piotrulex 26.01.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 taaaaaaaaaaa daaaaaaaaaaaaaaaaammm...wróciłam i to w jednym kawałku opowiadaj jak droga o ktorej rozmawialismy, ile Wam to zajelo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 26.01.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 mój małż wpadł na pomysł, żeby nie wyjeżdżać w nocy, bo i tak z nerwów pewnie nie zaśniemy. Wyjechaliśmy więc ok. 24, o 4 rano przystanek na stacji benzynowej i dwugodzinna drzemka. W sumie z przerwami zajęło nam to ok. 11 godzin. Droga powrotna również. Zakopaniką jechaliśmy ponad 3 godziny - 40 km....akurat prowadziłam i myślałam, że mi noga odpadnie od wciskania sprzęgła Mąż zaraził się deską snowboardową, a mała nartami. Z tego względu nie pojechaliśmy na Słowację, bo szkoda nam było czasu. Byliśmy w takim pensjonacie http://www.willa-gran.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 26.01.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 ... nie pojechaliśmy na Słowację, bo szkoda nam było czasu.... wobec tego nici z dobrego piwka dla Piotrusia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 26.01.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 no niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
korpi 26.01.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Witam, planuję zacząć budowę w tym roku i szukam niedrogiej ekipy do stanu surowego. Na razie wyceny, które otrzymałem, z lekka mnie zmroziły. Macie kogo polecić? Aha, dom będzie w Rozgartach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 26.01.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Piotr, tu sa firanki dla Bozeny http://images34.fotosik.pl/445/b6da0e8b68fa2fcc.jpg W kolekcji dostepne sa firanki i 2 rodzaje tkaniny zaslonowej. Milego ogladania. Na prosbe Piotra i paru innych osob polece Wam szkole plywania dla dzieci na Hallera. Antos chodzi na zajecia od roku i wlasnie przechodzi do grupy, gdzie dzieci plywaja same (ma 5 lat). Jas (niecale 2 lata) chodzi od pol roku i tez jest zachwycony. Obaj chlopcy obyli sie z woda, nie boja sie nurkowac, zaczynaja sie samodzielnie przemieszczac w wodzie. Zajecia trwaja 30 minut, odbywaja sie w soboty na malym basenie. dzieci maja do dyspozycji wszelkie niezbedne akcesoria - rekawki, deski, pilki itp. Czasem pojawia sie zjezdzalnia lub takie wielkie cos dmuchanego, na czym dzieciaki plywaja. Dla zainteresowanych - najblizszy kurs zaczyna sie w marcu - Aga, mamy dla Was zarezerwowane miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 27.01.2009 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Dziękuję bardzo, dobra kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 27.01.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Piotr, tu sa firanki dla Bozeny ... Dla zainteresowanych - najblizszy kurs zaczyna sie w marcu - Aga, mamy dla Was zarezerwowane miejsce. dzieki ja tam nie wiem czy to ladne czy niebardzo. Tak jak mowilem nie mam o tym pojecia i zasadniczo wcale mnie to nie interesuje . Zone moja jak najbardziej Jesli mowicie o rezerwacji miejsca w grupie nauki plywania to my jak co tez w takiej poczatkujacej dla 3-latki poprosimy. wody sie nie boi ale plywac oczywiscie nie potrafi zadalem mailem zapytanie do aqua baby ale jeszcze nie dostalem zwrotki - jak odpisza dam znac napisz prosze jeszcze jakie sa koszta nauki Jeszcze jedno Wczoraj podpisalismy umowe z przedszkolem do ktorego dostala sie nasza corka . Logistycznie srednio pasuje lecz jak natrafi sie cos bardziej po drodze to wtedy bedziemy myslec. w tej chwili lepsze nie po drodze niz wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 27.01.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 zdradź które przedszkole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 27.01.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 zdradź które przedszkole. chyba o nazwie katarzynka na rubinkowie zaraz obok zlobka do ktorego chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 27.01.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Witam Zajęcia prowadzimy w soboty na dwóch basenach, do południa na małym basenie przy ul. Hallera a po południu na małym basenie przy ul. Bażynskich. Czas trwania zajęć wynosi 30 min i woda jest na nasze zajęcia specjalnie podgrzewana do temp. 33 stopni C. Zajęcia prowadzimy w formie kursów. Kurs obejmuje 10 spotkań . W zajęciach bierze udział rodzic wraz z dzieckiem. Po zakończonym etapie kursu istnieje możliwośc kontynuowania zajęć w grupach zaawansowanych. Cena kursu za 10 spotkań to kwota 250 zł w tej cenie zapewniamy również specjalne kąpieluszki do zajęć. Pozdrawiam serdecznie i zapraszam R.LorencAQUA BABY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartek_Sl 27.01.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Za miesiac zaczynamy 2 cz. budowy i moja prosba - jakie polecacie okna, jakiej firmy. Jest ich tyle ze nie wiemy czym kierowac sie przy wyborze. Druga prosba to polecony elektryk. Pozdrawiam Renata Hej, My mamy okna Drutex - zdecydowała cena/jakość, okna 1,1, dwustronna okleina, szprosy. Wyglądaja naprawdę ładnie, co do ich jakości to wypowiem sie dopiero jak trochę ich poużywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 27.01.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Za miesiac zaczynamy 2 cz. budowy i moja prosba - jakie polecacie okna, jakiej firmy. Jest ich tyle ze nie wiemy czym kierowac sie przy wyborze. Druga prosba to polecony elektryk. Pozdrawiam Renata Hej, My mamy okna Drutex - zdecydowała cena/jakość, okna 1,1, dwustronna okleina, szprosy. Wyglądaja naprawdę ładnie, co do ich jakości to wypowiem sie dopiero jak trochę ich poużywam kolega ktory jest w trakcie budowy tez od zeszlego roku ma od nich okna i nie slyszalem aby byl niezadowolony ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
puenta 27.01.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Ja podłączę się do prośby renata3 o namiar na dobrego elektryka piotrulex masz fajnie że masz miejsce w przedszkolu, my chcieliśmy zapisać naszą Olkę (ma teraz 2 latka i 4 miesiące) w zeszłym roku w sierpniu/wrześniu do przedszkola prywatnego od września 2009 to nawet nie załapaliśmy się na listę rezerwową, próbowaliśmy w naszej okolicy-mieszkamy blisko zajezdni autobusowej przy ul Legionów (odpada rubinkowo, podgórze)Pozostały przedszkola miejskie ale do nich bardzo trudno o dostanie się.A chciałabym małą dać do przedszkola, narazie opiekuje się nią niania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 27.01.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 A ja "umieram" na grypę Normalnie rozłożylo mnie na dobre. Myślałam, że przejdzie bokiem, no ale nie tym razem. Trzymajcie się ciepło, witaminki łykajcie i zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 28.01.2009 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Renata, a chcesz ludzi z DGG, którzy produkują teraz okna? Ja mam ich okna u siebie w domu i wszystko jest ok.Potrzebuję do siebie do firmy w trybie pilnym osoby po technikum budowlanym lub studiach. Przygotowanie dokumentów odbiorowych, zamówienia materiałów, zapytania. Wiek i płeć obojętna. Jakby ktoś coś słyszał to proszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 28.01.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Ja podłączę się do prośby renata3 o namiar na dobrego elektryka piotrulex masz fajnie że masz miejsce w przedszkolu, my chcieliśmy zapisać naszą Olkę (ma teraz 2 latka i 4 miesiące) w zeszłym roku w sierpniu/wrześniu do przedszkola prywatnego od września 2009 to nawet nie załapaliśmy się na listę rezerwową, próbowaliśmy w naszej okolicy-mieszkamy blisko zajezdni autobusowej przy ul Legionów (odpada rubinkowo, podgórze) Pozostały przedszkola miejskie ale do nich bardzo trudno o dostanie się. A chciałabym małą dać do przedszkola, narazie opiekuje się nią niania. co do elektryka zaraz wysle na PW naszym zdaniem lepiej jak dziecko przebywa z rowiesnikami niz nawet z najlepsza niania czy babcia tez bardzo sie cieszymy z tego przedszkola choc troche nam nie po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 28.01.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 .... Przygotowanie dokumentów odbiorowych, ..... chodzi o takie odbiory budynkow? jesli taki jaki musze nienawem zrobic aby dom oddac do uzytku i sie w nim zameldowac to prosze moze choc o internetowa w tym pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 28.01.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 chodzi o takie odbiory budynkow? jesli taki jaki musze nienawem zrobic aby dom oddac do uzytku i sie w nim zameldowac to prosze moze choc o internetowa w tym pomoc Ja jestem też w trakcie, jak chcesz to prześlę ci na maila wykaz dokumentów, które trzeba przygotować do PINB. Podaj tylko maila... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 28.01.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 chodzi o takie odbiory budynkow? jesli taki jaki musze nienawem zrobic aby dom oddac do uzytku i sie w nim zameldowac to prosze moze choc o internetowa w tym pomoc Ja jestem też w trakcie, jak chcesz to prześlę ci na maila wykaz dokumentów, które trzeba przygotować do PINB. Podaj tylko maila... dzieki. mam z koncowki zeszlego roku i podobno nic sie nie zmienilo bardziej mi chodzi o namiary na osoby ktore wykonuja poszczegolne punkty no i przedzialy cenowe jakie musze na to przygotowac. tu niestety nie mam znajomosci ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts