nastka79 18.02.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 To może ja będę, tylko jeszcze raz poproszę deklaracje chętnych wraz z namiarami na priv... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 18.02.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 To może ja będę, tylko jeszcze raz poproszę deklaracje chętnych wraz z namiarami na priv... wczoraj miala do mjie dzwonic laska z banku powiedziec do kiedy dokladnie musze dom odebrac. oczywiscie nie zadzwonila. dzis sie jej delikatnie przypomne oraz Tobie okresle i konkretnie zdecyduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 18.02.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Maya już się zdeklarowała i dosłała namiar na priv, ja sama okazuje się, że mam 2 domy, bo każdy segment osobne świadectwo musi mieć. Czekam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 18.02.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Maya już się zdeklarowała i dosłała namiar na priv, ja sama okazuje się, że mam 2 domy, bo każdy segment osobne świadectwo musi mieć. Czekam dalej niestety ale pisze sie na to co mam Ci podeslac na priv? jak dlugo taki certyfikat jest wazny zanim glo sloze do PINB? sprawdz czy ten co go wystawi ma na to odpowiednie dokumenty bo juz niejedne cuda w zyciu widzialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 18.02.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Certyfikat ważny jest 10 lat, jeżeli nie zmienia się zapotrzebowanie budynku na energię (czyli jak nie dociepla się domu na przykład). Dokumenty sprawdzę. Podaj mi numer telefonu i imię i nazwisko, żeby móc łatwo się skontaktować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 18.02.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 słuchajcie, mam na zbyciu fikus benjamin wys. ok. 180 cm. Nie potrzebuje ktoś dużego kwiata? Oddam gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 18.02.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 wczoraj dostałam odpowiedź z TP SA, że nie potrafią nawet powiedzieć kiedy będzie rozbudowana sieć telekomunikacyjna w naszej wsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 18.02.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 słuchajcie, mam na zbyciu fikus benjamin wys. ok. 180 cm. Nie potrzebuje ktoś dużego kwiata? Oddam gratis zona wstepnie mowi ze chetnie taki okaz. jesli to nie problem to dla pewnosci poprosze o zdjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 18.02.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 łłłłłłłooooooooo matko ja reflektuje na tego kfffffffiatuszka odezwe sie na gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 18.02.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 kurna to się chyba spóźniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 18.02.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 no i przykro mi....napisałam post na forum jednocześnie dzwoniąc do sąsiadki. Dziś po niego przyjdzie Jeńki...nie spodziewałam się takiego odzewu i że tak szybko się go pozbędę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel_torun 18.02.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 wczoraj dostałam odpowiedź z TP SA, że nie potrafią nawet powiedzieć kiedy będzie rozbudowana sieć telekomunikacyjna w naszej wsi My przeprowadzając się calkowicie zrezygnowaliśmy z TP-sy. Telefony nam niepotrzebne. Internet radiowy założony w ciagu 24 h od zgłoszenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 18.02.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 internet radiowy u nas nie działa. Zastanawiam się do jakiej instytucji bądź mediów mam to odesłać. Cholera, toć to jest XXI wiek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 18.02.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 internet radiowy u nas nie działa. Zastanawiam się do jakiej instytucji bądź mediów mam to odesłać. Cholera, toć to jest XXI wiek! ja jade na iplusie i to bez umts-a do podstawowych zadan wystarczy w play taki net z przyzwoitym limitem to chyba 45 zeta PS. szkoda kwiatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 18.02.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 my mamy dom w takim dołku i z dwóch stron jest las. Jak ktoś do nas dzwoni to przewaznie musimy wychodzić na zewnątrz, bo jest tak słaby zasięg. Dlatego tak bardzo mi zależało na TP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 18.02.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 my mamy dom w takim dołku i z dwóch stron jest las. Jak ktoś do nas dzwoni to przewaznie musimy wychodzić na zewnątrz, bo jest tak słaby zasięg. Dlatego tak bardzo mi zależało na TP do komorek kiedys mozna bylo dokupic takie niewielkie i niedrogie antenki, podobnie jak w zestawach samochodowych. mialem takie cos kiedys w biurze za miastem jak ciagnelem z torunia stary zasieg centertela (kiedys byl tylko w wduzych miastach chyba na czestotliwosci 1800) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 18.02.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 wczoraj dostałam odpowiedź z TP SA, że nie potrafią nawet powiedzieć kiedy będzie rozbudowana sieć telekomunikacyjna w naszej wsi co do Tepsy do szkoda gadać... U nas też się NIE DA!!! choć sąsiad 200 m dalej na od nich stacjonarny iPLus też nie rozwiazuje sprawy bo muli niemiłosiernie koniec konców skonczyliśmy na satelitarnym... niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 18.02.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 PS. szkoda kwiatka fakt kwiatka szkoda zwłaszcza ze okaz miał 180 jak będziesz rozdawać jeszcze jakieś to od razu na forum poprosimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 18.02.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Maya, powiedz mi dokałdnie jakie sa koszty takiego internetu, podłączenie, miesięczne rachunki...i jak to funkcjonuje. Na ile jest umowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel_torun 18.02.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Mam zagwozdkę. Na działcę mam glinę. Chciałbym nawieźć ziemię - czarnoziem. Ogrodnik radził mi aby najpierw spryskać to randap-em , potem nawieźć ok. 5cm piasku a potem dopiero ok. 20cm czarnoziemu. Jak to robiliście u siebie ? Trochę dużo tej ziemi wyjdzie ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts