? moze zakupimy niebawem ale jak bylo z ta szerokoscia? na jego aukcjach widze 85 i 90-tki ale chcemy szerszy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 07.11.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Kto pisal kilka miesiecy temu o stolach i krzeslach z allegro z okolic chojnic? moze zakupimy niebawem ale jak bylo z ta szerokoscia? na jego aukcjach widze 85 i 90-tki ale chcemy szerszy ... Pisała Magda vel. Madzialenka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 07.11.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Kto pisal kilka miesiecy temu o stolach i krzeslach z allegro z okolic chojnic? moze zakupimy niebawem ale jak bylo z ta szerokoscia? na jego aukcjach widze 85 i 90-tki ale chcemy szerszy ... Pisała Magda vel. Madzialenka dzieki juz znalazlem PW od Magdy z lipca w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartek_Sl 07.11.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Witajcie Chwilę mnie nie było - dziś piszę bo po wizycie na budowie trochę nastrój mi się poprawił. Znaczy zaczęło się coś dziać - schody wylane i po 3 m-cach wreszcie takie jak my chcieliśmy, a nie jak komuś było wygodnie szlować. Zbrojenie pod ogród zimowy zatopione - czekamy tylko na gotową konstrukcję już nie mogę sie doczekać i jestem ciekawy efektu końcowego Elektryka skończona - wyszło 230 punktów Teraz nadszedł czas na tynki - dziś widziałem robiony był garaż. Okna i brama garażowa czekają na montaż. Na lukarnach (prawie wszystkich) położono już piaskowiec Na dachu cały czas jest jeszcze coś do poprawienia, ale z każdą wizytą idzie ku lepszemu. Tak więc może uda się przed zimą zamknąć budynek fajnie by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 07.11.2008 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 to tylko pogratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts