piotrulex 18.12.2008 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 a propos prezentow to wlasnie przyszla do mnie do biura paczka. zona zamowila dla mnie prezent i przesylke na biuro tylko, ze mam zakaz otwierania . chyba normalnie nie wytrzymam i otworze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 18.12.2008 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 oooooo przyszla kolejna paczka tak pisze bo czekam na inne a moze gwiazdor tu czyta i sie pospieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdeterminowany 18.12.2008 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Witam wszystkich! Mamy (z żoną i córeczką) zamiar budować się w Grębocinie (działka już kupiona). Jednak jeszcze daleka droga przed nami. Pozdrawiam forumowiczów z okolic Torunia i Torunia http://www.studioatrium.pl/projekt-domu-GL-238,257,61,opis.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel_torun 18.12.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Witam wszystkich! Mamy (z żoną i córeczką) zamiar budować się w Grębocinie (działka już kupiona). Jednak jeszcze daleka droga przed nami. Pozdrawiam forumowiczów z okolic Torunia i Torunia http://www.studioatrium.pl/projekt-domu-GL-238,257,61,opis.html Witam Piotr A gdzie w Grębocinie się budujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 18.12.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Witam wszystkich! Mamy (z żoną i córeczką) zamiar budować się w Grębocinie (działka już kupiona).... witam my mieszkamy tak jak w podpisie a wyprowadzalismy sie wlasnie z Grebocina nam jakos niespecjalnie sie tam mieszkalo ze wzgledu na ruchliwa szose i osiedla odciete od swiata bez specjalnie bezpiecznych tras do spacerowania czy jazdy rowerem mieszkalismy na osiedlu po lewej stronie jakies 300m za skrzyzowaniem z obwodnica jadac na Olsztyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 19.12.2008 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 wczoraj ubraliśmy choinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 19.12.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 wczoraj ubraliśmy choinkę ja wlasnie zamowilem, dzis moze przyjedzie z nadlesnictwa jakas kilka minut wczesniej scieta sztuka. ubieramy w wigilie z rana. wlasnie sprawdzalem przesylki w internecie. dzis powinny dotrzec ostatnie prezenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 19.12.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 ja wlasnie zamowilem, dzis moze przyjedzie z nadlesnictwa jakas kilka minut wczesniej scieta sztuka. Tak bez wybierania? A jak łysa będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 19.12.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 ja wlasnie zamowilem, dzis moze przyjedzie z nadlesnictwa jakas kilka minut wczesniej scieta sztuka. Tak bez wybierania? A jak łysa będzie wiesz co to videorozmowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 19.12.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 eeeee tam... Ja wolę pomacać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 19.12.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 ja tam też muszę sprawdzić ręcznie...a radość dziecka przy wybieraniu choinki....bezcenna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 19.12.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 ja tam też muszę sprawdzić ręcznie...a radość dziecka przy wybieraniu choinki....bezcenna ja nie musze i jak do tej pory decyzje w takich wyborach udaje sie rozsadnie podejmowac moja corka juz ma swoja choinke wczoraj miala wielka radosc, chciala isc na plac zabaw, taki z kulkami do baraszkowania w nich. w arpolu urodziny, w copernicusie urodziny wiec ... wyladowalismy na . . . . . . ... kregielni w koncu tam tez kulki tylko nieco wieksze. dziecko tak szczesliwe ze nie moglismy sie zebrac z powrotem do domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michałka 19.12.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Witaj Piotr !Wszystkim zycze zdrowych wesolych swiat w rodzinnym gronie i w wybudowanym domu albo z porjektem domu na stole wigilijnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 19.12.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Wszystkim zycze zdrowych wesolych swiat w rodzinnym gronie i w wybudowanym domu No my właśnie od niemal tygodnia mieszkamy, ale na święta to chyba nawet z porządkami całymi się nie wyrobimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 19.12.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 chojne jednak bede osobiscie musial kupic gdyz nic godnego uwagi na odleglosc nie wpadlo mi w oko udanego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdeterminowany 21.12.2008 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 ...A my po choinkę jeździmy do leśniczego w Zawadach, sami wybieramy, scinamy i przywozimy. W zeszłym roku było 15zł. za obojętnie jaką sztukę, w tym roku ciut więcej. Wstawiamy ją do podstawki z wodą i "skubana" nie chce uschnąć. Oczywiście jak upije , wody dolewamy. Parę dni temu chyba na WP czytałem, że przeciętna choinka ścinana jest miesiąc wcześniej nim trafi do klienta - nic dziwnego, że szybko się sypie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 22.12.2008 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Robiliśmy w weekend 2 razy podejście do zakupu choinki - same łysole były . Wczoraj w końcu ubraliśmy sztuczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 22.12.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 nasza oczywiscie zywa juz pod wymiar na 2,50 podcieta. na razie stoi na dworze wkopana w ziemie i pieknie wyglada. ubieranie w srode z rana nie ma to jak na 2 dni przed wigilia +8 stopni i deszcz pozdrawiam wszystkich nielubiacych zimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 23.12.2008 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 http://www.kartki.lagata.pl/kartki/14/360.JPG wszystkiego naj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 23.12.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 ja natomiast urlopuje niespodziewanie juz od dzis gdyz najprawdopodobniej dopadla mnie grypa jelitowa ... mam nadzieje ze do Wigilii wydobrzeje gdyz nie wybacze sobie jak nie zjem karpika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts