Ola i Krzysiek 16.02.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Słuchajcie, my zadzwonimy do tej babki co to juz do niej dzwoniliśmy i może spróbujemy ponegocjować. To ile Was by było? 4 domy? I zobaczymy czy bez f-ry w ogóle da rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 16.02.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 To ile Was by było? 4 domy? . plus ja się później dopisałam więc chyba pięć?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz_Dom 16.02.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Chyba trzeba spisac chetnych : 1. Ola i Krzysiek 2. nastka79 3. maya04 4. piotrulex 5. Nasz_Dom jeszcze ktos chetny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 16.02.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Chyba trzeba spisac chetnych : 1. Ola i Krzysiek 2. nastka79 3. maya04 4. piotrulex 5. Nasz_Dom jeszcze ktos chetny ? Jutro dzwonie i pytam co Pani jest w stanie dla mnie "zrobić" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz_Dom 16.02.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Jutro dzwonie i pytam co Pani jest w stanie dla mnie "zrobić" Zostaje wiec tylko trzymac kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 16.02.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Jutro dzwonie i pytam co Pani jest w stanie dla mnie "zrobić" Zostaje wiec tylko trzymac kciuki ja dla pewnosci zadzwonie do banku i zapytam sie do kiedy musze dokonac tego nieszczesnego odbioru. wydaje mi sie ze 1,5 roku wiec wychodzi styczen 2009. zona mowi ze 2 lata wiec chyba lipiec a w lipcu to moj brat powinien miec juz kwity. jutro sie upewnie bo i tych kilku stowek szkoda - lepiej kupic za to nowy namiot z mysla o wakacjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wadus 17.02.2009 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Nie jestem z Torunia ale moja zona to Torunianka z krwi i kosci Obecnie niestety zyjemy na emigracji ale oboje chcemy jak najszybciej wrocic do Polski. W lutym kupilismy dzialke w Grebocinie, malutka ci ta dzialeczka ale okolice bardzo ladne. Chetnie dopszemy sie do listy budujacych w Toruniu i okolicach. Pozdrawienia dla wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 17.02.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Wadus, witamy serdecznie Ola, to co dzwonić do Poznania? Bo jeżeli babka od Was chciała 600 to może przy 5 domach zjedzie z ceny i nie warto uderzać na Poznań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 17.02.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Nie jestem z Torunia ale moja zona to Torunianka z krwi i kosci Obecnie niestety zyjemy na emigracji ale oboje chcemy jak najszybciej wrocic do Polski. W lutym kupilismy dzialke w Grebocinie, malutka ci ta dzialeczka ale okolice bardzo ladne. Chetnie dopszemy sie do listy budujacych w Toruniu i okolicach. Pozdrawienia dla wszystkich! witamy i zapraszamy do Polski nie jest zle a przynajmniej wsrod swoich na jakiej ulicy ta Grebocinska dzialeczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel_torun 17.02.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Chyba trzeba spisac chetnych : 1. Ola i Krzysiek 2. nastka79 3. maya04 4. piotrulex 5. Nasz_Dom jeszcze ktos chetny ? Witam witam Też właśnie się zabraliśmy za odbiór naszego domku. Dzisiaj będę wiedział , po ile będę miał certyfikat . Jak drogo - to z chęcią się dopiszę do listy. Jak tanio - to dam Wam znać Pozdrawiam Daniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 17.02.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Chetnie dopszemy sie do listy budujacych w Toruniu i okolicach. Pozdrawienia dla wszystkich! Witamy Witamy Jaki domek budujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 17.02.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Chyba trzeba spisac chetnych : 1. Ola i Krzysiek 2. nastka79 3. maya04 4. piotrulex 5. Nasz_Dom jeszcze ktos chetny ? Witam witam Też właśnie się zabraliśmy za odbiór naszego domku. Dzisiaj będę wiedział , po ile będę miał certyfikat . Jak drogo - to z chęcią się dopiszę do listy. Jak tanio - to dam Wam znać Pozdrawiam Daniel jak tanio to zapytaj sie ile bedzie kosztowal 1 jak 3 zamowisz ... jak zejdzie z ceny to zaproponuj ze nawet 6 takich domow bedzie jak nie zejdzie z ceny to podziekuj grzecznie, jak da ciekawa propozycje to zapytaj sie do kiedy oferta aktualna i ze zadzwonisz na dniach jak znaomi Ci potwierdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 17.02.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Wadus, witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wadus 17.02.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Nasza dzialka jest niedalego granicy administracyjnej Torunia i Grebocina, na razie niewiele tam jest, ale na stronie gminy lubicz mozna zobaczyc proponowany PZP (plan zagaospodarowania przestrzennego) W przyszlosci mam nadzieje, ze powstanie tam ladne osiedle. CO do projektu domku jaki chcemy budowac to jeszcze do konca nie zdecydowalismy, mamy doysc ostre warunki zabudowy. Kat dachy, pow. biologicznie czynna itp. Bedziemy musieli znalezc projekt, ktory bedzie nam odpowiadal i jednoczesnie spelni wszystkie wymogi WZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 18.02.2009 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Ola i jak? Dzwoniliście? Coś udało się załatwić w sprawie świadectwa energ.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel_torun 18.02.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Waduś czyżby ta działka jest na ulicy Toruńskiej ? "Mój" spec od świadectwa energetycznego z 1000zł zjechał na 700zł. Niżej nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 18.02.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Nasza dzialka jest niedalego granicy administracyjnej Torunia i Grebocina, na razie niewiele tam jest, ale na stronie gminy lubicz mozna zobaczyc proponowany PZP (plan zagaospodarowania przestrzennego) W przyszlosci mam nadzieje, ze powstanie tam ladne osiedle. CO do projektu domku jaki chcemy budowac to jeszcze do konca nie zdecydowalismy, mamy doysc ostre warunki zabudowy. Kat dachy, pow. biologicznie czynna itp. Bedziemy musieli znalezc projekt, ktory bedzie nam odpowiadal i jednoczesnie spelni wszystkie wymogi WZ. No to trzymamy kciuki i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 18.02.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 rozmawiałam ze znajomą z Dekerta. Dała mi namiar na człowieka od świadectw. 500 zł netto. Jeśli byłoby to 5 domków to będzie taniej, ale nie chciał mi facet powiedzieć ile. Jeśli chcecie mogę podać telefon i nazwisko i załatwiajcie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 18.02.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 rozmawiałam ze znajomą z Dekerta. Dała mi namiar na człowieka od świadectw. 500 zł netto. Jeśli byłoby to 5 domków to będzie taniej, ale nie chciał mi facet powiedzieć ile. Jeśli chcecie mogę podać telefon i nazwisko i załatwiajcie dalej Poprosimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 18.02.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Miśniewski Sławomir 663-169-381. Ustalcie jedna osobę, która będzie to koordynować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts