JaMajaD 13.02.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 JUHU mam dachówkę, zamówiliśmy tydzień temu i już jest, teraz jeszcze muszę kupić łaty, czy ktoś wie gdzie można najtaniej dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 13.02.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 JUHU mam dachówkę, zamówiliśmy tydzień temu i już jest, teraz jeszcze muszę kupić łaty, czy ktoś wie gdzie można najtaniej dostać? takie bzdety kopowalem w metalowym na curie-sklodowskiej praktycznie od reki i cena byla przyzwoita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 13.02.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 yyyyyy że co?? łaty drewniane w metalowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 13.02.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Cześć Wszystkimkto może polecić mi ekipe (z której byliście/jesteście zadowoleni) do fundamentów?poproszę o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 13.02.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 A ja w kwestii odbioru domu. Wczoraj sie dowiedzieliśmy, ze jednak bez paszportu energetycznego nie da rady no i zaczynamy zabawę w tej materii. Szlag by to trafił Mysleliśmy i tak nam podpowiadano, że na początku roku uda się bez, no ale nie uda się jednak Papiery już leżą gotowe i teraz czekają na ten paszport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 13.02.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 znajdz numer, zadzwon, zapytaj no zadzwoniłam, niestety cyt. "od tego roku już nie prowadzimy tego asortymentu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 13.02.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 A ja w kwestii odbioru domu. Wczoraj sie dowiedzieliśmy, ze jednak bez paszportu energetycznego nie da rady no i zaczynamy zabawę w tej materii. Szlag by to trafił Mysleliśmy i tak nam podpowiadano, że na początku roku uda się bez, no ale nie uda się jednak Papiery już leżą gotowe i teraz czekają na ten paszport. to zapodawaj jakie sa opcje w tym zakresie kto i za ile ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 13.02.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 znajdz numer, zadzwon, zapytaj no zadzwoniłam, niestety cyt. "od tego roku już nie prowadzimy tego asortymentu" ja kupowalem na koniec zimy na poczatku zeszlego roku. tez sie zdzwililem ze maja dechy ale cena byla bardzo atrakcyjna, terminy szybkie i jakosc spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 13.02.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Piotr jak tylko coś będę wiedziała to zaraz dam znać. Mój mąż ma dzisiaj akcję rozpoznanie w terenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 13.02.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 WCZORAJ SIE ZAMELDOWALEM W NOWYM DOMKU ZLOZYLEM WNIOSEK O NOWY DOWD OSOBISTY (dysponuje jak na razie zielonym ) cala rodzinka porobila sobie zdjecia w celach paszportowo-wakacyjnych ile kosztuje paszport dla 3-letniego dziecka i wydanie kolejnego dla osoby "doroslej" bez znizek? pracowity dzien byl wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 13.02.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Piotr jak tylko coś będę wiedziała to zaraz dam znać. Mój mąż ma dzisiaj akcję rozpoznanie w terenie dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 13.02.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 a jakiś tartak koło miejsca zamieszkania? Przypomnij gdzie się budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 13.02.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Aga jeśli to do mnie to buduję się za Brzozówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 13.02.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 aha miałam Wam powiedzieć, że był u mnie gość od płytek i wycenił łazienkę na 2500 zł a tzw. powierzchnie płaskie czyli podłogi w salonie i korytarzach na 40 zł za m2 plus 8 zł za mb cokoliku z silikonowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 13.02.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 w Głogowie (o ile pamiętam) są dwa atrtaki. Pytałaś tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 13.02.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 no jeszcze nie, chciałam najpierw Was podpytać, trza będzie wziąść du... w troki i pojeździć ale dziś muszę wyeksmitować córkę na narty, niech przynajmniej dziecko odpocznie mam tylko nadzieję, że wróci w jednym kawałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 13.02.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 no jeszcze nie, chciałam najpierw Was podpytać, trza będzie wziąść du... w troki i pojeździć ale dziś muszę wyeksmitować córkę na narty, niech przynajmniej dziecko odpocznie mam tylko nadzieję, że wróci w jednym kawałku zalezy gdzie jedzie na narty znajomi pare godzin jada juz zakopianka tak wali snieg a drogowcy ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 13.02.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Sudety, mam nadzieję, że się nie połamie na stoku bo chyba ze 2 lata nie jeździła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 13.02.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Cześć Wszystkim kto może polecić mi ekipe (z której byliście/jesteście zadowoleni) do fundamentów? poproszę o namiary nikt mnie nie może poratować namiarami?! musze garaż postawić a na swoich - od domu nie mogę liczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 13.02.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 maya04 wysłałam na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts