JaMajaD 25.11.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Agnieszka, jeszcze jedno pytanie, mam do wydania rower tak na 5-6 lat z tym że nie jest on w dobrym stanie wizualnym, jest sprawny, czy to nie będzie głupio dać tym dzieciom taki rower?, mam też hulajnogę i rolki - wszystko było używane przez moją córkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata3 25.11.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Renata, w jednej rodzinie dzieci są w wieku 5 lat (dziewczynka) i 2 lata (chłopiec). W drugiej 8 lat (dziewczynka), 4 lata (chłopiec). Akcja cały czas trwa Widziałam już w Złotorii rower, który niedługo kupimy. Pieniądze, które wpłyną na konto zostaną przeznaczone na rower, artykuły spożywcze, zabawki i słodycze. Chcę im pomóc w przygotowaniu fajnych świąt Agnieszka, dla 4 -latka bede miala ciuchy (jak moga byc uzywane w b.dobrym stanie ?) Slodycze tez zalatwimy. Jezeli chodzi o "chemie, kosmetyki" daj znac co potrzeba to przywieziemy z DE (ceny o wiele nizsze niz w Polsce). Jek mozemy to dostarczyc? Pozdrawiam Renata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata3 25.11.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 czy możecie mi napisać i podpowiedzieć co organizowaliście na "powieszenie wieńca"? Właśnie dach u nas sie robi Pozdrawiam Renata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 25.11.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 czy możecie mi napisać i podpowiedzieć co organizowaliście na "powieszenie wieńca"? Właśnie dach u nas sie robi Pozdrawiam Renata My zrobiliśmy grilla i postawiliśmy wódeczkę. Ale teraz pora nie grillowa więc może każdemu butla w dłoń i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 25.11.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 słuchajcie, to są naprawdę biedne rodziny i będą cieszyć się z wszystkiego. Zbierać będę u siebie, a potem podzielę na dwie rodziny wg. wieku i zapotrzebowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DONKK 25.11.2008 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Witam Nie potrzebuje ktoś wełny Rockwool, znalazłem sklep gdzie mają super ceny, ale trzeba zamówić 3 pełne palety. Ja potrzebuje 2 palety i szukam chętnego do skompletowania zamówienia.Można wybrać z tej strony dowolną wełnę i dowolną grubość byle zamówić całą paletę czyli tzw: ROCKPACKIlość metrów kwadratowych w ROCKPACKU na tej stronce: http://www.strefa-izolacji.pl/ Dla porównania wełna TOPROCK 18 cm 23,00 zł brutto a w Betorze 36,00 zł brutto czyli na 100 m2 1300 zł taniej.Chyba że ktoś wie gdzie w Toruniu można tanio kupić wełnę ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 25.11.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Witam po dluzszej przerwie spowodowanej skasowaniem przez moje mlodsze dziecie juz 4 gniazdka sieciowego. Czy ktos z Was spotkal jakies zabezpieczeniia na tego typu gniazdka. U mnie kazde kosztuje stowke wiec mam juz dosc kupowania w kolko nowych. Piotr, dzieki za krzeselko. Jak bedziesz jechal do IKEI poprosze o jeszcze jedno takie samo . Sa dostepne chyba tylko w Warszawie, bo w innych sklepach juz kilkukrotnie ich nie bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 26.11.2008 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 ... Piotr, dzieki za krzeselko. Jak bedziesz jechal do IKEI poprosze o jeszcze jedno takie samo . Sa dostepne chyba tylko w Warszawie, bo w innych sklepach juz kilkukrotnie ich nie bylo. Nie ma problemu, milo bylo poznac Bedziemy w Warszawie od tego piatku do poniedzialku lecz nie wiem czy bedzie czas na Ikee. Krzeselko kupilem na Targowku, w innym marketach nie pytalem Zanim kupie to zadzwonie do Ciebie pa ps. zona spotkala sie z gosciem od stolu. Ciebie pamieta bo gdzies tam sie zakopal kolo Twojego domu. Chyba sie z nim dogadamy, kolor wybrany, tapicerka prawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 26.11.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Witam po dłuższej przerwie;) w końcu dostaliśmy projekt i wybieramy się do architekta, chociaż kto wie, czy rozpoczniemy budowę na wiosne przy kryzysie co to nam nastał... Przy okazji - mam na sprzedaż działkę budowlaną w Młyńcu, 2221 m2, gdybyscie slyszeli, ze ktos jest zainteresowany - szczegóły mogę przesłać na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartek_Sl 26.11.2008 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 czy możecie mi napisać i podpowiedzieć co organizowaliście na "powieszenie wieńca"? Właśnie dach u nas sie robi Pozdrawiam Renata wielka flacha wódy wręczona po zakończeniui pracy i tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 27.11.2008 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 najlepszego przed weekendem zycze w ta jesienna pogode przed weekendem gdyz tym razem u nas weekend to piatek, sobota, niedziela i poniedzialek - jak zwykle wyjazd trafilem na stosunkowo solidny sklep internetowy http://www.zadowolenie.pl - wystawiaja tez na allegro odbior za 0 zeta w Toruniu na Lubickiej a przy tanich zakupach to wazne http://www.allegro.pl/item491775389_sklep_63308_stacja_pogodowa_meteo_sp_14.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 27.11.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 a ja właśnie zarezerwowałam noclegi na styczniowy wyjazd w Kościelisku koło Zakopca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 27.11.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 a ja właśnie zarezerwowałam noclegi na styczniowy wyjazd w Kościelisku koło Zakopca. my kilka dni temu zrezygnowalismy ze styczniowego wyjazdu na narty w karpaty w zwiazku z planami wyjazdowymi do ukochanej chorwacji - taki powrot po kilku latach i po raz pierwszy z dzieckiem. troche teraz nam szkoda kasy no i przy okazji czasu, urlopu itd zreszta auto nie najmlodsze i jak bede musial wybierac to wole aby sie zepsulo w dzien przy +35 niz w nocy przy -15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 27.11.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 my jedziemy ze względu na małą. Niech dziecko nacieszy się śniegiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 27.11.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 ja się pochwalę że Sylwka spędzimy w górach, łącznie 5 dni, oj zasłużylismy na ten wyjazd, cały rok był pracowity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 27.11.2008 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 my jedziemy ze względu na małą. Niech dziecko nacieszy się śniegiem nasza zmajstrowana w cieplym kraju to za sniegiem nie przepada, zreszta podobnie jak i my zima to dla nas jakies nieporozumienie majaz z 50 pare latek chcialbym wszystko co mamy sprzedac i wyprowadzic sie do chorwacji, ewentualnie grecji. tam kupic kawalek odłogu nad adriatykiem i zrobic jakis camping dla namiotow czy caravanow z czasem podwyzszajac jego standard. w ogrodku mialbym kiwi, figi, arbuzy, winogrono a dookola oliwki - taka mala Ulika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 27.11.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 ja za zimą też za bardzo nie jestem, ale jak już jest to wolę ze śniegiem niż taką jak mamy od kilku lat u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 27.11.2008 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 ja za zimą też za bardzo nie jestem, ale jak już jest to wolę ze śniegiem niż taką jak mamy od kilku lat u nas. od kiedy z wlasnej kasy place za ekogroszek to brak mrozu mi nie przeszkadza od kiedy mam zjazd do garazu w piwnicy brak sniegu mi rowniez nie przeszkadza a ze dziecko cieplolubne i przy 0 stopni trzeba brac na rece i przytulac bo marudzi ze jej zimna to tym bardziej nie lubimy zimy jedyna frajda to co kilka dni wymienianie sloniny na tarasie jak zapragniemy zimy to wybierzemy sie choc na te bliskie nam ukrainskie karpaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 01.12.2008 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 no nie...spadliśmy na drugą stronę Dień dobry w poniedziałek Przypominam się z jednym pieskiem do zbycia. Jak ktoś chce psa do pilnowania domu to zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata3 01.12.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Agnieszka, czy mozemy podjechac w niedziele, ew. poniedzialek z rzeczami dla tych rodzin? PozdrawiamRenata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts