Michałka 19.02.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 ja na razie 2 pączki w tej chwili juz 4 a dopiero poludnie Co do internetu - wykupilismy niedawno bezprzewodowy w Orange. Drogi i slaby, ale dziala na naszym odludziu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 19.02.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Natalia, specjalnie dla Ciebie i innych milosnikow kotow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 19.02.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 ja na razie 2 Co do internetu - wykupilismy niedawno bezprzewodowy w Orange. Drogi i slaby, ale dziala na naszym odludziu. oferte play sprawdzaliscie niedawno mieli najnizsza cene chyba 45 zeta za najwyzszy limit sciaganych/wysylanych - chyba 5giga. zasieg maja plusowy wiec dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 19.02.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Nam gwarantowała jakikolwiek zasięg tylko Era. Reszta operatorów twierdziła, że nic nie będzie działać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 19.02.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Natalia, specjalnie dla Ciebie i innych milosnikow kotow Znam, znam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michałka 19.02.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 oferte play sprawdzaliscie niedawno mieli najnizsza cene chyba 45 zeta za najwyzszy limit sciaganych/wysylanych - chyba 5giga. zasieg maja plusowy wiec dobry To rzeczywiscie trzeba sprawdzic ! Orange mamy jeszcze 2 tyg aby sie rozmyslic, pozniej trzeba placic przez 2 lata. Era to solidna firma, ale tak sie zlozylo ze akurat u nas nie ma zasiegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 19.02.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 moi rodzice w Złotorii więc miejscu gdzie zasięg pwinien być dobry mają erę, a brat ma orange. Orange działa o niebo lepiej od ery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz_Dom 19.02.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Natalia, specjalnie dla Ciebie i innych milosnikow kotow Usmialem sie, wpisz wymaluj tak moj kot mnie rano budzi Bardzo podobal mi sie tez film o gadajacych kotach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 19.02.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 A mnie jeszcze dziś pączki nie dopadły Teśiowa przyjedzie po południu to pewnie przywiezie pełno tłustych, pysznych pąków Dobrze, że wczoraj zrobiłam sobie przedbiegi A w ogóle to cieszę się, ze znowu się spotkam z niektórymi dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 19.02.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Też się cieszę na spotkanie ponowne, tym bardziej, że odbędzie się u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 19.02.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 ale to niesprawiedliwe ja nie potrzebuję świadectwa, a nie byłam w Oborach... ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 19.02.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Mam nadzieję Aga, że i my wreszcie niedługo się spotkamy. Może przed dniem kobiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 19.02.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 mówisz o 07.03? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 19.02.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 No, a co o tym myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 19.02.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 juz wiesz na gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 19.02.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 wlasnie jestem w trakcie konsumowania szostego paczka i na razie pasuje druga runda po 17.00 a to nie bedzie koniec tej slodkiej walki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 19.02.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 to gratuluję, ja zjadłam 3 ale już pasuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 19.02.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Ja zjadłam dwa, ale jeden taki mały, to się nie liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wadus 19.02.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 daniel_torun-dosyc niedaleko rzut kamieniem No to witam kolejnego sąsiada. Ja postawiłem domek prawie na końcu Toruńskiej , obok budują się juz dwa następne. WIec bedziemy bardzo bliskimi sasiadami bo zdaje mi sie ze wiem o jaki dom chodzi Gratuluje ukonczenia budowy i bardzo ladnego projektu. Co do neta, 1-2 Mb to jeszcze rozumiem ale 256 to chyba przymalo. Najwazniejsze aby link byl stabilny, czasami opady sniegu albo ladnie rozkwitniete drzewko moze byc powaznym problemem. Co do lepszej anteny przypuszczam, ze firma jest raczej solidna i daje dobry sprzet? Zawsze mozna jednak dokupic antene kierunkowa o dobrej czulosci. Wlasnie przegladnalem sobie cennik TPSA z oferta internetowa, wyglada na to ze duzo sie zmienilo od mojego wyjazdu. Ja w domu w Polsce placilem jeszcze za 512 kb 140 zl/msc, teraz to juz tylko 54 zl, Ale podejrzewam, ze TPSA wprowadzila limity sciagania? Ale ogolnie to dobrze wiedziec, ze na Torunskiej jest internet to dlamnie wazne. No dobra to moze teraz pojade po pare paczkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 19.02.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Słuchajcie wszyscy zainteresowani Certyfikatem energetycznym: jestem z facetem umówiona na jutro, że przyjedzie do mnie (tzn. spotykamy się pod kościołem w Złotorii o godz. 17). Jeżeli możecie, to zapraszam również na spotkanie - możemy się umówić o 16.55 też w tym samym miejscu. Weźcie ze sobą projekt. Facet chce rozmawiać o niższej cenie, ale nie przez telefon, więc omówimy to u mnie. Zapraszam wszystkich zainteresowanych, w razie pytań możecie do mnie dzwonić. Telefon wyślę zaraz na priv. byc moze przyjade przed 17 pod kosciolek male, brudne, bordowe autko z naklejkami tylko ze i tak bede mial w maksie 15 minut wiec nie wiem czy jest sens jesli sie uda to do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts