piotrulex 16.02.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 My nie możemy czekać, bo chcemy już adres i zameldowanie... W KWESTII CERTYFIKATU PISZE SIE NA ZBIOROWKE w kwestii odbioru to jeszcze go nie mamy ale adres i meldunek oczywiscie jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 16.02.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 wiem wiem tak tylko chciałam się wciąć do rozmowy, ale potem skorzystam z Waszych doświadczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 16.02.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 My nie możemy czekać, bo chcemy już adres i zameldowanie... W KWESTII CERTYFIKATU PISZE SIE NA ZBIOROWKE w kwestii odbioru to jeszcze go nie mamy ale adres i meldunek oczywiscie jak najbardziej My musimy mieć odbiór żeby dostać adres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 16.02.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 My nie możemy czekać, bo chcemy już adres i zameldowanie... W KWESTII CERTYFIKATU PISZE SIE NA ZBIOROWKE w kwestii odbioru to jeszcze go nie mamy ale adres i meldunek oczywiscie jak najbardziej My musimy mieć odbiór żeby dostać adres no ja teoretycznie tez tak jak wszyscy ale czasami teoria ne pokrywa sie z praktyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 16.02.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 My nie możemy czekać, bo chcemy już adres i zameldowanie... W KWESTII CERTYFIKATU PISZE SIE NA ZBIOROWKE w kwestii odbioru to jeszcze go nie mamy ale adres i meldunek oczywiscie jak najbardziej My musimy mieć odbiór żeby dostać adres no ja teoretycznie tez tak jak wszyscy ale czasami teoria ne pokrywa sie z praktyka Próbowałam już w Gminie - u nas niestety teoria pokrywa się z praktyką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 16.02.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Piotr, ale w takim wypadku teoria może pokryć się z kontrolą z PINB-u przed czym bardzo mocno ostrzegała nas znajoma z tej właśnie instytucji. Podobno są jakieś "powiązania" pomiędzy meldunkami, a odbiorami domów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 16.02.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 My musimy mieć odbiór żeby dostać adres U nas w gminie nawet nikt się nie zająknął, a załatwiałam to jakieś 2-3 tyg temu a w ostatni piątek dostaliśmy już kwita - mamy juz adres i pan listonosz już był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 16.02.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 My musimy mieć odbiór żeby dostać adres U nas w gminie nawet nikt się nie zająknął, a załatwiałam to jakieś 2-3 tyg temu a w ostatni piątek dostaliśmy już kwita - mamy juz adres i pan listonosz już był To dziwne, bo ja też w Obrowie. Ja rozmawiałam z Panią, to powiedziała, że bez odbioru nie da rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 16.02.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 My musimy mieć odbiór żeby dostać adres U nas w gminie nawet nikt się nie zająknął, a załatwiałam to jakieś 2-3 tyg temu a w ostatni piątek dostaliśmy już kwita - mamy juz adres i pan listonosz już był do nas listonosz to juz przychodzil w kwietniu 2007 jak byly lawy czy fundamenty robione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 16.02.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 My musimy mieć odbiór żeby dostać adres U nas w gminie nawet nikt się nie zająknął, a załatwiałam to jakieś 2-3 tyg temu a w ostatni piątek dostaliśmy już kwita - mamy juz adres i pan listonosz już był To dziwne, bo ja też w Obrowie. Ja rozmawiałam z Panią, to powiedziała, że bez odbioru nie da rady. Nastka my składaliśmy: oswiadczenie kier budowy i mapa inwentaryzacji budynku - odbiór mamy jeszcze nie zrobiony - tzn złożone kwity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 16.02.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 My musimy mieć odbiór żeby dostać adres U nas w gminie nawet nikt się nie zająknął, a załatwiałam to jakieś 2-3 tyg temu a w ostatni piątek dostaliśmy już kwita - mamy juz adres i pan listonosz już był To dziwne, bo ja też w Obrowie. Ja rozmawiałam z Panią, to powiedziała, że bez odbioru nie da rady. Nastka my składaliśmy: oswiadczenie kier budowy i mapa inwentaryzacji budynku - odbiór mamy jeszcze nie zrobiony - tzn złożone kwity No to się chyba zgadza - mi też babka mówiła, że jak do odbioru będę już miała gotowe dokumenty (tzn. protokół odbioru podpisany przez kierownika i inwentaryzację powykonawczą) to mogę już składać w Gminie papiery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz_Dom 16.02.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Ja tez szukam kogos kto zrobi za rozsadna cene SE (1 tys zl to za duzo) czekam moze na marzec jak beda pierwsze egazminy to wiecej osob bedzie i ceny moze zejda w Toruniu i okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 16.02.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 My musimy mieć odbiór żeby dostać adres U nas w gminie nawet nikt się nie zająknął, a załatwiałam to jakieś 2-3 tyg temu a w ostatni piątek dostaliśmy już kwita - mamy juz adres i pan listonosz już był To dziwne, bo ja też w Obrowie. Ja rozmawiałam z Panią, to powiedziała, że bez odbioru nie da rady. Nastka my składaliśmy: oswiadczenie kier budowy i mapa inwentaryzacji budynku - odbiór mamy jeszcze nie zrobiony - tzn złożone kwity No to się chyba zgadza - mi też babka mówiła, że jak do odbioru będę już miała gotowe dokumenty (tzn. protokół odbioru podpisany przez kierownika i inwentaryzację powykonawczą) to mogę już składać w Gminie papiery. nooooooo dzięki na namiar na privie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 16.02.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Ja tez szukam kogos kto zrobi za rozsadna cene SE (1 tys zl to za duzo) czekam moze na marzec jak beda pierwsze egazminy to wiecej osob bedzie i ceny moze zejda w Toruniu i okolicy jak to mowia "w kupie sila" jak widac jest juz z 4 chetnych na takie certyfikaty kto sie podejmie aby wynegocjowac dla "NAS" jakas dobra cene?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 16.02.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Mój mąż rozmawiał z babką co wystawia certyfikat i zaśpiewała 610 zł. W Nowościach też ktoś się ogłaszał, ale jeszcze nie dzwoniliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 16.02.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Dziś nie mam czasu, ale jak jutro będę trochę wolniejsza, to mogę zadzwonić do kogoś z Allegro i popytać czy by się pisał. Tylko muszę mieć od Was pewną informację, że jakby była cena przyzwoita to się piszecie. Bo nie chcę sytuacji, że nagram kogoś a później się wycofacie. Ale ok, na razie to tylko wstępne rozmowy, więc będę gadać o 4 osobach chętnych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 16.02.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 jak to mowia "w kupie sila" jak widac jest juz z 4 chetnych na takie certyfikaty i ja się chętnie podepnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 16.02.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Mój mąż rozmawiał z babką co wystawia certyfikat i zaśpiewała 610 zł. W Nowościach też ktoś się ogłaszał, ale jeszcze nie dzwoniliśmy. wiec pewnie 500 netto faktyr pewnie nie potrzebujemy wiec 5 stowek wyglada niezle jak na moje za "standardowy" dom jednorodzinny 4 stowki wyglada niezle na allegro mignelo mi cos z poznania a to zaledwie 150km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz_Dom 16.02.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Ja moge wydac na ten dokument 500 zl (dom w konstrukcji bardzo prosty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 16.02.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Dobra - będę szukać z Poznania. Jest już 5 osób - spróbuję wywalczyć 400 netto . Dam Wam znać jak to wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts