agnieszkakusi 12.12.2008 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 tak się smieję, bo akurat też mam kumpla, który pracuje w tej hurtowni. Tylko w sumie nawet nie pytałam po ile jest u nich W marketach no cóż...płaci się za glazurę Piotrulex, a może masz jakiś fajny przepis na dorsza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 12.12.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 tak się smieję, bo akurat też mam kumpla, który pracuje w tej hurtowni. Tylko w sumie nawet nie pytałam po ile jest u nich W marketach no cóż...płaci się za glazurę Piotrulex, a może masz jakiś fajny przepis na dorsza? za moich czasow ten punkt prowadzil Jurek i Łukasz ale to sie podobno zmienilo nie znam przepisow, znam sie bardziej na surowcu i niektorych fragmentach przemyslowego przetworstwa o ktorych pewnie nie chciala byc wiedziec no bo niby po co śledziom woda utleniona? lubie ryby jesc, zwlaszcza wedzona a szczegolnie jak kupie je zywe, sam przygotuje i sam uwedze na wlasnorecznie scietym drewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 12.12.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 annoj to nie jest ścisłe grono, ja zostałam miło do niego przyjęta całkiem niedawno pisz jak najwięcej ps. jade zobaczyć czy moje nowe okienka są u mnie wstawione czy u sasiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 12.12.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 annoj to nie jest ścisłe grono, ja zostałam miło do niego przyjęta całkiem niedawno pisz jak najwięcej ps. jade zobaczyć czy moje nowe okienka są u mnie wstawione czy u sasiada ani tu ani tam od 2 godzin mozna je na allegro licytowac od zlotowki i to BCM ps. u nas w nocy prad kilkukrotnie wylaczali i zastanawialem sie ile potrzeba czasu aby piec mi wygasl - ekogroszek z podajnikiem. o braku dzialania pomp nawet nie wspomne. teraz jakas konkretne zima, awaria zasilania i moze byc mocny problem. grawitacyjnie teraz to malo kto robi nawet jak piec bez pradu potrafi pracowac my chyba bysmy lozko do kotlowni wstawili i palili na awaryjnym ruszcie ale ile mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 12.12.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 właśnie ostatnio przerabialiśmy z mężem ten sam temat. Niestety niedługo czeka nas zakup agregatu. Na wsi jak to na wsi, prądu często nie ma i zima może być problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 12.12.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 właśnie ostatnio przerabialiśmy z mężem ten sam temat. Niestety niedługo czeka nas zakup agregatu. Na wsi jak to na wsi, prądu często nie ma i zima może być problem. ile kosztuje cos takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 12.12.2008 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 od 800 zł do 3-4 tysięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 12.12.2008 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 od 800 zł do 3-4 tysięcy dzieki mam nadzieje, ze nie bedzie potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 12.12.2008 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 no my przy piecu węglowym chyba będziemy musieli cos kupić, bo jak siądzie na dłużej prąd, a akurat będzie się paliło w piecu...no cóż...może być niewesoło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 12.12.2008 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 no my przy piecu węglowym chyba będziemy musieli cos kupić, bo jak siądzie na dłużej prąd, a akurat będzie się paliło w piecu...no cóż...może być niewesoło. wtedy wylacza sie dmuchawa i podawanie wegla wiec nie ma plomienia i woda wiele sie nie podbuzuje zakladajac ze normalnie pracujesz na kotle z temperatura max 70 stopni to zagrozenia nie widze. zreszta wlasnie po to dla bezpieczenstwa cala instalacje CO w domu mam na twardej miedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 12.12.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 ale my mamy piec bez podajnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 12.12.2008 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 ale my mamy piec bez podajnika. to pewnie bez sztucznie podanego powietrza i tak sie przydusi mam nadzieje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 12.12.2008 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 no właśnie tego nie wiemy Niby powinno, ale jak to będzie w praktyce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 12.12.2008 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 nie w temacie ale Jest dotacja dla mostu!piątek 2008-12-12Są pieniądze na drugi most drogowy w Toruniu!Informację taką przekazał na spotkaniu z marszałkiem województwa minister Cezary Grabarczyk. czytaj dalej » Miasto otrzyma dotację z budżetu państwa w wyskości 132 milionów euro. Tym samym też projekt inwestycji został przeniesiony z listy rezerwowej na podstawową programu “Infrastruktura i środowisko". Jeszcze dziś o 13.30 odbędzie się konferensja prasowa prezydenta Torunia Michała Zaleskiego. Do sprawy będziemy wracać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaoj20008 12.12.2008 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Miałam wczesniej problem z nickiem, o którym wspomnialam w poście 23 listopada.Musiałam się jeszcze raz rejestrowac. Rzadko piszę, bo cały czas szarpię się z papierami, a konkretnie od lipca 2007.Wtedy złożyłam o warunki zabudowy.Nawet nie chciało mi się na bieżaco tego opisywać, dlatego jak napisał @piotrulex, więcej czytałam niz pisałam.Po otrzymaniu PnB, zapewniam, że często bedę gościć na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 13.12.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 no i mam okienka śliczne i to u mnie a nie u sąsiada ani na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 13.12.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 no i stałam się dumnym forumowiczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 14.12.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 no i mam okienka śliczne i to u mnie a nie u sąsiada ani na allegro to wazny dzien kolejny tak piekny to odpalenie centralnego do tego momentu to duzo pracy, duuuzo decyzji i duuuuuuuuuuuzo kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 15.12.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 teraz to juz nie na żarty jestem przerażona ogromem pracy elektryk ma tysiąc pytań co gdzie, a ja nie mam koncepcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 15.12.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 teraz to juz nie na żarty jestem przerażona ogromem pracy elektryk ma tysiąc pytań co gdzie, a ja nie mam koncepcji elektryk powinien dawac Ci do wyboru a nie zadawac co gdzie. jak chlop ma doswiadczenie to wie co gdzie powinno byc a Ty mu tylko potwierdzasz . to jakis znajomy z polecenia czy obcy z gazety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts