borówka07 09.06.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 zastnawiam sie juz czy nie pojsc po jakis szybki gotowkowy na 1-2 miesiace z 10 czy 20 kola do czasu az uruchomia nam hipoteczny ciekawe jakie to sa koszta i odsetki np od 20 kola po 2 miesiacach wole miec z 2 kola wieksze odsetki niz 1 miesiac przestoju - sezon budowlany nie trwa wiecznie Witaj. Może zajrzysz na stronę PKO BP. Oferują "szybki kredyt" na dowolny cel. Są dane dot. oprocentowania, prowizji, a wniosek można złożyć przez Internet. Następnego dnia zgłasza się telefonicznie agent i przedstawia warunki. Informacje będziesz miał z pierwszej ręki. Z innej "beczki": czy ma ktoś namiary na operatora z koparką na terenie Wielkiej Nieszawki lub okolicy? Będę w dzięczna za info Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 10.06.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Może zajrzysz na stronę PKO BP. Oferują "szybki kredyt" na dowolny cel. Są dane dot. oprocentowania, prowizji, a wniosek można złożyć przez Internet. Następnego dnia zgłasza się telefonicznie agent i przedstawia warunki. Informacje będziesz miał z pierwszej ręki. Z innej "beczki": czy ma ktoś namiary na operatora z koparką na terenie Wielkiej Nieszawki lub okolicy? Będę w dzięczna za info Pozdrawiam cieplutko tez myslalem o pko - mamy tam konto z 8 lat i powinni widziec ze zawsze jakas kasa tam byla koparka - 0-606 618-425 - nie znam osobiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
borówka07 10.06.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Serdeczne dzięki. Życzę powodzenia w zdobywaniu kasy - niech się mury pną.... Pozdrawiam wszystkich zapaleńców i marzycieli o własnym domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 11.06.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Serdeczne dzięki. Życzę powodzenia w zdobywaniu kasy - niech się mury pną.... Pozdrawiam wszystkich zapaleńców i marzycieli o własnym domku. chyba wezme w pko rok linie na 10 kola 11,75% - zbytnio nie robi bo i tak po miesiecu mam w planie splacic 100 - prowizja 50 - oplata za cos tam kredyt gotowkowy jest na 7,9% czyli sporo mniej lecz prowizja to 4,75 czyli 475 zeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telesforek 11.06.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 A może ktoś zna kogoś niedrogiego od kutych ogrodzeń??? Mój poprzedni wykonawca (niejaki p. Bednarek - forma Palisada) zwinął działalność i zostawił mnie w połowie roboty, z niezałatwioną reklamacją Teleforku, mam dla Ciebie namiary, któe spisałam z tablicy reklamowej w Lubiczu. Firma nazywa się Kuźnia, mieści się w Lubiczu Dolnym ul. Różana 13 lub 23 (pisałam w pośpiechu i nie jestem teraz pewna ). Tel. 0 510-717-026 lub 0 508-106-886. Dzwoń, dowiaduj się co i jak i za ile, Na reklamie nie napisali solidnie i tanio Wielkie dzięki, sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 11.06.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 u nas dobre wisci. Bez kredytu znalazla sie jeszcze dycha wiec starczy na zaplate za terive ktora juz na stropie, cement i zwir na zalewnie stopu oraz za zrobienie szalunkow pod schody. zostanie jeszcze troche kasy to moze zamowimy okna - co polecacie za firme od okien z Torunia i okolic? zloty dab ze zlotym szprosami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telesforek 12.06.2007 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 zostanie jeszcze troche kasy to moze zamowimy okna - co polecacie za firme od okien z Torunia i okolic? zloty dab ze zlotym szprosami Ja mam z Oknovidu i w zasadzie nie mam uwag, ale doszły mnie słuchy, że ktoś nie był zadowolony. Teoretycznie najlepszy jest Oknoplast (Kraków), był w zeszłym roku robiony ranking i podobno tylko one przeszły pozytywnie wszystkie testy, ale nie wiem, czy mają przedstawiciela w Toruniu. O oknach jest długachny temat na forum. Szprosy wychodziły dość drogo i z nich zrezygnowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiula77 12.06.2007 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 My mamy okna z firmy 2M z ul. Sienkiewicza. Okna Oknoplast Kraków - my jesteśmy bardzo zadowoleni. Nie mamy szprosów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DONKK 13.06.2007 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Asiula, w sprawie ocieplenia domu chciałem jeszcze kilka słów,wprawdzie ja jestem na etapie grzebania się w ziemii, ale mój sąsiad ociepla sobie teraz dom, i ekipa bierze od nieg 25 zł/m2, ale tylko dlatego niby ( tak mi powiedzieli ),że byli umówieni z nim na ocieplenie na pażdziernik zeszłego roku, ale nie dali rady i teraz mu robią w starej cenie. Powiedzieli,że na razie nie podejmują się ociepleń, bo zajmują się jako ekipa stawianiem domów w stanie surowym i to im się bardziej opłaca. Co do ceny 90 zł/m2 to ta cena jest z księżyca jednak. Mam znajomego kosztorysanta, który robi wyceny dla firmy HENKON z Chełmży na różne takie oficialne przetargi to koszt ocieplenia jest 70zł/m2. Ale z tego co słyszałem to cena dla prywatnych domów waha sie od 30-35 zł.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 14.06.2007 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 pozdrowienia z krakowa.dzis nam zalewaja klatke schodowa. jutro może ostatni strop. cement 2 dni temu kupowalem za 520 a stal 12 za około 2900. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 14.06.2007 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 odnosnie okien to o oknoplast krakow tez slyszalem same pozytywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 15.06.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Dzis byłam w firmie euro-dom PTZ na Curie Skłodowskiej zapłacić za drzwi wejściowe. Jestem tak wkur....., że aż się trzęsę. Zamówili nam drzwi nie takie jak chcieliśmy, a na nowe musielibyśmy czekac ok. miesiąca.Szef bezczelny jak cholera, wmawia mi bzdury, krąży wokół tematu i przy nas wyzywa pracowników od idiotów zrobiłam tam taką awanturę, że szok. NIE POLECAM TYCH PIEPRZ....@#$%^&*&^%$#@ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 15.06.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 I co teraz? Bierzecie te drzwi czy czekacie na własciwe? No bo w Wasej sytuacji czekanie to nie bardzo wchodzi w grę, nie? No chyba że dadzą Wam te, a potem jak przyjdą właściwe to wymienią?! A ja już byłam chętna tam isć za jakiś czas i kupowac drzwi, hmmm trzeba to przemyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DONKK 15.06.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 no to niezła chamówa, współczuje, trzeba wciągnąć gościa na czarną listę w swojej pamieci lub jak kto woli w notesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 15.06.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 weźmiemy je. Nie są złe, ale to nie te co chcieliśmy. Nie mamy za bradzo wyjścia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telesforek 15.06.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Niestety, mamy rynek sprzedającego a nie kupującego. Nasz gość od więźby spóźnił się 2 tygodnie i jak "wyraziliśmy nasze niezadowolenie" powiedział, że mamy zabierać zaliczkę. No to musieliśmy trochę wyhamować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 15.06.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 u nas było to samo, nawet nie chciał gadać o rabatach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 15.06.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Teraz to wydębić rabat od kogokolwiek jest problem, bo sprzedający uważają, że jak Ty nie weźmiesz to przyjdzie inny co się targować nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DONKK 15.06.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Ja mam dobre doświadczenia z hurtownią GIPS BUD na Kociewskiej, miłe Panie dały mi na dachówkę cementową IBF-u 15% rabatu + 5% na dodatki - jak to one się wyraziły, i na komin systemowy IBF też 15%, więc nie wszędzie jest tak żle, może dlatego że hurtownia jest trochę na uboczu i nie ma tam takich tłumów.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 15.06.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Ja mam dobre doświadczenia z hurtownią GIPS BUD na Kociewskiej, miłe Panie ............. 1. tez mam mile doswiadczenia z ta hurtownia 2. tez uwazam ze Panie sa mile choc konkretnie to jedna lecz nie wiem ktora - chyba ta mlodsza bedac w krakowie kupilem u nich 3 palety cementu i 400 metro pretow 12-tek gdzie jeszcze sami przecieli mi je na pol. cement kupilem po 520 a stal sam nie wiem bo nie widzialem faktury ale pewnie za nieca 3 kola wczesniej kupowalem u nich cegle, cement, jakies drobiazgi i praktycznie zawsze bylem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts