agnieszkakusi 21.11.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 tylko śpicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 21.11.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 tylko śpicie? hmmmmm jak znajdzmy inne forum to sobie pogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.11.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 eeee tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 21.11.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 eeee tam albo choc do 21.00 poczekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.11.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 no tak, aż dzieci pójdą spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 21.11.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 no tak, aż dzieci pójdą spać tak, tak jutro sobota i ranek mamy niezagospodarowany wiec dzis wieczorkiem pewnie pobyczymy sie troszke na kanapie w saloniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.11.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 a nam przywieźli pierwszą partię ziemii. Jutro dużo ruchu na świeżym powietrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 21.11.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 a nam przywieźli pierwszą partię ziemii. Jutro dużo ruchu na świeżym powietrzu to napisz cos wiecej o tej ziemi jaka, ile, ile to kosztuje itd dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.11.2008 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 czarnoziem, wywrotka 20 ton za 350 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 21.11.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 czarnoziem, wywrotka 20 ton za 350 zł dzieki zachowaj namiar to moze sie przypomne na wiosne jak wysprzatamy reszte stempli, gruzu i rozgarniemy to co mamy ps. w najblizszy wtorek jestem w ŁODZI - ktos cos potrzebuje? co prawda Ikei tam nie ma ale roznie to bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata3 21.11.2008 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 moi drodzy, przypominam się nieśmiało z akcją z tematu "jak im pomóc". Dwie biedne rodziny, z którymi mam kontakt potrzebują pomocy. Ubrania, artykuły spożywcze, chemiczne, zabawki dla dzieci na święta. Może jakieś niepotrzebne, a w dobrym stanie meble Pomyślcie Agnieszka, mozesz cos napisac o dzieciach z tej rodziny? Mam troche ciuchow w dobrym stanie do oddania. Zabawki i slodycze tez sie znajda Pozdrawiam Renata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaoj20008 22.11.2008 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Hejka z zimowego Torunia .Czy ktos z Was zetknął sie z firmą budowlaną,,Krakowscy'' a może z p. Czyżniewskim z firmy PABUD ? ciekawa jestem opinii na temat ich solidności. A co sądzicie na temat zatrudnienia do budowy firmy, która wystawi mi faktury na 7% VAT na wszystkie materiały budowlane, które oni kupuja i dowożą ?Odpadło by robienie list do odliczenia VATu dla skarbówki i czekanie nawet pół roku na zwrot.A gdyby mieli jakies zastrzeżenia, to jeszcze dłużej. PS. mój profil z ,,biedronką'' jest nieaktualny.Coś się pomieszalo z hasłami i adresem mailowym i musiałam się jeszcze raz od nowa zarejestrować.Napisałam do administratora, ale nie otrzymałam żadnej odpowiedzi . Szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaoj20008 22.11.2008 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Czy ktoś buduje SALSĘ z Krajobrazów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Palisiu 23.11.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Czy ktoś buduje SALSĘ z Krajobrazów ? http://forum.muratordom.pl/projekt-domu-salsa-czy-ktos-moze-juz-buduje-taki-dom,t104607-1140.htm Spróbuj pod tym linkiem. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaoj20008 23.11.2008 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Dzięki Palisiu, znam to forum Salsowiczów, tylko wszyscy budują się daleko od Torunia, więc rzuciłam nazwę, na naszym lokalnym forum. Może ktos się znajdzie kto wybudował lub buduje na naszym terenie. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaoj20008 23.11.2008 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Wiosną będę miała duużo gruzu. Czy on się nadaje na zagęszczenie ław albo do czegokolwiek. Będziemy burzyć domek 7m x 8.5m i trochę się tego uzbiera. Może macie jakąs tanią firmę do rozbiórki oczywiscie ze sprzętem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 23.11.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Wiosną będę miała duużo gruzu. Czy on się nadaje na zagęszczenie ław albo do czegokolwiek. Będziemy burzyć domek 7m x 8.5m i trochę się tego uzbiera. Może macie jakąs tanią firmę do rozbiórki oczywiscie ze sprzętem. caramika czy beton nadaja sie beton komorkowy z pewnoscia nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaoj20008 23.11.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Dzięki piotrulex i ponawiamHejka z zimowego Torunia .Czy ktos z Was zetknął sie z firmą budowlaną,,Krakowscy'' a może z p. Czyżniewskim z firmy PABUD ? ciekawa jestem opinii na temat ich solidności. A co sądzicie na temat zatrudnienia do budowy firmy, która wystawi mi faktury na 7% VAT na wszystkie materiały budowlane, które oni kupuja i dowożą ?Odpadło by robienie list do odliczenia VATu dla skarbówki i czekanie nawet pół roku na zwrot.A gdyby mieli jakies zastrzeżenia, to jeszcze dłużej. PS. mój profil z ,,biedronką'' jest nieaktualny.Coś się pomieszalo z hasłami i adresem mailowym i musiałam się jeszcze raz od nowa zarejestrować.Napisałam do administratora, ale nie otrzymałam żadnej odpowiedzi . Szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 24.11.2008 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Renata, w jednej rodzinie dzieci są w wieku 5 lat (dziewczynka) i 2 lata (chłopiec). W drugiej 8 lat (dziewczynka), 4 lata (chłopiec). Akcja cały czas trwa Widziałam już w Złotorii rower, który niedługo kupimy. Pieniądze, które wpłyną na konto zostaną przeznaczone na rower, artykuły spożywcze, zabawki i słodycze. Chcę im pomóc w przygotowaniu fajnych świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 24.11.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Jeśli chodzi o kupowanie mater bud. na vat 7% to my tez mieliśmy taką propozycję, ale się nie zdecydowaliśmy. Zdecydowanie wolę mieć wpływ na to jakie materiały kupuję, poza tym gość mówił że wystawia na 7% ale oblicza to w ten sposób że do netto dorzuca jakiś tam jeszcze procent od siebie że niby bedziemy korzystać z jego upustów i do tego jeszcze 7%, oczywiście dowozi za darmo na budowę. Kiedy robilam wywiad o nim to się okazało, że kupuje materiały gorszej jakości i kombinuje na ilościach. Może na złego człowieka trafiłam, musisz to przemyśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts