JaMajaD 06.02.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Aga, serdeczne gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 06.02.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 06.02.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 No to Aga przyłączam się do oficjalnych gratulacji A przy okazji, daj namiar na tych od ziemi. Na wiosne bedziemy nawozić. Zadowolona jestes z niej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonart1 07.02.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Witam, 1. czy Zlawies Wielka to bardziej GRUPA TORUN-I-OKOLICE czy GRUPA BYD-TOR? Bo chcialbym okreslic swoja przynaleznosc 2. Jesli ktos konczy kolejne etapy budowy, i ma na zbyciu niepotrzebny material, to zapraszam na priv. Generalnie potrzebuje wszystko na stan surowy: - bloczki fundametnowe - suporeks (szary/bialy) - cegla pelna (moze byc z rozbiorki) - deski szalunkowe - stemple - styropian 10 lub 12ka, siatka do styro - dysterbit - i inne co sie przyda... 3. orientujecie sie jak z cenami materialow? spadaja / ida w gore? Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaoj20008 07.02.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 @agnieszkakusi, gratuluję również i nie przemęczaj się @piotrulex, czy to Ty masz kolegę elektryka? i poleciłbyś ewentualnie? Pracuje cały czas w tej branży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolutka 07.02.2009 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Aga, choc jestem totalna debiutantka o na Waszym-naszym torunskim forum i ja chcialabym Ci pogratulowac nowego lokatora w brzuchu Juz niebawem, gdy przyjdzie radosny momnet, byc moze bede miala szanse spotkac Cie z wozkiem, bo przeciez dzieli nas tylko las i wiadukt Serdecznie pozdrawiam i zycze z calego serca radosnego czasu oczekiwania w slicznym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 08.02.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Wreszcie prawie zakończyła się nasza "przygoda" z drzwiami zamówionymi 30 września . Zostało tylko jedno skrzydł, które poszło do reklamacji, więc mam nadzieję, że niedługo będę mnogła powiedzieć, że sprawa z Krzyżakiem znalazła szczęśliwy koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata3 08.02.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Agnieszka, moje gratulacje!!!!! PozdrawiamRenata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 08.02.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 P O M O C Ypotrzebuje namiar na lakiernika - znacie kogoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 08.02.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 aaaaa i jeszcze jedno czy ktoś opala sie brykietem kominkowym? i co na ten temat sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 09.02.2009 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Dziękuję Wiolutka, ja trasę wiadukt, las często pokonuję pieszo chodząc z córką na spacery do moich rodziców, którzy mieszkają w Złotorii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 09.02.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 ... @piotrulex, czy to Ty masz kolegę elektryka? i poleciłbyś ewentualnie? Pracuje cały czas w tej branży? tak wysylam PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 09.02.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 aaaaa i jeszcze jedno czy ktoś opala sie brykietem kominkowym? i co na ten temat sądzicie? Ja się opalam. Nie mieliśmy wyjścia, bo drewno mamy jeszcze mokre. Osiąga bardzo wysokie temperatury i daje bardzo dużo ciepła, ale dość szybko się spala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 09.02.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 sobota, 7-go lutego, godzina 16.30-20.00 u nas odbylo sie pierwsze w tym roku wedzenie pstragi wyszly jak zwykle pyszne kawalek wlasnego "trawnika" a na nim nawet zwykla metalowa beczka to jest to POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 09.02.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 U mnie też sprawa z Krzyżakiem zakończona pozytywnie, drzwi założone, klienci, czyli my, zadowoleni Wiolutka, witaj na forum piotrulex, pstrągi z własnego połowu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 09.02.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 U mnie też sprawa z Krzyżakiem zakończona pozytywnie, drzwi założone, klienci, czyli my, zadowoleni Wiolutka, witaj na forum piotrulex, pstrągi z własnego połowu? czyli jest szansa ze nasz forumowy kolega odzyska dobre imie i bedzie z czystym sumieniem dalej polecany pstragi kupujemy zywe w Lubiczu w domku skrobanie, patroszenie, zalewa z przypraw, solanka "na jajeczko", rano mycie, suszenie na wiaterku i do beczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michałka 09.02.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Mam do przyciecia drzwi wewnetrzne - nie chcialbym ich uszkodzic. Poradzcie czy lepiej polecic to specjalistom, czy moze jakas wyzynarke kupic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michałka 09.02.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Powt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 09.02.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Aga ponawiam prośbę o namiar na ziemie. Z góry dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 09.02.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Ola, jestem wredna, ale tak jak pisałam już kiedyś na razie namiaru nie daję. Facet ma końcówkę ziemii i nie wie ile jeszcze będzie kopał. Być może będzie brał z kolejnej łąki, ale tego nie wie. Dopóki więc nie skończę u siebie i nie będę wiedziała, że więcej nie potrzebuję to namiaru nie daję. Zbyt wiele mieliśmy problemów z ziemią, żeby teraz znowu było coś nie tak. Jesli pogoda dopisze to do końca lutego powinniśmy rozłożyć całą ziemię i wtedy dam Wam wszystkim ten namiar. A ziemia wygląda na dobrą A teraz możecie we mnie rzucać pomidorami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts