agnieszkakusi 08.01.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 a zużycie prądu użytkowego ile macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 08.01.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 ... My mamy ogrzewanie kominkowe jako jedyne w domu i dziala na prawde dobrze... ale mnie zacheciles co zrobicie jak bedziecie wyjezdzac na tydzien w zime np. na narty cala rodzinka? kupicie sobie grzejniki na prad i porozstawiacie je w domu czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 08.01.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 no takiego rozwiązania to też nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michałka 08.01.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Grzejniki elektryczne mamy w razie czego w rezerwie,Na tydzien na narty jedziemy za 2 tygodnie i jedyne co zrobimy to spuscimy wode z rur i wybierzemy z ubikacji. po powrocie 3 dni grzania i znow cieplo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 08.01.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Grzejniki elektryczne mamy w razie czego w rezerwie, Na tydzien na narty jedziemy za 2 tygodnie i jedyne co zrobimy to spuscimy wode z rur i wybierzemy z ubikacji. po powrocie 3 dni grzania i znow cieplo. ooooooooo to milo bedzie wrocic do takiego domku domyslam, sie ze nia macie malego dziecka dobra. koniec krytyki. w koncu swoja decyzje co do sposobu produkcji domowego ciepelka z pewnoscia gleboko i wnikliwie przemysleliscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 08.01.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 nie ma to jak być opytmistycznie nastawionym do życia podoba mi się to podejście, jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michałka 08.01.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 to milo bedzie wrocic do takiego domku Wracajac po swietach w domu bylo 4 st - po prostu nie nalezy sie rozbierac, tylko wiekszosc czasu spedzac przed kominkiem, a takze wlaczyc grzejnik elektryczny w sypialni aby sie rano obudzic. Takie okresy jak zeszly tydzien sa przeciez wystarczajaco krotkie aby dac rade przetrwac, reszte roku pali sie w kominku jedynie dla ozdoby i aby wilgoc nie wchodzila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 08.01.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Przestańcie się czepiać - w końcu każdy robi tak, jak uważa i co komu do tego, że jeden będzie miał 5 stopni w domu a drugi 25. Ja nie czułabym się komfortowo ani w jednym ani w drugim. Dlatego mam po swojemu i wara komukolwiek mnie się czepiać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 08.01.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 ale nikt się nie czepia tylko dziwi 5 stopni w domu brrr............ Do nas na czas wyjazdu w góry przeprowadza się teść. Będzie opiekował się psem, piecem i odpoczywał od swojej połowicy Michałka, w jaki sposób załatwiłaś odbiór budynku mając jako ogrzewanie tylko kominek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 08.01.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 ale nikt się nie czepia tylko dziwi 5 stopni w domu brrr............ a no wlasnie dokladnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 08.01.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 ale nikt się nie czepia tylko dziwi 5 stopni w domu brrr............ Do nas na czas wyjazdu w góry przeprowadza się teść. Będzie opiekował się psem, piecem i odpoczywał od swojej połowicy Michałka, w jaki sposób załatwiłaś odbiór budynku mając jako ogrzewanie tylko kominek? Napisał przecież, że ma też grzejniki elektryczne, ale ich nie używa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 08.01.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Napisał przecież, że ma też grzejniki elektryczne, ale ich nie używa to moze jeszcze niech kolega napisze jaki ma przydzial mocy z energetyki zgodnie z umowa to moze tez nieco wyjasni majac na uwadze 1 taki grzejnik na jedno pomieszczenie z moca pewnie do 2KW ja mam 12,5 wiec takie rozwiazanie w zyciu by nie przeszlo wiec kolezanko nastko raczej nie tedy droga wyjasnienia zadanego wczesniej pytania. no chyba ze kolega zaskoczy nas nieco mocą przylaczeniowa za ktora tez co nieco sie placi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 08.01.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Ja mam 17 i cały dom na ogrzewaniu elektrycznym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 08.01.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 o tych grzejnikach to chyba nie doczytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 08.01.2009 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 a ja się nie czepiam tylko myślę że kolega nas wkręca szczerze się uśmiałam jak sobie wyobraziłam faceta biegnącego przez śnieg do drewutni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 08.01.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 a ja się nie czepiam tylko myślę że kolega nas wkręca szczerze się uśmiałam jak sobie wyobraziłam faceta biegnącego przez śnieg do drewutni co takiego smiesznego w facecie biegnacym przez snieg do drewutni? chlopy tez czasem troche musza popracowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 09.01.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 No mój mąż w ostatnie mrozy też 2 razy dziennie biegał po drewka i jakoś przeżył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 09.01.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 co takiego smiesznego w facecie biegnacym przez snieg do drewutni? ale ja mam bujną wyobraźnię przypomniał mi się film o młodym Einsteinie i wyboraziłam sobie rozczochranego faceta w gatkach i za dużych butach który biegnie przez zaspy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bekaert 09.01.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Witam Forumowiczki i Forumowiczów. Mam 2 pytania. 1. Kogo z czystym sumieniem moglibyście polecić jeżeli chodzi o kominki - montaż i zakup (w normalnych cenach, a nie z fantazją) 2. Otrzymałem ofertę na samą robociznę od polecanej ekipy. Z wcześniejszych ich prac jestem zadowolony, ale prosiłbym o pomoc w analizie kosztów poszczególnych prac. Zdaję sobie sprawę, że można za wszystko zapłacić o wiele więcej, ale dla spokojnego snu chciałbym usłyszeć również wasze opinie. Sufity na pietrze 102m x 20 zł/m: folia paroizolacyjna + 2x płyta + szpachel + pianka Sufity parter 80 m x 35 zł/m: szkielet krzyżowy + płyta i szpachel + pianka Szpachlowanie ścian 340m x 20 zł/m: 3x gładź+ szlifowanie +gruntowanie farbą emulsyjną Kafle na podłodze 132m x 40 zł/m: układanie + fuga Cokoliki z sylikonem 12 zł/mb Cokoliki bez sylikonu 7 zł/mb Zabudowy rur kanalizacyjnych itp. 30 zł/mb : profil,płyta gipsowa , wełna mineralna ,narożnik aluminiowy ,szpachel Sufity nietypowe i zabudowy rozliczymy stawką za roboczogodzinę Geberyt 150zł sztuka Miska WC 100zł sztuka Umywalka 80 zł sztuka Natrysk st. 70,80,90 itp. 300 zł sztuka Malowanie 522 m x 8 : dwukrotne malowanie Oświetlenie jak i zabudowy omówimy Ceny oczywiście bez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 09.01.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 co takiego smiesznego w facecie biegnacym przez snieg do drewutni? ale ja mam bujną wyobraźnię przypomniał mi się film o młodym Einsteinie i wyboraziłam sobie rozczochranego faceta w gatkach i za dużych butach który biegnie przez zaspy to moze dla kontrastu jak bedziesz kiedys nad polskim morzem w okolicach piaskow, chalup, debek czy rowow idz sobie na plaze dla golasow. jak dla mnie nie ma nic bardziej zabawnego nic faceci grajacy w siatkowke oczywiscie w strojach "organizacyjnych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts