piotrulex 20.11.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 To trza błąd naprawić i będzie ok wlasnie o to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 20.11.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 moi drodzy, przypominam się nieśmiało z akcją z tematu "jak im pomóc". Dwie biedne rodziny, z którymi mam kontakt potrzebują pomocy. Ubrania, artykuły spożywcze, chemiczne, zabawki dla dzieci na święta. Może jakieś niepotrzebne, a w dobrym stanie meble Pomyślcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 20.11.2008 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Witam wszystkich,mam do sprzedania stemple budowlane w ilości 70 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 20.11.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Witam wszystkich, mam do sprzedania stemple budowlane w ilości 70 szt. my mamy piec na ekogroszek i awaryjne ruszta w ostatni weekend jak bylismy w domciu to kilka stempli ucieklo przez komin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 20.11.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 w końcu pewnie je będę musiała spalić, ale może ktoś potrzebuje, pamiętam jak my szukaliśmy to wcale nie było takie proste, stemple niby tanie, a sam transport drogi. W końcu kupilismy od sąsiada i sami przetargaliśmy na naszą działkę jakieś 300m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 20.11.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 my kończymy wypalać palety, szalunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 20.11.2008 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 ano właśnie, palicie w tymi resztkami budowlanymi w piecu czy w kominku? my nie bedziemy mieli pieca a boję się ze kominek mi się zafajda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 20.11.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 ano właśnie, palicie w tymi resztkami budowlanymi w piecu czy w kominku? my nie bedziemy mieli pieca a boję się ze kominek mi się zafajda w kominku to bym raczej tym nie palil. widze jak kociolek wewnatrz osmolony zwlasza jak plomien maly. sadzy a sadza pani kochana zostaje po takim paleniu zostaje Wam jedynie zrobic wielkie ognisko, pieczenie kielbasek, skoki przez plomien itd jaki bedziecie mieli piecyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 20.11.2008 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 w kominku to nie. Palimy w piecu, bo potem jak się przepali węglem to schodzi ta sadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 20.11.2008 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 nie będziemy mieli pieca, tylko pompę ciepła, natomiast w salonie kominek bez rozprowadzenia, no chyba ze te resztki zeżre koza, co tynki będzie suszyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 20.11.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 nie będziemy mieli pieca, tylko pompę ciepła, natomiast w salonie kominek bez rozprowadzenia, no chyba ze te resztki zeżre koza, co tynki będzie suszyła nam pod koniec 2007 roku koza suszaca tynki zezarla spora kupe wlasnie takich resztek. bylismy z niej dumni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 20.11.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 a może ktoś ma do odsprzedania taką kozę, nie musi być piękna byle tylko wszystkożrąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 20.11.2008 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 a może ktoś ma do odsprzedania taką kozę, nie musi być piękna byle tylko wszystkożrąca obi, leroy itd tam najtaniej kupisz byle co nowe za 100 kilkadziesiat zeta ja swoja oddalem wlascicielowi wiec nie pomoge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 20.11.2008 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 trudno trza będzie kupić nową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stynkab 20.11.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 trudno trza będzie kupić nową ja swoją kupiłam w Brico Depot żeliwną za jakieś 230zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 20.11.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 ja sie tylko lekko zaws tydzilem. zly jestem sam na siebie i na tzw serwis. nawet niebo placze, tylko nie wiem czy ze wspolczucia, smiechu czy rozpaczy.pozdrawiam wszystkich ludzie Pana Krzyzaka przyjechali nawet nie wiem czy byli 5 minut i po sprawie wiatru co prawda wielkiego dzis nie bylo lecz tam gdzie wialo juz nie wieje no i we wiatrolapie wyraznie cieplej prosze sprawdzic kolor wkladki z motylkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michałka 21.11.2008 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Ja mam samo ogrzewanie kominkowe i stosuje tylko niewielki dodatek drewna sosnowego - na rozpalke jest bardzo dobry. Drewno z budowy zabrala ekipa budujaca bo maja piec. Na budowie tak to niestety jest, ze ciezko zdobywa sie sprzet, materialy kupuje drogo, a sprzedac to co zostanie nawet za symboliczne pieniadze jest ciezko. Wszedzie pelno materialow, ludzie wola kupic w hurtowni z dostawa. Gdybysmy cofneli sie o te 25 lat wstecz to bylo zupelnie inaczej, no ale na pewno nie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 21.11.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Najlepszego na weekend zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.11.2008 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 tym bardziej, że ma być zimowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 21.11.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 tym bardziej, że ma być zimowy niemozliwe ... choc juz 2-ga nocke mamy na noc wlaczone ogrzewanie. na kociolku ustawione zaledwie 40 stopni a kaloryfery nawet nie na 3-ke to jednak mamy wlaczone. dodam, ze spimy bez pizamek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts