madzialenka 16.02.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Piotr, dla naszych domow, czytaj nowych, to rzeczywiscie bedzie "chwila", ale mam znajomych, ktorzy robia audyt dla kilkusetletniej kamienicy i bawia sie juz 3 miesiac. I na tym koncze dyskusje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 16.02.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Piotr, dla naszych domow, czytaj nowych, to rzeczywiscie bedzie "chwila", ale mam znajomych, ktorzy robia audyt dla kilkusetletniej kamienicy i bawia sie juz 3 miesiac. I na tym koncze dyskusje. nie denerwuj sie 99% z nas nie ma stuletnich kamienic tylko nowe domu wiec przyjmuje ze o standardowym certyfikacie rozmawiamy a nie o wyjatkach jakby zamek krolweski chcieli oblozyc styropianem i wymienic okna aby cieplej bylo to tez pewnie by to proste nie bylo ale to raczej wyjatki usmiechnij sie i nie stresuj przy poniedzialku, zobacz jak pieknie slonko swieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 16.02.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Magda, to że Thermoprojekt robi świadectwa energ. to do przewidzenia, ale ciekawe w jakiej cenie... Bo jeżeli to jest 1500 zł to tym Państwu podziękujemy, a u nich z reguły wszystko na tysiaki idzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 16.02.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Od 3 dni boli mnie zab, dentysta dopiero jutro, a ja mam mase roboty i nie moge sie skoncentrowac, wiec zagladam na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 16.02.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Magda, to że Thermoprojekt robi świadectwa energ. to do przewidzenia, ale ciekawe w jakiej cenie... Bo jeżeli to jest 1500 zł to tym Państwu podziękujemy, a u nich z reguły wszystko na tysiaki idzie... wystarczy zadzwonic i sie zapytac .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 16.02.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Od 3 dni boli mnie zab, dentysta dopiero jutro, a ja mam mase roboty i nie moge sie skoncentrowac, wiec zagladam na forum. to tak jak ja tylko ze mnie zab nie boli, za to jakis taki niewyspany po weekendzie jestem a w kolejny znow impreza, w nastepny tez, nastepny itd najblizszy niezaplanowany to 28/29 marca na szczescie 2009 roku 19-22 marca mamy kilka dni luznych i mam nadzieje ze tak sypnie jak w ten weekend bo bedziemy w takich gorzystych okolicach nie wiem czy smigaliscie nieco w weekend po za toruniem ale gdzieniegdzie to tragedia byla. wczoraj wieczorem juz 20-30 za toruniem na warszawe normalnie slizgawica i srednia predkosc 30 na godzine. jak jakas gorka to zablokowana droga i tiry nie mogace podjechac pod gorke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 16.02.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Dzwonilam do Thermoprojektu - Pana, ktory sie tym zajmuje nie ma i nikt nic nie wie . Uwielbiam takie klimaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 16.02.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Natalia dziękuję Ci bardzo za namiar na tartak, napewno skorzystam, jeśli chodzi o płytkarza to nie jest ten od Ciebie, ale z nim też się umówię. W sobotę mieliśmy spotkanie z facetem od elewacji, zaśpiewał 45 zł od m2. Ocieplenie styropianem 12 cm plus oczywiście tynk i malowanie. Podpowiedzcie czym ocieplaliście swoje domki, bo ja jeszcze mam dylemat, styropian teraz tani, ale wełna mineralna też w miarę i podobno lepsza, chociaż zdania są podzielone, a może styropian z lepszą lambdą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 16.02.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Dzwonilam do Thermoprojektu - Pana, ktory sie tym zajmuje nie ma i nikt nic nie wie . Uwielbiam takie klimaty. Normalka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 16.02.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Ok, mam osobe, ktora moze zrobic certyfikaty za 1000 zl. Polecam z pelna swiadomoscia, bo wiem, ze zrobi to dobrze. Cena moze nie jest taka jak na allegro, ale w naszej okolicy niestety stawki jeszcze nie znormalnialy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 16.02.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 my mamy frezowany styro 12cm genderka. wydaje mi sie ze latwiej i szybciej sie go kladzie. cen nie znam ale zawsze myslalem ze to tansze rozwiazanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 16.02.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 dostałam od koleżanki taki linkhttp://facet.wp.pl/kat,1007819,wid,10838583,wiadomosc.html?ticaid=1783aw głowie się nie mieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 16.02.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Za certyfikat 1000 nie dam . Spróbuję zaraz sama uruchomić znajomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 16.02.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 szok, normalnie powiesiłabym za j... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 16.02.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 porwania dla organów, prostytucji....małych dzieci....tragedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 16.02.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Wlasnie dlatego nie chodze na zakupy z chlopcami. Nie sposob upilnowac dwojki maluchow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 16.02.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Za certyfikat 1000 nie dam . Spróbuję zaraz sama uruchomić znajomości uruchamiaj i czekamy na wiesci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 16.02.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Niestety też chcą 1 tys.Proponuję, żeby zebrać kilka osób i zadzwonić do kogoś z Allegro np. z Poznania. Jakby było kilka domów na raz to może by nas nie skasowali za dojazd...Jeszcze możemy poczekać na Olę może ona coś znajdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 16.02.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 jeśli poczekacie np. do września to będzie jeszcze jeden domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 16.02.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 My nie możemy czekać, bo chcemy już adres i zameldowanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts