JaMajaD 24.02.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 wczoraj byliśmy w firmie Arka Kominki i włosy mi stanęły na głowie jak się dowiedziałam ile kosztuje wkład który mi się podobał czyli taki pionowy, stanęło w końcu na wkładzie firmy Blanzek, ma ktoś i może się wypowiedzieć na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 24.02.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 wczoraj byliśmy w firmie Arka Kominki i włosy mi stanęły na głowie jak się dowiedziałam ile kosztuje wkład który mi się podobał czyli taki pionowy, stanęło w końcu na wkładzie firmy Blanzek, ma ktoś i może się wypowiedzieć na ten temat? Też kupowałam w Arce, ale Dovre... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 24.02.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Dovre dla nas za drogi u nas będzie pełnił funkcję raczej ozdobną więc nie ma sensu ładować kasy, a z drugiej strony tez nie chcę wkładu z marketu za 800 zł bo od czasu do czasu przecież w nim napalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 24.02.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Ja tez kupowalam w Arce. I to pionowy , bo tylko takie wchodzily w gre. Spartherm mial cene z kosmosu, Pan Ryszard odwiodl nas od Hajduka i polecil Sparke Varm. Kupilismy, palimy od roku i jestesmy zadowoleni. No i cena nie zwalila nas z kolan - wklad+montaz (bez obudowy) kosztowalo okolo 4500 zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 24.02.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 wczoraj byliśmy w firmie Arka Kominki i włosy mi stanęły na głowie jak się dowiedziałam ile kosztuje quote] Maja ja mam non stop takie akcje, człowiek sobie nie zdaje sprawy ile kasy idzie. no ta cholerna wykończeniówka nie wiem jak was ale mnie wykańcza każda pierdoła to kasa kasa, a jak sobie jeszcze coś mniej standardowego wymyslisz to bulisz ze hoho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 24.02.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 no właśnie nam też polecił Sparke Varm ale teraz przez to euro to cena za sam wkład ponad 4 tys. a gdzie tu dopiero montaż albo obudowa maya04 ja jeszcze nie wykańczam a już czuję się wykończona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 24.02.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Maja, my wlasnie wzielismy z montazem, bo wyszlo taniej niz za sam wklad. Dlaczego, bo VAT na wklad wyniosl wtedy 7%. A obudowe zawsze mozesz zrobic sama, albo potem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel_torun 24.02.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 My za dovre 2175 CBS ze stojakiem płaciliśmy -3500zł , montaż 1000zł i kamień na obudowę - 800zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel_torun 24.02.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 http://lh4.ggpht.com/_LT4zmnpRHX0/SZpj6I_17ZI/AAAAAAAAOCc/cWXXRL5HaGM/s800/P1050981.JPG Jeszcze niedokończony ale nasz ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 24.02.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 no pikny ten kominek, o takim właśnie myślimy, Daniel co to za kamień i czy robiła to firma Arka? to też jest myśl, żeby zamówić tylko z montażem, dzięki za podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 24.02.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 ... człowiek sobie nie zdaje sprawy ile kasy idzie. no ta cholerna wykończeniówka nie wiem jak was ale mnie wykańcza każda pierdoła to kasa kasa, a jak sobie jeszcze coś mniej standardowego wymyslisz to bulisz ze hoho. wiec trzeba zachowac umiar chyba ze kogos nie stresuje potezny kredyt lub ma na to biezace srodki i perspektywy na przyszlosc ja w tej chwili zle nie zarabiam ale co bedzie za jakis czas to niewiadomo jakbym mial ze 100 tysi za duzo to pewnie i kominek dla ozdoby by byl i reku, pompa ciepla czy solary ze nie mam ochoty miec 100 tysi kredystu wiecej wiec zdecydowalismy ze tego nie bedzie - zycie to same wybory, trzeba tylko umiec sie znalezc i nie mowic co chwila "a co mi tam, w koncu to na cale zycie" a propos kominka hajduk o ktorurym ktos wspominal ze go odradzono. tesciowie maja go z 6 lat i czesto w nim pala. caly czas funkcjonuje a kosztowal z pewnoscia mniej niz 2 tysie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kama1978k 24.02.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 No to odpowiem za Daniela - bo to mąż mój . Kamień Marmur Emperador Dark zakupiony na Chrobrego - tam tez mają kominki - moim zdaniem dużo sympatyczniejsza obsługa niż w Arce. Wkład kupiony przez internet - zdecydowanie taniej i szybciej jak się okazało niż w Arce. Zabudowa i obudowa to robota naszych wykończeniowców. A tak swoją drogą to miło mi poznać wszystkich budowniczych z okolic Torunia. Zawsze tylko czytałam ten wątek. A teraz sobie popisze. Pozdrawiam serdecznie. Kamila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 24.02.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Kamila witam i dzięki za odpowiedź musimy też się tam przejechać, Wasz kominek wyszedł tanio tzn. ja o takich kosztach po prostu marzę napisz jeszcze gdzie dokładnie kupowaliście mnie wczoraj ten pan troszkę nawet zirytował, a jestem raczej spokojną osobą jak możesz to prześlij jeszcze jakieś zdjęcie tego kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kama1978k 24.02.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Irytacja - właśnie z ust mi wyjęłaś odczucie jakie miałam do tego gościa z Arki. Jego sposób bycia i fakt że potraktował nas jak totalnych laików ( nadmienię że przed wizyta w Arce mieliśmy już spora wiedzę o kominkach ) sprawił że zanim jeszcze wyszłam z tego sklepu wiedziałam że NIC tam nie kupię. Zdjęcia poszły na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 24.02.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Wkład kupiony przez internet - zdecydowanie taniej i szybciej jak się okazało niż w Arce. Maja u nas kilka razy sprwadzil sie patent z wydrukowanymi z netu najtańszymi ofertami który pokazalismy sprzedawcy w realu i negocjowalismy cene. Moze tak warto sprobowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 24.02.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 duzo marmuru ma gawrys na koncu torunia (jest to juz pewnie mala nieszawka) jadac w kierunku np. poznania za podgorzem za wiaduktem po prawej stronie kupujac parapety lepszego wyboru i cen nie znalazlem robia oczywiscie dowolne ksztalty z konkretnie wybranych plyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 24.02.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 no kurczę, ale Wam dziękuję, dziś mam bardzo pouczający dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 24.02.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 ... człowiek sobie nie zdaje sprawy ile kasy idzie. no ta cholerna wykończeniówka nie wiem jak was ale mnie wykańcza każda pierdoła to kasa kasa, a jak sobie jeszcze coś mniej standardowego wymyslisz to bulisz ze hoho. wiec trzeba zachowac umiar chyba ze kogos nie stresuje potezny kredyt lub ma na to biezace srodki i perspektywy na przyszlosc ja w tej chwili zle nie zarabiam ale co bedzie za jakis czas to niewiadomo jakbym mial ze 100 tysi za duzo to pewnie i kominek dla ozdoby by byl i reku, pompa ciepla czy solary ze nie mam ochoty miec 100 tysi kredystu wiecej wiec zdecydowalismy ze tego nie bedzie - zycie to same wybory, trzeba tylko umiec sie znalezc i nie mowic co chwila "a co mi tam, w koncu to na cale zycie" yyyyyy noooo to pięknie i radośnie ps. kwestia była tylko taka że niektóre rzeczy sporo kosztyją i tyle ... bez dorabiania ideologii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 24.02.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 się zgadzam z powyższym zależy jakie kto ma priorytety, ja tam wolę kominek niż nową kanapę, a niech mi tam kupię sobie za 2 lata najwyżej jak mnie będzie stać, a jak nie to będzie stała stara i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 24.02.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 na Ślaskiego 7 - Apteka Corda... Pozdrawiam oooo!! kurcze stały klient jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts