agnieszkakusi 05.12.2008 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 moim rodzicom dwa tygodnie temu uciekła suczka husky (sterylizowana). Do tej pory nie pojawiła się w domu i nikt jej w pobliżu nie widział. Reaguje na imię Kora. W dniu ucieczki miała na sobie czarna obrożę, a pod nią dane adresowe i telefon. Gdyby ktoś coś wiedział to proszę o kontakt.http://foto3.m.onet.pl/_m/dcde7feb14178cefecd647353c842c7b,6,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 05.12.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 W Obi choinki już chyba od trzech tygodni. Jodła kaukaska w doniczce 1,20-1,50 m za 59,90 zł. my w tym roku szalejemy i chionki chcemy z dwie jedna w doniczne na taras okolo 1,5 metra druga cieta z 2 metry do salonu nie wiemy gdzie najlepiej kupic takie cuś? gniazdka i oswietlenie na tarasie zaprzyjazniony elektryk juz przygotowal - na osobnym sezonowym bezpieczniku z mozliwoscia podpiecia zagara sterujacego i czujnika natezenie swiatla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 05.12.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 a my się rozmarzylismy i w przyszłym roku chcemy choinkę jak największą nawet z 3-metrową, Piotr jak znajdziesz duże choinki to napisz może w przyszłym roku tez będą mieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 05.12.2008 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 a my się rozmarzylismy i w przyszłym roku chcemy choinkę jak największą nawet z 3-metrową, Piotr jak znajdziesz duże choinki to napisz może w przyszłym roku tez będą mieli 3-metrowa to nam sie nie zmiesci do domu. sufity mamy w miare standardowe na taras tez takiej nie chcemy gdyz chce ja cala widziec przez drzwi tarasowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michałka 05.12.2008 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 My w tym roku tradycyjnie bez choinki - ile to przestrzeni i czystosci sie uratuje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.12.2008 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 święta bez choinki???????????To nie są święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 05.12.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 ja też nie mam choinki, bo nie mam na nią miejsca , ale za to w przyszłym roku będzie ogromna, mam pustkę nad salonem, więc kupię największą jaka będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 05.12.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 My w tym roku tradycyjnie bez choinki - ile to przestrzeni i czystosci sie uratuje ! Po to sie buduje dom aby bylo miejsce na wszystko, czyli rowniez na choinke co do czystosci to nam przez miesiac stania w domu nic z chionki nie leci - jakaks taka specjalna i w czyms specjalnym stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyzak74 05.12.2008 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 My co roku choinki kupujemy na Rydygiera w centrum ogrodniczym. Co roku jodłę i to w doniczce. Potem na taras. Stoi ich 7, byloby 8 ale jedna padła. Nie dała rady, biedaczka.milego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 06.12.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 My co roku choinki kupujemy na Rydygiera w centrum ogrodniczym. Co roku jodłę i to w doniczce. Potem na taras. Stoi ich 7, byloby 8 ale jedna padła. Nie dała rady, biedaczka.milego weekendu tez zdazylo sie nam tam kupowac bylismy tam tez dzis i straszna bieda. kilka mizernych doniczek z jakimis iglakami i na tym koniec ogolnie tam jakos tak biednie wyglada, moze plajta czy cuś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata3 07.12.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Agnieszka! W poniedzialek po 15 moj maz bedzie w Kopaninie (wieszanie wienca!) i podrzuci Tobie rzeczy. Bedzie ktos w domku? Ewentualnie od ktorej godziny? PozdrowieniaRenata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartek_Sl 07.12.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 moim rodzicom dwa tygodnie temu uciekła suczka husky (sterylizowana). Do tej pory nie pojawiła się w domu i nikt jej w pobliżu nie widział. Reaguje na imię Kora. W dniu ucieczki miała na sobie czarna obrożę, a pod nią dane adresowe i telefon. Gdyby ktoś coś wiedział to proszę o kontakt. http://foto3.m.onet.pl/_m/dcde7feb14178cefecd647353c842c7b,6,19,0.jpg pewnie to fałszywy trop, ale piszę o tym, ponieważ od razu mi się skojarzyło dziś (niedziela) byłem na spacerze z moim owczarkiem niemieckim w okolicach remontowanego przejścia pod Lubicką po stronie McDonalda i przybłąkał się do mnie psiak. Był to husky, czy suka nie wiem, chyba bez obroży, bardzo zabiedzony i z pyska leciała mu ślina. Nie zauważyłem też w pobliżu właściciela. Psiak nie wyglądał dobrze - poszedł w stronę szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 08.12.2008 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 zaraz zadzwonię do znajomych w tamtym terenie. Dzwoniłam do schroniska. Nie ma jej. Zadzwonię do straży miejskiej czy mieli jakieś zgłoszenie. Nawet nie wiem gdzie tam jechać i jej szukać. Weterynarza na Piskorskiej jeszcze nie ma w lecznicy. Spróbuję też zadzwonić do niego.Renata, w domu cały czas jest mój mąż. Ja dziś będę późno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 08.12.2008 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 mamy kanapę http://foto0.m.onet.pl/_m/5f341d0cd6a7b869d25792ea9d8100c4,6,19,0.jpg Teraz pytanko. Jaki zrobić kolor ścian przy takiej kanapie i meblach w kolorze wenge? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 08.12.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 super kanapa! mi się zawsze podobał kolor ścian w brudnej bieli w kolornikach to chyba się nazywa Alt Weiss do wszystkiego pasuje a nie jest to biały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 08.12.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 zalezy czy salon ma byc spokojny i nieco mroczny czy jakis taki bardziej wesolutki - wszystko kwestia gustu i nie sposob tu chyba doradzac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 08.12.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 no właśnie zastanawiam się co zorbić. Do stycznia mam czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 08.12.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Ja bym zrobiła biały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 08.12.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 biały odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 08.12.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 a waniliowy?? mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts