bekaert 01.02.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Poszukuję osoby/firmy od mebli kuchennych prosiłbym o sprawdzone namiary bo mój okazał się niesłowny zarówno co do terminu wyceny jak i czasu rozpoczęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikax 01.02.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Tanie i dobre meble robi firma STOL-BUD z Rybna (woj warmińsko- mazurskie). Do Torunia przyjeżdżają, a czy do Bydgoszczy to trzeba sprawdzić. Ostatnio szwagierka zamawiała u nich kuchnię, to termin realizacji wyniósł jeden tydzień) [/url]http://stol-bud.home.pl/kontakt.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 02.02.2009 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 ja wszystkim jednakowo polecam Indeco, z których jestem bardzo zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 02.02.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 witam, witam co do kuchni nie pomoge, znajomy co ma zaklad nam robil ale raczej nie polece ... Indeco nam tez sie widzialy tylko ciekawe podstawowe wyceny zaczynaly sie od minimum 8 tysi a to dla nas bylo nieco za duzo. teraz mamy tak jak chcielismy + spory stol za 5,9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 03.02.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 witam. nawet nie smiem pisac kto u mnie byl wczoraj ale sprawy raczej ida w dobra strone . jak sam SZEF sie fatyguje aby podokanczac niewyjasnione sprawy to naprawde zaczyna sie dziac dobrze w tym naszym kraju opetanym kryzysem kryzysem czy krezusem - hmmmmmmm, moze ktos na poczatku sie pomylil we wiadomosciach i dalej to juz polecialo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 03.02.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Witam, poszukuję jakiejś ekipy do docieplenia dachu wełną i płyt GK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 03.02.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Ja miałam fajnych i solidnych, jak chcesz to podeślę namiar na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 03.02.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 pewnie, że chcę poproszę o kontakt na PW z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 04.02.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 witam w srodku tygodnia przy malym chodnikowym oblodzeniu jeszcze tylko 2 dni i znow weekend moze trudno uwierzyc lecz w planie mamy w ta sobote zorganizowac pierwsze w tym roku wedzenie pstraga ... zamiast zimnego piwa bedzie cieple winko ale najwazniejsze sa efekty koncowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 04.02.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 kilka ciekawostek - swiadectwo enegretyczne http://www.allegro.pl/item538125998_swiadectwo_energetyczne_w_tydzien_do_150m2.html http://www.allegro.pl/item540017101_swiadectwo_energetyczne.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 04.02.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 mam nadzieje ze u krzyzaka nie przeszlo to do codziennosci no właśnie tego się boję... przeszło ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.02.2009 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 O.....Ola - Maya... Nareszcie pojawiła się na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 05.02.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 mam nadzieje ze u Krzyzaka nie przeszlo to do codziennosci No właśnie tego się boję... PRZESZŁO ... To znaczy co? Też coś nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 05.02.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 mam nadzieje ze u Krzyzaka nie przeszlo to do codziennosci No właśnie tego się boję... PRZESZŁO ... wyobrazcie sobie, ze do nas zadzwonil kilka dni temu, umowil sie na spotkanie, przyjechal, zmierzyl wkladke do zamka i obiecal ze w ciegu 2 tygodni znajdzie taka jaka chcemy. mam nadzieje ze to dobry poczatek dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michałka 05.02.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Ceny certyfikatow nie az tak zastraszajaco drogie - oby pojawily sie oferty na terenie naszych gmin Czy ktos moze w przyblizeniu powiedziec jakich cen mozemy sie spodziewac za montaz drzwi wewnetrznych ? Samemy nie chce probowac aby nie s... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 05.02.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 elektromet 25KW, podajnik chyba 140kg napisze tylko ze jade juz 12-ty dzien na jednym podajniku i pewnie dzis bede wybieral popiol i uzupelnial nowy kompletny wsad calkiem niezly wynik moim zdaniem tak tylko sie chwale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel_torun 05.02.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Ceny certyfikatow nie az tak zastraszajaco drogie - oby pojawily sie oferty na terenie naszych gmin Czy ktos moze w przyblizeniu powiedziec jakich cen mozemy sie spodziewac za montaz drzwi wewnetrznych ? Samemy nie chce probowac aby nie s... Ja płaciłem 120zł/szt - montaż z przycięciem drzwi , ościeżnicy oraz z montażem klamek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.02.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 a ja się pochwalę, a co na dwóch testach ciążowych wyszedł wynik pozytywny. Traaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa laaaaaaaaaaaaaaaaaa laaaaaaaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 05.02.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Ja płaciłem 120zł/szt - montaż z przycięciem drzwi , ościeżnicy oraz z montażem klamek. za 1 sztuke??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 05.02.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 a ja się pochwalę, a co na dwóch testach ciążowych wyszedł wynik pozytywny. Traaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa laaaaaaaaaaaaaaaaaa laaaaaaaaaaaaaaaaa no to pieknie graulacje ps testow pamietam jak zona robila kilka lat temu po powrocie z wakacji. ja siedzialem przed kompem i pilem sok jablkowy ze szklaneczki. ona poszla do lazienki nasikac w cos i nie bylo w co wiec wziela identycznma szklaneczke. wrocila do pokoju. postawila szklaneczke na biurku. cos tam zamoczyla. pojawila sie kreseczka i wielka radosc. ja spokojnie dalej zaczalem pic ..... prosze tylko nie pekac ze smiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts