piotrulex 23.01.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Piotr, pochwal się co ciekawego kupiłeś w Ikei, też lubię ten sklep, ale na razie powstrzymuję się od zakupów pojechalismy polazic znalezlismy wirtualnie miejsce w salonie na stojaca lampe ktora nam sie podobala zawsze z serii jak mamy juz wiszace i kinkiety. kupilismy ja + zarowki, jakies sloiczki, koszyczki, suszki, wazoniki, podkladki na stol pod jedzenie i inne pierdoly. nie pojechalismy po nic konkretnego a 300 wydane. przy okazji podskoczylismy do Gdyni po takie smieszne krzeslo do kuchni - z serii barowych http://www.allegro.pl/item533641584_nowoczesny_hoker_krzeslo_eago_18_ecru_metalik.html teraz mamy 4 takowe tylko te wczesniejsze taniej kupione. no coz. dolar tez podrozal po za ikea delikatnie zakupy odziezowe w tzw. promocjach i do domku z ikei na grebocin na spokojnie juz nieca 1h40min - dzieki oddawanej sukcesywnie autostradzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 23.01.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Piotr, a jestescie jutro w domu, to podjade po basienie. tak okolo 13. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 23.01.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Piotr, a jestescie jutro w domu, to podjade po basienie. tak okolo 13. tez chcielismy wyruszyc z mloda w ta sobote na basen tym bardziej ze my tydzien temu przez pare godzin w aquaparku sie moczylismy i saunowalismy. ma jednak katar wiec damy sobie spokoj w domku najprawdopodobniej jestesmy (pewnosci nie mam bo zonka na skype mi nie odpisuje). jak cos by sie mialo zmienic to napisze moze byc pomidorowka czy jakies specjalne zyczenia? na kaweczke i jakies ciacho mam nadzieje czas znajdziecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 23.01.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Piotr, na kawusie wpadniemy innym razem, bo smigamy do Rodzicow - dzien babci, dziadka i imieniny dziadka w jednym. Jak Wasze plany na luty, kiedy wpisac w kalendarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 23.01.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Piotr, na kawusie wpadniemy innym razem, bo smigamy do Rodzicow - dzien babci, dziadka i imieniny dziadka w jednym. Jak Wasze plany na luty, kiedy wpisac w kalendarz? na luty planow jeszcze nie mamy. brzydko mowiac tu pierwszensto maja znajomi ktorych namawiamy na wspolny wyjazd do chorwacji w lipcu. jak oni klepna konkretna date to bedziemy wiedzec. wobec tego do soboty na chwilke a jak co to zadzwonie ze nam nie pasi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 23.01.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Wiecie moze gdzie w Toruniu dostane ladowarke do Motoroli V3xx? Padla mi kilka dni temu i zostala bez telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 23.01.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Wiecie moze gdzie w Toruniu dostane ladowarke do Motoroli V3xx? Padla mi kilka dni temu i zostala bez telefonu. nie wiem ja czesto bywalem na rogu chelminskiej i rynku w piwnicy - wejscie od chelminskiej (pod Jadwigą) - telefonu nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyzak74 23.01.2009 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 ladowarke dostaniesz tam gdzie Piotr napisal albo np rog Starego Rynku i Panny Marii, albo na Szczytmej przed Witrazami, albo na Mostowej 50 m po prawej stronie od banku Nordea albo na Galerii kolo Media Markt w Copenicusie albo ode mnie bo tak taka niepotrzebna - tylko nie wiem czy dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata3 24.01.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Za miesiac zaczynamy 2 cz. budowy i moja prosba - jakie polecacie okna, jakiej firmy. Jest ich tyle ze nie wiemy czym kierowac sie przy wyborze. Druga prosba to polecony elektryk. PozdrawiamRenata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata3 24.01.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Nastka - dziękujemy za kontakt na cieśle. Sprawdził sie w 100%. Jesteśmy zadowoleni. PozdrawiamRenata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 25.01.2009 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Renata wysłałam Ci priva z namiarem na elektryka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 25.01.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 ... prosba to polecony elektryk. Pozdrawiam Renata poszlo na PW Pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 26.01.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Nastka - dziękujemy za kontakt na cieśle. Sprawdził sie w 100%. Jesteśmy zadowoleni. Pozdrawiam Renata To się cieszę, bo u mnie też to była pierwsza porządna ekipa, wcześniej partacze sami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 26.01.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Elektryka nie będę mojego polecać, bo wszelkie terminy to on ma gdzieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 26.01.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 ja też do Was z prośbą o namiary na firmy robiące posadzki maszynowe ile Was kosztowały posadzki? aha i jeszcze potrzebuję płytkarza, mam gościa który zaśpiewał 45 zł/m2 ale nijak nie chce zejść z ceny a wolałabym taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 26.01.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 ja też do Was z prośbą o namiary na firmy robiące posadzki maszynowe ile Was kosztowały posadzki? aha i jeszcze potrzebuję płytkarza, mam gościa który zaśpiewał 45 zł/m2 ale nijak nie chce zejść z ceny a wolałabym taniej za sama robote (styro i folie zrobilem sobie sam i wiem ze jest dokladnie) zabulilismy 10/zeta metr - swojej ekipy nie polecam 45 zeta za kafelki to nie jest zle chyba ze dolicza jeszcze za myciecie otworu i inne pierdoly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 26.01.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 ja też do Was z prośbą o namiary na firmy robiące posadzki maszynowe ile Was kosztowały posadzki? aha i jeszcze potrzebuję płytkarza, mam gościa który zaśpiewał 45 zł/m2 ale nijak nie chce zejść z ceny a wolałabym taniej Cena nienajgorsza, ja mam droższego trochę - 50 zł/m, ale już za nic dodatkowo nie dolicza. Robi całe łazienki kompleksowo. Jeżeli chcielibyście namiary to służę. A co do posadzkarzy, to swoich nie polecam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 26.01.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 też byśmy chcieli styropian i folię sami położyć, zawsze to jakaś oszczędność w jakiej kolejności to się robi? tzn najpierw folię a potem styro? bo ten co będzie robił podłogówkę już rozłoży tą folię co idzie pod ogrzewanie i styro z rowkami. O czym trzeba pamiętać? tynkarze zostawili taki syf na podłodze, nie wiem czy to posprzątać czy zostawić bo przecież i tak będzie zalane, doradźcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 26.01.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 też byśmy chcieli styropian i folię sami położyć, zawsze to jakaś oszczędność w jakiej kolejności to się robi? tzn najpierw folię a potem styro? bo ten co będzie robił podłogówkę już rozłoży tą folię co idzie pod ogrzewanie i styro z rowkami. O czym trzeba pamiętać? tynkarze zostawili taki syf na podłodze, nie wiem czy to posprzątać czy zostawić bo przecież i tak będzie zalane, doradźcie zapytaje sie posadzkarzy. znajomy tez sam ulozyl a ni i tak go za wszystko skasowali bo przeciez nie kazali mu tego robic ... styro jest dosc twarde wiec nie wiem czy na tym "syfie" ladnie sie ulozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 26.01.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 taaaaaaaaaaa daaaaaaaaaaaaaaaaammm...wróciłam i to w jednym kawałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts