anetat 28.05.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 My tez mieliśmy dostać bloczki, które odstały swoje na placu, a nie jeszcze ciepłe, ale zepsuła im się maszyna i mieli zaległości No to dostaliśmy cieplutkie prawie prosto z pieca U nas też majster równa od zewnątrz, a od środka pożal się Boże! Hej...Nasze bloczki giciu...idealne..wszystkie równe..szło raz dwa... wcale nie tak drogo z transportem 3,35 zł brutto..oczywiście bez kwita... Pozdrawiam budujących z Łysomic Witam A gdzie można dostać bloczki w takiej cenie ? Pozdrawiam serdecznie My kupiliśmy w Ciechocinie jakiś 3 tygodnie temu... Ktoś wie po ile teraz pustaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 28.05.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 My kupiliśmy w Ciechocinie jakiś 3 tygodnie temu... Ktoś wie po ile teraz pustaki? Bloczki z Ciechocina maja dobra renome - o ile jest tam tylko 1 producent odnosnie BK 12-ki to jutro wykupuje 500 sztuk z Solca po 7 zeta - tyle znalazlem w jednym skladzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 28.05.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Piotrulex, czy Ty kontaktowałeś się kiedyś z dekarzami ode mnie? Jeśli nie Ty to proszę o info kto, bo mam dla tej osoby wiadomość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 29.05.2007 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Piotrulex, czy Ty kontaktowałeś się kiedyś z dekarzami ode mnie? Jeśli nie Ty to proszę o info kto, bo mam dla tej osoby wiadomość. nie. to z pewnoscia nie ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 29.05.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Piotrulex, czy Ty kontaktowałeś się kiedyś z dekarzami ode mnie? Jeśli nie Ty to proszę o info kto, bo mam dla tej osoby wiadomość. Sąsiadka powiedz jeszcze czy to zla czy dobra wiadomość, bo jak zła to nie wiadomo czy warto się ujawniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 29.05.2007 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Sąsiadka powiedz jeszcze czy to zla czy dobra wiadomość, bo jak zła to nie wiadomo czy warto się ujawniać zawsze warto wiedziec jak info nie jest tajne to walcie na forum - zwlaszcza ceny = niebawem pewnie sie przyda rozeznanie. wiezba zamowiona a teraz zajmuje sie oknami - nie jest tak zle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 29.05.2007 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 wiadomość jest taka, że 9.06 chłopaki wyjeżdżają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 29.05.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 wiadomość jest taka, że 9.06 chłopaki wyjeżdżają... no to dla inwestorow kolejna niewesola informacja choc wydaje sie ze mnie to nie dotyczy to ten ktory nam bedzie robic moze miec wiecej pracy bo Wasi wyjechali i tym samym albo wiecej zaplace albo bede dluzej czekac ..................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qbakk 30.05.2007 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 hejka! kupilem dzialke w cierpicach na os. kakal i mam problem z dojazdem sprzetu ciezkiego na dzialke !!! poszukuje na gwalt ciezkiego sprzetu - np fadromy bo mam umuwina betoniare a tanie moze dojechac pozdrawiam wszystkich z Torunia i okolic p o m o c y !_________________qba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 30.05.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 hejka! kupilem dzialke w cierpicach na os. kakal i mam problem z dojazdem sprzetu ciezkiego na dzialke !!! poszukuje na gwalt ciezkiego sprzetu - np fadromy bo mam umuwina betoniare a tanie moze dojechac pozdrawiam wszystkich z Torunia i okolic p o m o c y ! qba 1. umówioną lub umowiona 2. w temacie nie pomoge 3. w ktorym miejscu masz dzialke, kto sprzedaje, czy sa jeszcze jakies i jaka cena, powierzchnia. Lokalizacja jest OK a kolega z pracy szuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qbakk 31.05.2007 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 pozdro Piotr:) dzieki za pierwsza odp - mimo ze nie pomogles ze sprzetem ale mam nadzieje ze ktos cos podpowie i jakos dam rade bledy w pisowni byly ze stresu - posta pisalem zaraz po rozmowie z gosciem od betoniary - sorka wszystkich jesli chodzi o moja dzialke to jest na osiedku kakal w cierpicach za domem soltysa hehe w temacie innych dzialek zrobie rozeznanie i dam znac co kolega potrafi i jakiej pracy szuka? czekam na info odnosnie sprzetu pozdro dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qbakk 31.05.2007 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 heya piotr sorki za pomylki w tekscie ale mam male doswiadczenie w pisaniu na forum a czytam na starym laptopie zrozumialem ze kolega szuka pracy - a to kolegaz pracy hihi jeszcze raz sorka mam nadzieje ze az tak mocno nie dalem ciala pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 31.05.2007 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 jesli chodzi o moja dzialke to jest na osiedku kakal w cierpicach za domem soltysa czyli po lewej stronie jadac od baxpolu pociagow nie slychac, w nocy nie przeszkadza? jaka cena i wielkosc tych dzialek bo tak jak napisalem kolega Z pracy szuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
13hp 31.05.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Nareszcie coś wesołego na forum budowlanym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DONKK 31.05.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 WitamMam pytanie odnośnie dachówek cementowych EURONITU albo IBF-u, zamawiał ktoś może ostatnio, ktoś może polecić gdzie kupic w dobrej cenie.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 31.05.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Nareszcie coś wesołego na forum budowlanym. czyli niby co tu zawsze jest wesolo jak sie ma odrobine optymizmu w zapasie dzis mi przywoza terive z drugi i ostatni strop, place 1000 zadatki na wiezbe ktora bedzie mnie kosztowac 600 zeta od metra majstrom tak idzie robota, ze nie nadazam zwozic materialow jednak jak na rtazie nie bylo namwet 1 godziny przestoju na weekend jade w bory tucholskie przywiezc wciagarke z silnikiem bo chcemy tez strop zalewac samemu orientuje sie juz w oknach moze macie jakies sprawdzone lub gdzies znajomosci? zlozylem 2-3 dni temu wnosek o kredyz w BOŚ - 200 kola na 30 lat, rata rowna PLN marza - 0,75 w calym okresie wibor 6M prowizja - 0 zero ubezpieczen oprocz wpisania do hipoteki rata na obecna chwile nieco ponad 1100 moze byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rotaf 01.06.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Witam Mam pytanie odnośnie dachówek cementowych EURONITU albo IBF-u, zamawiał ktoś może ostatnio, ktoś może polecić gdzie kupic w dobrej cenie. pzdr Euronit sprzedaje Vox ale nie polecam. Nie poznaję składu, przed szaleństwem cenowym była to inna hurtownia. Przedstawicielowi nie chciało sięnawet łaskawie zapisać mojego zapotrzebowania, kpina. IBFu nie sprzedają bezpośrednio? - fabryka jest przecież za Drosedem. Zastanów się jeszcze nad Prodachem - słyszałem dobre opinie podobno b.mało reklamacji cenowo ok, mają go w Tropsie na Skłodowskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiula77 02.06.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 Witam Mam pytanie odnośnie dachówek cementowych EURONITU albo IBF-u, zamawiał ktoś może ostatnio, ktoś może polecić gdzie kupic w dobrej cenie. pzdr Ja mam wprawdzie Braasa, ale też zastanawialiśmy się swojego czasu nad Euronitem. Wycenę robiliśmy między innymi w Mat-Budzie w Rozgartach i tam dostaliśmy najlepszą cenę na tę dachówkę. Jednak w końcu kupiliśmy Braasa (dostaliśmy w porównywalnej cenie co Euronit)ale w Todachu na Równinnej. Nie wiem, czy w Todachu są też dachówki Euronitu ale ceny i obsługa są super. My jesteśmy bardzo zadowoleni. IBF nie sprzedaje raczej bezpośrednio - tylko przez hurtownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.06.2007 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Todach ma również euronit, ale zachęcają do braasa. Obsługa super, sama od nich brałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DONKK 05.06.2007 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Dzięki za odzew spróbuje najpierw w Todachu, gdyż widze o nim same pozytywne opinie. Natomiast IBF, rzeczywiscie - sprzedaje tylko poprzez hurtownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts