nastka79 19.02.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 a ja dzis mialem u siebie montowane okna i rolety, skonczylismy 21.50 a o 22.15 dostalem telefon z ochrony o wlamaniu. Stracilem dwa okna i 2 kolejne uszkodzone. Za....albym takich drani My z tego względu od razu podłączyliśmy alarm do Solida. Moi rodzice natomiast od momentu wstawienia okien spali na zmianę na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 19.02.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 a ja dzis mialem u siebie montowane okna i rolety, skonczylismy 21.50 a o 22.15 dostalem telefon z ochrony o wlamaniu. Stracilem dwa okna i 2 kolejne uszkodzone. Za....albym takich drani o matko co za gnoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 19.02.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Będę zielonym Matizem, a wy? Maya - ciebie poznam . mam nadzeje bo zmienilam fryzure oraz kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 19.02.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Będę zielonym Matizem, a wy? Maya - ciebie poznam . mam nadzeje bo zmienilam fryzure oraz kolor No to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 19.02.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Wadus, w miejscu gdzie internet radiowy nie dociera, a komórki prawie nie działają nie ma innego mądrego wyjścia poza TP SA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 19.02.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Będę zielonym Matizem, a wy? Maya - ciebie poznam . mam nadzeje bo zmienilam fryzure oraz kolor No to nie wiem hehehe damy radę myśle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 19.02.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 a ja dzis mialem u siebie montowane okna i rolety, skonczylismy 21.50 a o 22.15 dostalem telefon z ochrony o wlamaniu. Stracilem dwa okna i 2 kolejne uszkodzone. Za....albym takich drani to faktycznie lipa masz polise na takie wypadki? w tej sytuacji nawet nie zapytam jak tam moja wkladka z motylkiem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel_torun 19.02.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 daniel_torun-dosyc niedaleko rzut kamieniem No to witam kolejnego sąsiada. Ja postawiłem domek prawie na końcu Toruńskiej , obok budują się juz dwa następne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel_torun 19.02.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 wczoraj dostałam odpowiedź z TP SA, że nie potrafią nawet powiedzieć kiedy będzie rozbudowana sieć telekomunikacyjna w naszej wsi My przeprowadzając się calkowicie zrezygnowaliśmy z TP-sy. Telefony nam niepotrzebne. Internet radiowy założony w ciagu 24 h od zgłoszenia . Madra decyzja pochwalam, ale co do radiowki to jakie to lacze? Od lokalnego providera czy jakis wynalazek typu blue connect? W Grębocinie jest firma obsługująca internet w Bielawy-Grębocin oraz w Grębocinie, Jedwabnie, Rogowie, Rogówku, Lubicz Górny, Krobi, Głogowie Prędkość od 256 do 2mb zdaje się . Ceny zależne na jak długo podpisujemy umowę. Najdrożej wychodzi jak na czas nieokreślony oczywiście. Przyjechali , zamontowali małą tubę na maszcie od satelity a ja na stryszku dołożyłem router bezprzewodowy i mam necik w całym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 19.02.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 W Grębocinie jest firma obsługująca internet w Bielawy-Grębocin oraz w Grębocinie, Jedwabnie, Rogowie, Rogówku, Lubicz Górny, Krobi, Głogowie Prędkość od 256 do 2mb zdaje się . Ceny zależne na jak długo podpisujemy umowę. Najdrożej wychodzi jak na czas nieokreślony oczywiście. Przyjechali , zamontowali małą tubę na maszcie od satelity a ja na stryszku dołożyłem router bezprzewodowy i mam necik w całym domu grebocin obslugiwal kiedys dawny connect a teraz intelink mielsimy kiedys od nich i bylo powiedzmy znosnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel_torun 19.02.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Ja mam umowę z firmą Maxlan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 19.02.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Ile paczkow dzis juz zjedliscie? Ja przyznaja sie do 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 19.02.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 ja też dwa i czekaja kolejne, ale chyba nie dam rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 19.02.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Ja bym dala, ale przez miesiac bym nie zeszla z orbitreca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 19.02.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 ja zjadłam na razie jeden, ale drugi już się do mnie uśmiecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 19.02.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 a ja dzis mialem u siebie montowane okna i rolety, skonczylismy 21.50 a o 22.15 dostalem telefon z ochrony o wlamaniu. Stracilem dwa okna i 2 kolejne uszkodzone. Za....albym takich drani współczuję, u ns jak do tej pory nic nie zginęło, a nie mam nawet ogrodzenia tymczasowego. Zaraz obok mamy sąsiadów. W dzień montażu okien zrobiliśmy alarm i światło na czujkę na zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 19.02.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 A ja jeszcze ani jednego pączka nie zjadłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 19.02.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 tez paczkow jeszcze nie jadlem lecz spokojnie do 10-ciu dzis dobije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 19.02.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Nastka zapraszam do mnie, chyba z 10 leży w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 19.02.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 a propos netu gsm, kiepskiego zasiegu itd takie cos mi wpadlo przypadkiem w oko w konczacych sie aukcjach cos podobnego mialem dawno temu o czym pisalem wczesniej, dzialalo wysmienicie http://www.allegro.pl/item548647936_antena_umts_hsdpa_11dbi_do_huawei_e630_e160_e169.html jak zeknalem w swoj modem to one faktycznie maja dziurke do podlaczenia dodatkowej zewnetrznej anteny jak w innym temacie podlacze do odbiornika gps zewnetrzna antenke to zasieg mi wzrasta o 1-2 kreski co w gorach czy sporym miescie moze miec znaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts