agnieszkakusi 18.11.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 a ja uwielbiam taką pogodę. Zimno, zdrowe powietrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 18.11.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Tylko to skrobanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 18.11.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 eeeee tam...mnie to kompletnie nie rusza. Pięć minut ruchu z rana nikomu nie zaszkodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 18.11.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 eeeee tam...mnie to kompletnie nie rusza. Pięć minut ruchu z rana nikomu nie zaszkodziło jak wyjezdzamy z garazu na dworek to zanim sie w autko ochlodzi to zaczyna juz dzialac ogrzewanie niesamowita wygoda jest brama z pilotem, zwlaszcza jak pada deszcz itd jak wsiadamy do autka to termometr jak na razie pokazuje 15-16 stopni jak patrze na sasiadow to mi rece opadaja: 1 miesci tylko mala osobowe a kombiaka parkuje na zewnatrz 2 ma 3 auta a ledwo miesci 1 3 ma niezrobiony zjazd wiec parkuje na zewnatrz nam sie spokojnie zmieszcza z 3 osobowki do garazu ale co tam - kazdy widocznie ma to co chce. Jak ktos lubi skrobac szyby czy zastanawiac sie z czasem patrzac na termometr i widzac -25 czy mu autko odpali to tez ma wybor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 18.11.2008 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 My dlatego też zrobiliśmy garaż na 2 stanowiska. Ale słyszałam też opinie, że chyba chora jestem, żeby budować dom dla samochodu - przecież to tylko samochód... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 18.11.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 My dlatego też zrobiliśmy garaż na 2 stanowiska. Ale słyszałam też opinie, że chyba chora jestem, żeby budować dom dla samochodu - przecież to tylko samochód... tu nie chodzi o samochod tylko wlasna wygode jak bym mieszkal na portugalskim wybrzezu czy sycylii lub chociaz w ukochanej chorwacji gdziez nad brzegiem adriatyku to pewnie parkowal bym pod jakims daszkiem obsadzonym winogronem i tyle nie chcemy marznac, moknac, skrobac szyb wiec mamy garaz samochod to faktycznie tylko samochod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michałka 18.11.2008 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Z tym odpalaniem to mozna sie wrobic tak jak ja - w garazu odpalisz a przed praca akumulator padl . Co do skrobania szyb to ja mam pod siedzeniem worek ktory klade na szybe, tyle ze dzisiaj skrobalem a worek byl pod siedzeniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shymo 18.11.2008 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Shymo, kto Ci stawia domek drewniany? Domek stawia mi cieśla z Brodnicy (stamtąd pochodzę i jestem lokalnym patriotą. W razie potrzeby służę namiarami na priv. Co do jakości się narazie nie wypowiadam, poczekam aż postawią A mają ogólnie trochę roboty, bo parter jest w konstrukcji szkieletowej, a ściany szczytowe poddasza z bala Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 18.11.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Z tym odpalaniem to mozna sie wrobic tak jak ja - w garazu odpalisz a przed praca akumulator padl . Co do skrobania szyb to ja mam pod siedzeniem worek ktory klade na szybe, tyle ze dzisiaj skrobalem a worek byl pod siedzeniem... warto miec w autku przewody do podlaczenia akumulatora z innego autka. tez mialem kiedys kocyk na szybe. przystrzaskiwalem go przednimi drzwiami po obu stronach i wycieraczkami - zdawal egzamin. przed zostawieniem autka na dluzszy postoj warto rowniez wylaczyc chwile wczesniej ogrzewanie wewnatrz auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 19.11.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 ... Panie krzyzak dziekuje jak zwykle nie zawiodl mnie Pan wczoraj jak zwykle nie doczekalem sie nawet obiecanego popoludniowego telefonu od Pana ... moze wreszcie ktos mi te drzwi wyreguluje bo jakos tak wieje chlodem.... od wiosny troche czasu juz minelo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 19.11.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Panie krzyzak dziekuje jak zwykle nie zawiodl mnie Pan wczoraj jak zwykle nie doczekalem sie nawet obiecanego popoludniowego telefonu od Pana ... moze wreszcie ktos mi te drzwi wyreguluje bo jakos tak wieje chlodem.... od wiosny troche czasu juz minelo ... Nie strasz, bo ja mam zamówione tam drzwi wewnętrzne i oczekuję na montaż w okolicach 28.11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 19.11.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 no kolego krzyżak...reklama jak się patrzy. Ja tak właśnie walczę z serwisem Cichewicza (kocioł). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 19.11.2008 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Panie krzyzak dziekuje jak zwykle nie zawiodl mnie Pan wczoraj jak zwykle nie doczekalem sie nawet obiecanego popoludniowego telefonu od Pana ... moze wreszcie ktos mi te drzwi wyreguluje bo jakos tak wieje chlodem.... od wiosny troche czasu juz minelo ... Nie strasz, bo ja mam zamówione tam drzwi wewnętrzne i oczekuję na montaż w okolicach 28.11 z terminu montazu nie mialem problemow choc u nas termin nie byl podany w okolicach tylko konkretnie - drzwi nawet na nas czekaly az bedziemy gotowi. grudzien to tez okolice 28.11. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyzak74 19.11.2008 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 dzieki Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 20.11.2008 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 nie ma co się wkurzać na Piotra, bo dobrze zrobił. Forum działa jak reklama, jak są jakieś problemy to się nimi dzielimy i ostrzegamy innych. Piotr raczej nie należy do osób, które ot tak sobie kogoś oskarżają. Ja walczę z serwisem od pieca już od sierpnia. Wczoraj wykonałam telefon do dyrektora technicznego. Podobno w piątek piec ma być naprawiony.Krzyżak pamiętaj, że najlepszą reklamą jest zadowolony klient i to nie taki, który będzie zadowolony z danego produktu i jego ceny, ale również taki, który na serwis nie będzie czekał w nieskończność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 20.11.2008 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 dzieki Piotr Nie wkurzaj się - ja na razie nie mogę narzekać, a może po montażu nawet chwalić będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michałka 20.11.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Do przedszkola gdzie jest mój synek, zapisują dzieci nowo narodzone. Czy to slynne przedszkole Flisaczek, po ktorym dzieci otrzymuja tytul doktora dowolnych nauk ? Ale chyba nie bo slyszalem ze tam zapisuje siie dzieci na rok przed ich planowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 20.11.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 dzieki Piotr za co? z tych emotikonow to ja bym tylko proponowal zostawic 3 pierwsze o takie jesli ja sie z kims umawiam to dotrzymuje slowa. jesli nie moge sie stawic to dzwonie predzej i o tym informuje przyklad: jak umawiam sie na 16.30 to przyjezdzam. jak nie moge przyjechac to dzwonie wczesniej a nie wysylam maila prawie o polnocy z wytlumaczeniem czemu mnie nie bylo ma Pan dobry towar, dobre ceny tylko jest Pan jak na moje lekkim balaganiarzem. zamowien i klientow tez jest sporo wiec przytrafic sie moze ze o czyms sie zapomni. tu producent czegos nie da, tu sie pomyli - sprawa jasna. jesli jam czekam pewnie z pol roku na regulacje "przy okazji" to chyba troche za dlugo. jakis miesiac prosze o przyjechanie specjalnie bo po prostu wiatr mi wieje - przepraszam, ile mozna?? Panska byzka powinna byc tylko taka Moja niestety jest taka Pomimo szczerej sympati czuje sie w obowiazku napisania tego co napisalem i moze namowie moich przyjaciol Waldka i Izabele O. aby sie zalogowali i tez napisali co nieco ... Prosze sie nie wstydzic i nie zloscic tylko wywiazac ze swoich obowiazkow Prosze pamietac. Boom kiedys sie skonczy i zostana tylko najlepsi i nic lepiej nie dziala jak zadowolony klient Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyzak74 20.11.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 ja sie tylko lekko zawstydzilem. zly jestem sam na siebie i na tzw serwis. nawet niebo placze, tylko nie wiem czy ze wspolczucia, smiechu czy rozpaczy.pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 20.11.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 To trza błąd naprawić i będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts