JaMajaD 24.02.2009 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 no ja też, a przechodzę tamtędy codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 24.02.2009 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 się zgadzam z powyższym zależy jakie kto ma priorytety, ja tam wolę kominek niż nową kanapę, a niech mi tam kupię sobie za 2 lata najwyżej jak mnie będzie stać, a jak nie to będzie stała stara i już to prawda dla mnie priotytet to normalnie i wygodnie mieszkac bez zbytniego obciazenia tak sobie w robocie gadalismy nieco o tym i sie rozpisalem o naszych firmowych ustaleniach wole sobie kominek zrobic za 2 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel_torun 24.02.2009 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 http://lh3.ggpht.com/_LT4zmnpRHX0/SZpjztt-csI/AAAAAAAAOBk/j1opblQSz34/s800/P1050971.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel_torun 24.02.2009 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Jeździliśmy po kilku "kamieniarzach" ale na Chrobrego rzeczywiście mieli największy wybór. Narysowaliśmy im jak ma wyglądać kamień , odbiór był po dwóch tygodniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 24.02.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Kamila witam i dzięki za odpowiedź musimy też się tam przejechać, Wasz kominek wyszedł tanio tzn. ja o takich kosztach po prostu marzę napisz jeszcze gdzie dokładnie kupowaliście mnie wczoraj ten pan troszkę nawet zirytował, a jestem raczej spokojną osobą jak możesz to prześlij jeszcze jakieś zdjęcie tego kominka Jeśli chodzi o kominki i marmury z Chrobrego to odradzam..mam nieprzyjemne doświadczenie z tymi panami ( szczegołnie taki ok. 30stki czarny)...kilka razy sie umawiał...czekałem..specjalnie jezdzilem na budowę..nawet sie nie odezwał..nie odbierał telefonów...kilka takich numerów i mu podziękowaliśmy...opinia innych na temat tej firmy podobna-strasznie niesłowni!! W końcu pan z Patio nam zrobił..słowny...dokładny..niedrogi... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 24.02.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 no ja też, a przechodzę tamtędy codziennie Rzadko stoje za ladą..ale czasami na dyżurach...puknijcie w okno jak bedziecie przechodziły:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 24.02.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Witam Ja w sprawie certyfikatu czy swiadectwa energetycznego Dzis uwazniej zerknalem na zamowienie od jednego z moich klientow gdyz na dole poza podpisem byla sporych rozmiarow pieczatka zadzwonilem aby wyjasnic czy dobrze mi sie wydaje i mialem racje gosc wystawia takie swiadectwa Cena ktora powiedzial na poczatku to 400zł i zalezy od wielkosci domu Jutro dowiem sie reszty i moze uszczegolowie te kwote Delikatna przeszkoda jest odleglosc - gosc jest z Krakowa Wystawia takie certyfikaty na podstawie opisu projektu dostepnego w internecie, odpowiedzi na zadana liste pytan i przeslanych wybiorczo kilku zdjec jak bede wiedzial cos wiecej a bedzie to zapewne jutro-sroda to napisze gdyz zainteresowanych tym tematem jak widac jest wiecej a torunscy fachowcy bardziej sie cenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 24.02.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 nawiązując do błota, to wczoraj koło domu wpadłam po kostki i zostawiłm w nim mój śliczny kozaczek ale i tak chce już tam mieszkać a krówki to mówię Wam, kiedyś zawitało całe stadko na naszą budowę i wszystkie pchały się do budy na narzędzia, a zmieściłaby się tylko jedna i to tylko w połowie, mieliśmy ubaw po pachy. Dopiero pod wieczór zjawił się właściciel z zapytaniem czy krówek nie widziliśmy ax99 już chyba wiem który to Twój domek Maju!! Ja podjade Twoj domek zobaczyc jak troche droga podeschnie...bo jest koszmar teraz po tych roztopach..tam sie rzadko w tą pore roku zapuszczam....chyba ze jest snieg to z naszą córeczka czasami wyjdziemy z wózkiem na spacerek.... Może jutro sie przejadę....jak ugrzęzne to zawołam o pomoc;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 25.02.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 moi rodzice zamwiali kominek w Arce i nie są zbytnio zadowoleni. Terminy przesuwane, a na dodatek jak przywieźli okazało się, że zabudowa nie pasuje do wkładu, bo o czymś tam zapomnieli. Żenada. Właśnie wróciłam z Kontraktu. Byłam wybierać farby. Jutro wchodzą pracownicy mojego taty robić remont Fajnie jest dowiedzieć się dwa dni przed Dziś jedziemy wybrać tynk na kominek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel_torun 25.02.2009 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Ja na Chrobrego zamówiłem sam kamień wg. moich rysunków , termin miał być trzy tygodnie , był dwa , wszystko ładnie i pięknie. Poza tym dość spory wybór kamieni , marmurów i trawertynów. Polecam wybranie się tam w sobotę - często jest taki starszy Pan , który potrafi doradzić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 25.02.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 MÓJ właśnie wczoraj był na Chrobrego i zobaczymy co z tego wyjdzie, mówił że mają duży wybór kamieni, ale jeszcze trzebaby podjechać do Patio, szkoda tylko że wszystkie hurtownie są do 16 ja jestem uziemniona ax99 no to wołaj, może damy radę Cię wyciągnąć z błota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 25.02.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 zależy jakie kto ma priorytety, ja tam wolę kominek niż nową kanapę, a niech mi tam kupię sobie za 2 lata najwyżej jak mnie będzie stać, a jak nie to będzie stała stara i już I tak trzymaj. A kominek wybierz taki jaki Ci sie podoba, bo bedziesz na niego czesto patrzyla. Zdjecia podeslalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 25.02.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Ja na Chrobrego zamówiłem sam kamień wg. moich rysunków , termin miał być trzy tygodnie , był dwa , wszystko ładnie i pięknie. Poza tym dość spory wybór kamieni , marmurów i trawertynów. Polecam wybranie się tam w sobotę - często jest taki starszy Pan , który potrafi doradzić . Danielu! rzeczywiście..ten starszy Pan spoko...poźniej przenieśli go do drugiego oddziału w centrum , a z tym młodym nie mogłem sie dogadać...żenada... Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel_torun 25.02.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Ja na Chrobrego zamówiłem sam kamień wg. moich rysunków , termin miał być trzy tygodnie , był dwa , wszystko ładnie i pięknie. Poza tym dość spory wybór kamieni , marmurów i trawertynów. Polecam wybranie się tam w sobotę - często jest taki starszy Pan , który potrafi doradzić . Danielu! rzeczywiście..ten starszy Pan spoko...poźniej przenieśli go do drugiego oddziału w centrum , a z tym młodym nie mogłem sie dogadać...żenada... Pozdrowionka Nie wiem , jak byłem w grudniu to jeszcze był. Jak pisałem , oni dla mnie przycięli jedynie kamień. Nie wiem jak jest z pozostałymi usługami. Zresztą nie widzę większego wyboru , na Lubicką do ARKA kominki nie pojadę nigdy A propos kominków. Gdzie kupujecie drewno do kominków? Czy można gdzieś w okolicy kupić dobrze wysuszone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 25.02.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Czy można gdzieś w okolicy kupić dobrze wysuszone? Bardzo długo jesienią szukałam suchego drewna, ale bez powodzenia. Z tego względu kupiłam brykiet. Drewno też zakupiłam z myślą o kolejnym sezonie, żeby już nie szukać jak idiotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel_torun 25.02.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 No właśnie, co kupię na próbę do tak mokre że po każdym paleniu szyba kominka do czyszczenia. Chcę kupić trochę na przyszły rok . Może do tego czasu się wysuszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 25.02.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Wiecie po czym poznac kogos kto wyprowadza sie z blokowiska do domu jednorodzinnego? Po tym, ze chce miec kominek Wiecie co mial wczesniej w domu ktos kto kominka miec nie chce w nowo wybudowanym domu - no wlasnie mial we wczesniejszym domu kominek To tylko taka mala dygresja w kwestiach kominkowych, ktore prosze traktowac bardziej ogolnie niz osobiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel_torun 25.02.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Wiecie po czym poznac kogos kto wyprowadza sie z blokowiska do domu jednorodzinnego? Po tym, ze chce miec kominek Wiecie co mial wczesniej w domu ktos kto kominka miec nie chce w nowo wybudowanym domu - no wlasnie mial we wczesniejszym domu kominek To tylko taka mala dygresja w kwestiach kominkowych, ktore prosze traktowac bardziej ogolnie niz osobiscie Piotrulex , jak zawsze widze musisz uogólniać . To że mialeś kominek i teraz nie chcesz to nie znaczy że tak mają wszyscy na calym świecie. Mam wielu znajomych , którzy mają kominek , palą sobie w sobotę wieczorem dla czystej przyjemności i sobie chwalą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 25.02.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 ja też mam takich znajomych którzy cały czas mieli kominek i nadal chcą no Piotr już przestań, wszyscy wiemy, że nie chcesz kominka ale zdecydowana większość chce a czy to blokowisko mamy traktować jako coś obraźliwego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 25.02.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Moi rodzice też mają kominek. Teraz żałują, że kupili taki tani i mały. Teraz stanowczo by zainwestowali w niego więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts