agnieszkakusi 02.03.2009 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 t-i-g-g-e-r witam! Kolory już nieaktualne. W sobotę właśnie pomalowali salon. Jest zielony. Do jutra powinni zakończyć remont. Teraz czeka mnie tylko sprzątanie. Tylko.....wczoraj miałam tak fatalny dzień, że nie mogłam wstać z łóżka nawet na 10 minut...takie osłabienie, że szok. Chciało się ciąży to się ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michałka 02.03.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 ... oplacalnosc - zadna - bo jak policzylem ile paliwa do pilary poszlo, 2 czy 3 razy na ostrzeniu lancucha - i czas / ciezkiej pracy... to zero zysku... ale przynajmniej mam satysfakcje ze nikt mnie nie orznal... rzeczywiscie mialem tyle metrow ile kupilem... - jesli masz sprzet i czas, a i moze wlasny transport i chodzi ci tylko o to zeby cie nie orzneli na ilosci - kupuj w lesie, zysku finansowego nie bedzie - jesli nie masz sprzetu,transportu i czasu - kup od kominkarza, pewno cie orznie, ale jak podsumujesz - to wyjdzie na to samo... Mozna tez przeprowadzic inna kalkulacje: Kupic wozek i jechac do lasu samemu - zyskujac piekny i zdrowy spacer. Do ciecia uzywac pily recznej, do rabania siekiery. Zysk ewidentny za drewno + to co Ciebie kominkarze orzna + to co zaoszczedzisz na wstep na silownie i fitness Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 02.03.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Michałka, mówiłam juz że Cię lubię? uwielbiam ludzi z takim podejściem do życia, serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 02.03.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 nie wiem jak Wy ale ja nie mogę się już doczekać grilka ... marzy mi sie... wiosna i grilek zdaje sie 7-8 luty bul bardzo ladny weekend a zwlasza sobota. bylo nawet kilkanascie stopni. spedzilem kilka godzin na dworze wedzac pstragi. ostatnio wolimy wedzenie nad grillowanie lecz oczywiscie rutual bardzo podobny. salateczka i piweczko rowniez mile widziane. grillowac przy okazji tez sie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 02.03.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 ...W tej chwili wod-kan aaaaaaa wobec tego juz sobie przypomnialem kto pisal o dokumentach do odbioru budynku z odbioru wod, kan w domku moze bede potrzebowal co do przylaczy to tez podpisuja ze wykonane zgodnie z projektem? nie wiem czy moj majster co to zrobil ma juz wszystkie wymagane dokumenty bo cos tam krecil wtedy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 02.03.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 .... - bo tak patrze ze ktos tu chce az do krakowa po cert jechac to to jakies wysokie ceny sa unas w regionie? ktos tu chyba nieuwaznie czyta ale w Krakowie faktycznie bede przejazdem okolo 10-12 marca a pozniej 20-22 marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 02.03.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 ... Trochę zajęło przebrnięcie przez dyskusje apropos wyboru rowerów, kolczykowania dzieci, przepisów na ogórki i piotrulexa powitania każdego nowego dnia ..spoko, spoko nieuwaznie kolega czytal nie kazdego a prawie kazdego jakim autkiem kolega jezdzi jak to nie tajemnica? tak mi ksywka chodzi po glowie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 02.03.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Piotr słyszałam newsy o aquaparku w Nieszawce ale fajosssssssssko wiesz coś więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 02.03.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 dziewczyny, przyznac sie, ktora pisala, ze parcuje w oknach? Mam do zrobienia wycene, tylko nie wiem komu wyslac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 02.03.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 okna mam z głowt bo pracuję w Oknopaście w Toruniu - to był najmniejszy problem mam, znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 02.03.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 dzieki Kochana. Zaraz do niej napisze. Mam nadzieje, ze czasem nas czyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 02.03.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Piotr słyszałam newsy o aquaparku w Nieszawce ale fajosssssssssko wiesz coś więcej? wiem jak kliknalem w google maps w miejscu gdzie ma byc wyskoczylo 52.999432, 18.504603 ps. bede mial baaaaaaaaardzo blisko kto byl, np. madzialenka, powinien mnie znalezc choc tak naprawde o tym parku slysze od dobrych kilku lat gdyz nasz milosciwie panujacy Kaziu to wieeeeeelki wizjoner maja juz okolo 2/3 potrzebnej na calosc inwestycji kasy i w kwietniu podobno maja zaczynac. otwarcie planowane na 2010. atrakcji ogrom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 02.03.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 noooooo to gadaj chyba ze to top secret Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 02.03.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Madzialenka jak młodzież? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 02.03.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 z dusza na ramieniu zrobilam jasiowi wszystkie badania pod katem bekterii, pijechalam do dr P. i uslyszalam, ze jas jest symulant, bo jest zdrowy. a ze szczeka jak burek (ma taki kaszel) to alergia. myslalam, ze wpadne jutro do Ciebie, ale czy dojade? zdrowi jestescie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 02.03.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 noooooo to gadaj chyba ze to top secret wyedytowalem wczesniejsze za wiel gadac nie ma sensu do momentu ropoczecia bo o tym basenie to juz slysze dobre kilka lat ... teraz niby juz na milon procent a rozawialem z wojtem nie dalej niz tydzien, dwa temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 02.03.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 uffff hehehe symulant powiadasz uwielbiam P. jutro i w śr jade do mordoru;) spotkamy sie może w drugiej części tyg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 02.03.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 noooooo to gadaj chyba ze to top secret wyedytowalem wczesniejsze za wiel gadac nie ma sensu do momentu ropoczecia bo o tym basenie to juz slysze dobre kilka lat ... teraz niby juz na milon procent a rozawialem z wojtem nie dalej niz tydzien, dwa temu acha dobra wyguglam sobie:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 02.03.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 noooooo to gadaj chyba ze to top secret wyedytowalem wczesniejsze za wiel gadac nie ma sensu do momentu ropoczecia bo o tym basenie to juz slysze dobre kilka lat ... teraz niby juz na milon procent a rozawialem z wojtem nie dalej niz tydzien, dwa temu acha dobra wyguglam sobie:P wyedytowalem wczesniejsze piszac co wiem http://torun.gra.pl/informacje-3129,wielka-nieszawka-zebrala-pieniadze-na-budowe-auqaparku.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 02.03.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 w tym tygodniu jestem we Wroclawiu lub okolicach a w kolejnym w Krakowie i Zakopcu. jakby ktos cos mial do przywiezienia itd to zapraszam Panie krzyzak - jak tam moja wkladka z motylkiem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts