JaMajaD 15.12.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 to jest mój wujek, podpowiada co gdzie powinno być, ale nie chce mi nic narzucać, a skoro ja nie wiem jak będę miała ustawione w pokojach to jak ma mi pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 15.12.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 to jest mój wujek, podpowiada co gdzie powinno być, ale nie chce mi nic narzucać, a skoro ja nie wiem jak będę miała ustawione w pokojach to jak ma mi pomóc lepiej za duzo jak za malo lepiej w puszkach zostawic nieco wiecej przewodu aby szlo lekko przesunac nie ma co przewodu zalowac i nawet zostawic pod tynkiem na wszelki wypadek - porobic zdjecia czy rysunki przed tynkowaniem przygotwac wszystko co moze kiedys byc potrzebne (duzo do furtki, na lampki swiateczne wokol dom, na podbitke halogeny, do ogrodu na lato, do bram, furtek w celu sterowania, alarmowe w pomieszczeniach, tv, telefon, internet, kontaktrony na drziach czy bramie, czujniki temperatur z kotla na dom, z rozdzielacza przewody do pomieszczen gdzie bedzie podlogowka tym sterowana) jak nie wiesz jaki przewod pusc dwa - grosze kosztuje a tynku rozkuwac pozniej nie bedziesz u nas przewodu na domek poszlo lacznie z kilometr i jeszcze gdzieniegdzie by sie przydalo i na biezaco robimy przerobki jak sie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 15.12.2008 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 o dzięki za cenne rady, o tych kablach na zewnątrz wogóle nie pomyślałam, wujek-elektryk pewnie i to miał w zanadrzu, ale teraz będę o tym pamiętać aha mam juz alarm w domu działa jak ta lala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 15.12.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 o dzięki za cenne rady, o tych kablach na zewnątrz wogóle nie pomyślałam, wujek-elektryk pewnie i to miał w zanadrzu, ale teraz będę o tym pamiętać aha mam juz alarm w domu działa jak ta lala zamontuj sobie w skrzynce bezpiecznikowej np miernik natezenia swiatla ktory bedzie mial czujnik gdzies na zewnatrz, wpakuj tez programowalny zegar sterujacy - przyda sie do halogenow w podsufitce czy lampek swiatecznych zrob sobie instalacje centralnego odkurzacza bo to koszt moze 100 zeta a na reszte zawsze moze przyjdzie czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 16.12.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 dzis kolo 11-12 maja nam przywiezc stol, krzesla i maly stolik tak wiec wigilia przy nowym stole wczoraj znow pojawila sie kolejna firanka, tym razem w naszej sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 16.12.2008 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 no to poprosimy o zdjęcia jak już będą mebelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 16.12.2008 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 no to poprosimy o zdjęcia jak już będą mebelki mebelki juz sa zdjecia oczywiscie porobie tylko prosze o chetnego ktory tu bedzie chcial je wstawic gdyz pomimo ze to podobno proste ja nie potrafie ) stolik do kanapy wyglada bombowo krzesla calkiem calkiem stol jest wieeelki, ciezki i zapakowany, samemu nie dam rade wiec musze czekac na zone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 16.12.2008 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 prześlij to wstawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 16.12.2008 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 prześlij to wstawię dziekuje, dziekuje maila firmowego zachowalem wiec jak obfoce to pozwole sobie podeslac pa no i podziekowania dla madzialenki za namiar na meblarza i oblukanie na miejscu jego pracy - wstepnie jestem zadowolony a naprade maruda zakupowa ze mnie co niektorzy na tym forum pewnie juz wiedza ... Nieprawdaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 16.12.2008 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 to ja też bym chciała od Madzialenki namiar na tego stolarza bo co prawda mam już jednego ale on ma dużo roboty i specjalizuje się w schodach raczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 16.12.2008 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 to ja też bym chciała od Madzialenki namiar na tego stolarza bo co prawda mam już jednego ale on ma dużo roboty i specjalizuje się w schodach raczej To ten gosc http://www.allegro.pl/item506941499_bukowy_zestaw_stol_8_krzesel_super_cena.html tam sa wszystkie informacje ma swoj transport i po negocjacjach dostarczyl mi to w tzw. gratisie - zostawilem u niego 2500 ale mysle ze to dobra cena. zwlasza ze stol moze zrobic pod konkretny wymiar. nasz ma szerokosci 110cm i dlugosci 200 (po rozlozeniu 280). kolor venge + obicia blyszczacy pomarancz oblukac mozna rowniez u nas - wielka nieszawka - herbatka dla zaprzyjaznionych forumowiczow w gratisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaoj20008 16.12.2008 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Witajcie.Niestety ja dopiero jestem na etapie ekip murarzy i mam pytanie. Ktos z Was polecał mi kiedyś p.Krzysztofa i p. Robakowskiego z Marinbudu. Do mojej poprzedniej skrzynki na priv nie mam dostępu.Chciałabym cos wiecej się dowiedzieć na temat ich pracy i solidności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 16.12.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 oblukac mozna rowniez u nas - wielka nieszawka - herbatka dla zaprzyjaznionych forumowiczow w gratisie No to czuje sie zaproszona. Przywioze cos do tej herbatki. A ten pomarancz to mnie zaciekawil - dzis dostarczyli tez stol do moich sasiadow i zazartowalam, ze wystapie o prowizje za polecanie. W odpowiedzi uslyszalam, ze moge dostac dodatkowe krzeselka. Ale moze pomysle o zmianie tapicerki... bo gdzie wsadze dodatkowe krzesla. Polecam sie na przyszlosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 17.12.2008 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 oblukac mozna rowniez u nas - wielka nieszawka - herbatka dla zaprzyjaznionych forumowiczow w gratisie No to czuje sie zaproszona. Przywioze cos do tej herbatki. A ten pomarancz to mnie zaciekawil - dzis dostarczyli tez stol do moich sasiadow i zazartowalam, ze wystapie o prowizje za polecanie. W odpowiedzi uslyszalam, ze moge dostac dodatkowe krzeselka. Ale moze pomysle o zmianie tapicerki... bo gdzie wsadze dodatkowe krzesla. Polecam sie na przyszlosc. alez prosze, prosze tylko od razu uprzedzam ze z nami to ciezko sie umawia na dogodny termin w tygodniu to w domku tak w 50% i to od 17.30 najblizszy wolny weekend to byc moze sama koncowka stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 18.12.2008 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 wczoraj przywieźliśmy do domku prawie 2,5 metrową jodłę kaukaską Dziś ubieranko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 18.12.2008 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 wczoraj przywieźliśmy do domku prawie 2,5 metrową jodłę kaukaską Dziś ubieranko my pewnie zakupimy w weekend a ubieranie tradycyjnie w poranek wigilijny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 18.12.2008 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 my ubieramy wcześniej, żeby mała się nacieszyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel_torun 18.12.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 My chyba ubierzemy choinkę w sobotę a nie w wilgilię , bo juz po świętach będziemy musieli powoli zaczynać się pakować. Niech dziecko się trochę nacieszy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 18.12.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 My chyba ubierzemy choinkę w sobotę a nie w wilgilię , bo juz po świętach będziemy musieli powoli zaczynać się pakować. Niech dziecko się trochę nacieszy . tak jest w wiekszosci robimy to dla dzieci pamietajac ile nam to radosci przynosilo iles tam lat temu wlasnie po to mamy juz mala chojne w doniczce na tarasie i mloda sama ja obsluguje wlaczajac lampki kiedy tylko ma ochote - to jej choinka od swietego mikołaja my dzis robimy liste zakupow i potraw wigilijnych prezenty jeszcze nie skompletowane - czekamy caly czas na przesylki internetowych zakupow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 18.12.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Sylwia w swoim pokoju ma choinkę już od mikołaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts