agnieszkakusi 05.02.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Piotr....urynoterapia podobno jest w modzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michałka 05.02.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Aga ! skoro sie chwalisz to chyba znaczy ze jestes zadowolona, zatem skladam gratulacje i zycze ciazy bez przykrych niespodzianek, porodu bez powiklan a takze udanego rodzicielstwa ! 120 za jedne drzwi to dosc drogo, spodziewalem sie nizszej ceny, no ale co zrobic - kazdy chcialby duzo zarabiac ale nie kazdy ma mozliwosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.02.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Dziękuję, dziękuję słuchajcie, mój tata zamówił drzwi dębowe razem z ościeżnicami za 800 zł sztuka u sprawdzonego stolarza. Jak zamontują to zrobię fotki i wstawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 05.02.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Dziękuję, dziękuję słuchajcie, mój tata zamówił drzwi dębowe razem z ościeżnicami za 800 zł sztuka u sprawdzonego stolarza. Jak zamontują to zrobię fotki i wstawię. A może dasz namiar na stolarza, bo ja mam barierki na balkony do zrobienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.02.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 ok, wezmę od taty i napiszę. Ona ma gdzieś firmę na Winnica, za Statoliem zjeżdża się na dół, w strone bunkrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michałka 05.02.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 To, ze Tata prowadzi te zajecie i nalezy do Zwiazku audytorow nie oznacza, ze ma uprawnienia do wystawiamia swiadectw. To Polska wlasnie. Wlasnie dlatego postanowilam zainwestowac w siebie i zrobic kurs oraz zdac egzamin. ktos przeciez musi pomoc forumowiczom zrobic odbior domu. wspaniale ze o nas pomyslalas ! Nspisz kiedy planujesz zdobyc uprawnienia i kiedy masz pierwszy wolny termin na zalatwianie odbioru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 05.02.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 To, ze Tata prowadzi te zajecie i nalezy do Zwiazku audytorow nie oznacza, ze ma uprawnienia do wystawiamia swiadectw. To Polska wlasnie. Wlasnie dlatego postanowilam zainwestowac w siebie i zrobic kurs oraz zdac egzamin. ktos przeciez musi pomoc forumowiczom zrobic odbior domu. wspaniale ze o nas pomyslalas ! Nspisz kiedy planujesz zdobyc uprawnienia i kiedy masz pierwszy wolny termin na zalatwianie odbioru. pierwsze egzaminy na kociec wakacji ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 05.02.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 To że egzaminy w wakacje dopiero to nic nie znaczy, bo przecież każdy kto ma uprawnienia budowlane może wydawać takie Świadectwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 05.02.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 To że egzaminy w wakacje dopiero to nic nie znaczy, bo przecież każdy kto ma uprawnienia budowlane może wydawać takie Świadectwa. skad masz takie informacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel_torun 05.02.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Aga ! skoro sie chwalisz to chyba znaczy ze jestes zadowolona, zatem skladam gratulacje i zycze ciazy bez przykrych niespodzianek, porodu bez powiklan a takze udanego rodzicielstwa ! 120 za jedne drzwi to dosc drogo, spodziewalem sie nizszej ceny, no ale co zrobic - kazdy chcialby duzo zarabiac ale nie kazdy ma mozliwosc nie wiem czy drogo czy nie. Drzwi miałem Porty. Każde trzeba było skracać . Do tego wiercić otwory pod mocowania klamek. W salonie gdzie kupowałem drzwi chcieli 150zł . Oczywiście ceny z materiałami i obrobieniem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 05.02.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Z artykułów w gazecie:http://www.rp.pl/artykul/96611,256804_Mozna_sprzedac_budynek_bez_swiadectwa_energetycznego.html Nie każdy może wystawić certyfikat. Prawo do tego mają osoby z wykształceniem wyższym magisterskim, które przeszły odpowiednie szkolenie organizowane przez uprawnione podmioty i zdały egzamin przed ministrem infrastruktury. Za równorzędne ze zdaniem egzaminu uznaje się ukończenie nie mniej niż rocznych studiów podyplomowych na kierunkach: architektura, budownictwo, inżynieria środowiska, energetyka lub pokrewne w zakresie audytu energetycznego na potrzeby termomodernizacji oraz oceny energetycznej budynków. Prawo do wydawania świadectw mają też osoby z uprawnieniami budowlanymi do projektowania w specjalności architektonicznej, konstrukcyjno-budowlanej, instalacyjnej. Są to głównie: architekci, urbaniści lub inżynierowie budowlani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 05.02.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 A więc teoretycznie nie powinno być problemu ze świadectwem. Jak ludzie poznają zasady wydawania (tzn. jak toto wystawić) to sytuacja się unormuje i ceny znacznie spadną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 05.02.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 To że egzaminy w wakacje dopiero to nic nie znaczy, bo przecież każdy kto ma uprawnienia budowlane może wydawać takie Świadectwa. skad masz takie informacje? wiesz uprawnienia budowlane a uprawnienie do projektowania to zdecydowanie nie to samo pozdro i dzieki za spis mialem z lata 2008 i nie mailem tego o odbiorze zjazdu z drogi a chlopina w PINB mowola ze nic sie nie zmienilo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 05.02.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 No dobra, nie to samo, ale nie zmienia to faktu, że takich osób jest ok. 80 tys. w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 05.02.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 mam nadzieje ze u Krzyzaka nie przeszlo to do codziennosci No właśnie tego się boję... PRZESZŁO ... To znaczy co? Też coś nie tak? Lubie tego faceta - generalnie Jestem po reklamacji rolet i trochę to trwało - byłabym niesprawiedłiwa gdybym nie napisała że wszystko skończyło się ok... ale trwało to trwało i zabrakło osobistego zaangażowania (telefonów - kontaktu) no i polecam zmienić monterów rolet!!! Panie Krzyżak, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyzak74 05.02.2009 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 dawno ich nie ma, pisalem juz o tym kiedys, reszte wyjasnilem na priv.tylko trzeba bylo zaplacic za ich bledy z wlasnej kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 06.02.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 dawno ich nie ma, pisalem juz o tym kiedys, reszte wyjasnilem na priv.tylko trzeba bylo zaplacic za ich bledy z wlasnej kieszeni za pracownikow czy podwykonawcow odpowiada wiadomo kto wiec placenie z wlasnej kieszeni za bledy swoich podwladnych nie jest niczym nadzwyczajnym to mobilizuje do odpowiedniego dobierania pracownikow i dbania o dobrą markę a to wazne gdyz podobno "tłuste" lata wlasnie sie skonczyly ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 06.02.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 zabrakło osobistego zaangażowania (telefonów - kontaktu) Mam dokładnie te same odczucia - brak informowania na bieżąco jak się sprwy mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marmag 06.02.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 agnieszkakusi - CONGRATULATION Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 06.02.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Dziękuję Byłam wczoraj u lekarza - potwierdzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts