agnieszkakusi 01.12.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 jasne, że tak. Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata3 01.12.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 dziekujemy - damy znac przed wyjazdem. PozdrawiamRenata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michałka 01.12.2008 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Bylem wczoraj na przejazdzce po okolicach gdzie wiekszosc forumowiczow dziala - wzdluz Wisly do Osieka, tereny na prawde ladne, choc tam z pewnoscia wody gruntowe nisko. Jak jeszcze bedzie czas to odwiedze Obrowo i kopanino.Ja zime lubie tylko za to ze pozwala docenic wiosne i lato a tak to pozostaje ja przeczekac jak zly nastroj kierownika w pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 01.12.2008 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 mnie i Renatę widać z ulicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 01.12.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 witam i po 4-dniowym weekendzie sie witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 02.12.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 witam również, ja zimę chętnie bym przespała jak niedźwiedź i obudziła się dopiero na wiosnę Agnieszka ja też bym podrzuciła rzeczy do Ciebie tylko nie wiem gdzie dokładnie oprócz tego że do Kopanina - znam tylko ulicę Wierzbową, bo tam mieszka moja babcia, napisz mi proszę na PW jakiś bliższy namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 02.12.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 wysłałam na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 03.12.2008 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 najlepszego przy srodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 04.12.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 najlepszego przy srodzie ... przy czwartku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 04.12.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 i nikt nie odpisuje? czyżby wszyscy zapracowani? ja też życzę najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyzak74 04.12.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 taki wierszyk swieta swieta sa. tuz tuz budowy nasze koncza sie już kredyty rosna z dnia na dzien na lepsze czasy pozostal cien ciesla z murarzem sa na browarze hydraulik dzis sie nie pokaze myslimy wtedy wszyscy CO TO nasze pieniadze ida w bloto dlatego nie martwmy sie tym co jest wazniejszy swiat rodzinny jest sens i jak pisze Piotrulex od tak NAJLEPSZEGO KAZDEGO DNIA i nikt nie odpisuje? czyżby wszyscy zapracowani? ja też życzę najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 04.12.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 nie no po prostu bomba ostatnio dopadła mnie budowlana deprecha, czekam na wiosnę, może znowu przyjdą siły na budowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.12.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 właśnie byłam kupić choinkę do biura. W Obi mnóstwo ludzi. Tragedia. Dzwonili do mnie, że w sklepie jest juz kanapa. Muszę zrobić przelew i niedługo będziemy się wylegiwać na nowym nabytku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 04.12.2008 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Moje krzesła, stół i kanapa też już czekają w sklepie na naszą przeprowadzkę. Tylko kiedy to nastąpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 04.12.2008 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 no właśnie, są już żywe choineczki? też trza sie wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.12.2008 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 W Obi choinki już chyba od trzech tygodni. Jodła kaukaska w doniczce 1,20-1,50 m za 59,90 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.12.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 http://www.most.mzd.torun.pl/wyślijcie swój głos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 04.12.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DONKK 04.12.2008 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Nikt nie potrzebuje wełny, wszyscy już mają ocieplone domki czy ocieplają w przyszłym roku ?Podzielcie się informacją gdzie w Toruniu można tanio kupić wełnę do ocieplenia stropu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 04.12.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Wiecie, psioczylismy ostatnio na nasza poczte kochana, ale wczoraj to mi normalnie szczeka opadla. Zmiany jakies ida czy co? Godzina 23 - telefon Odbieram, przedstawia sie facet, ze dzwoni z poczty w Warszawie bo maja dla mnie paczke, ale jest problem z adresem . maja wpisane Zlotoryja, a to pod Wroclawiem, a kod pocztowy strefy torunskiej. Czyli standard. Wyjasnilam Panu co i jak i poszlam spac. Dzis kolo poludnia telefon - dzwoni listonosz i pyta czy jestem w domu bo ma przesylke i nie wie czy dostarczyc do domu czy zostawic na poczcie - Zlotoria czy Lubicz. No teraz to juz zwalilo mnie z nog. Dobrze, ze facet nie widzial mojej miny, bo by pekl ze smiechu. No i byl za 15 minut z ta paczka. A ja tak sie balam zakupow przedswiatecznych. Pozdrawiam magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts