ax99 21.02.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Hejk Piotrulex!! A masz może jakies namiary na kominiarza z uprawnieniami?? Chętnie skorzystam z kontaktu...... Pozdrowionka z GłogowaOlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 21.02.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Ze SE tez bym sie przyłaączył... z góry dzieki za pomoc;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 21.02.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 ... w zamian mogę zawsze pomóc w sprawach medyczno-farmaceutycznych..jak macie problemy, pytania..potrzebujecie leków...chętnie pomogę..pracuje w aptece:)Pozdrowionka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 22.02.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 ax99 wysłałam Ci wiadomośc na priv. PozdrawiamOla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 22.02.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Dziekuje Ola! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 22.02.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Hejk Piotrulex!! A masz może jakies namiary na kominiarza z uprawnieniami?? Chętnie skorzystam z kontaktu...... Pozdrowionka z Głogowa Olo nie jeszcze nic nie robilem w tych kwestiach co do energetycznego to pisz na PW do nastki, ona ten temat prowadzi dzieki za namiar apteczny, na razie dajemy rade ale moze cos kiedys bedzie potrzebne (np. pavulon ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buczo44 22.02.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Witam! Drodzy forumowicze mam ogromną prośbę czy ktoś zna dobrego majstra lub ekipę polecaną, która wybudowałaby dom do stanu surowego otwartego! Pilnie poszukujemy kogoś, ponieważ nasz majster niestety przed podpisaniem umowy nagle nas poinformował, że nie znajdzie dla nas czasu i tak zostaliśmy na lodzie! Fachowiec miał znajomości wiedział gdzie w okolicach są najtańsze materiały itp..ect..Był bardzo polecany widzieliśmy już, jakie domy postawił, dlatego teraz jesteśmy w kropce! Prosimy bardzo o namiary, na priva!!! Chcemy budować w Toruniu! Z góry dziękujemy za wszelką pomoc!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 22.02.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Łabędzia....jadąc od Torunia za Jogurtami obok sklepu w prawo! Pozdrawiam:) no to witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 22.02.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Witam>Jestem z Głogowa..mieszkam juz..ale ni emam wszystkich papierów do odbioru domu...pozostał mi kominiarz i SE. Dopisuje sie do pozostałych w kwestii SE..chętnie sie przyłącze..może bedzie taniej... Ps.maci e namiary na kominiarza..ile koszuje taki odbiór/?? POzdrawiam Co do SE to napisałam na priva. Ola i Krzysiek mają namiar na taniego kominiarza. Wziął od nas 150 zł za odbiór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 22.02.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 z tym kominiarzem to już chyba Ola zadziałała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 22.02.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Dzieki koledzy i koleżanki,,,można na Was liczyć Pozdrawiam z zasnieżonego Głogowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 23.02.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Dzieki koledzy i koleżanki,,,można na Was liczyć Pozdrawiam z zasnieżonego Głogowa Pozdrowienia z jak zwykle pieknie odsniezonej Wielkiej Nieszawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 23.02.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Jak pomyślę, że muszę wyjść i brnąć przez te mokradła to mnie skręca I po co to wczoraj padało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 23.02.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Jak pomyślę, że muszę wyjść i brnąć przez te mokradła to mnie skręca I po co to wczoraj padało? wlasnie w taka pogode tym bardziej doceniamy wybor lokalizacji naszego domu najlepsze ze tym naszym waskim asfalcikiem wojt dojezdza do urzedu gminy codziennei do pracy na 7.00 i nawet jakby nawalilo 2 metry sniegu w nocy to u nas przed domem zawsze rano bylo czarno . wczoraj co jamniej 4 razy widzialem pomaranczowy ciagniczek z plugiem i posypywaczka z pomaranczowym kogutem na dachu - mily widok. wczesniej w grebocinie na osiedlu nie pamietam aby kiedykolwiek taki widok mnie spotkal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 23.02.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Jak pomyślę, że muszę wyjść i brnąć przez te mokradła to mnie skręca I po co to wczoraj padało? wlasnie w taka pogode tym bardziej doceniamy wybor lokalizacji naszego domu najlepsze ze tym naszym waskim asfalcikiem wojt dojezdza do urzedu gminy codziennei do pracy na 7.00 i nawet jakby nawalilo 2 metry sniegu w nocy to u nas przed domem zawsze rano bylo czarno . wczoraj co jamniej 4 razy widzialem pomaranczowy ciagniczek z plugiem i posypywaczka z pomaranczowym kogutem na dachu - mily widok. wczesniej w grebocinie na osiedlu nie pamietam aby kiedykolwiek taki widok mnie spotkal dlatego właśnie nie tak istotna jest lokalizacja (miasto czy wiocha) ale czy w pobliżu masz wójta czy innego tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 23.02.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 ... dlatego właśnie nie tak istotna jest lokalizacja (miasto czy wiocha) ale czy w pobliżu wójta czy innego tam wiocha to wiadomo musi byc a lokalizacja to moze byc np. lokalizacja w okolicy wojta na wybor lokalizacji sklada sie wieeeeeeeeele elementow tylko ze dla kazdego co innego moze miec rozne znaczenie jeden chce asfalt, kanalize, wodociag, gazociag, oswietlone osiedle inny 500m przez las po dziurach i same drzewa dookola domu oraz zerowy zasieg telefoni komorkowej, jednym slowem totalna cisza i spokoj kazdy wybor trzeba zrozumiec nia mam land rovera wiec wole miec asfalt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 23.02.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 nia mam land rovera wiec wole miec asfalt taaaa ja też nie mam niestety i wójta po drodze brak heheheh niestety ale z ostatnich wieści z wioski - sama Pani Sołtysowa mi list z gminy przyniosła nie ma to jak wioska śmiesznie się mieszka na wsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 23.02.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 ja też nie mam nikogo ważnego po drodze, tym bardziej, że moja uliczka jest ślepa a ja na końcu, ale marzy mi się już przeprowadzka, mimo błocka po kostki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 23.02.2009 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 23.02.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 burki -tak koty tak - zwłaszcza jeden gruby ma ksywe no i u nas czasem jeszcze zbłąkana, pędząca wkoło domu, krowa się trafi heheh a za nią sąsiad z witeczką i w gumiokach ale o tym już kiedyś pisałam ubaw po pachy miliard razy lepiej niz w bloku a co do przeprowadzki - zleci zobaczycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts