maya04 02.03.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Piotr a zachaczasz o ikee? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 02.03.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 a ja chce oscypki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 02.03.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Piotr a zachaczasz o ikee? katowice z pewnoscia Ikea czyli jedna z atrakcji Krakowa juz raczej nie bo jest po drugiej stronie ulicy no chyba ze hot dogi za zeta na powrocie jak cos konkretnego to prosze o linke czy numer katalogowy i nazwe na PW oraz jakis numer komorkowy to w razie watpliwosci zakrece wroclaw raczej nie bo najprawdopodobniej w tej czesci nie bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 02.03.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 a ja chce oscypki. jak to mowie mojej corce" "Nie chce tylko ..." lub "A ja chce slonia" sie zobaczy. nocleg mam jak zwykle w: http://www.natanael.pl/ a odpisali mi: "Witam serdecznie, jest możliwość zamówienia oscypków. Oscypki te są średniej wielkości w cenie 7 zł/sztukę. Ile sztuk serków mamy Panu zamówić? Pozdrawiam Agnieszka Malasińska" sa calkiem smaczne choc pewnie nie z owczego mleka, teraz wiekszosc jest z krowiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 02.03.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 jakby była możliwość to ja też bym chciała oscypki w każdej ilości, a jeszcze lepiej bundz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 02.03.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 jakby była możliwość to ja też bym chciała oscypki w każdej ilości, a jeszcze lepiej bundz uwazaj bo moja sluzbowka wbrem pozorom jest baaaaaardzo pojemna wyglada moze niepozornie ale co w niej bylo juz transportowane to wole glosno nie pisac nie wiem rowniez czy tak na "gębe" zrobia mi tyyyyyyyyyle oscypkow abys byla szczesliwa na bundz bym nie liczyl. sam lubie ale jego trwalosc jest nizsza i roznie z tym bywa. nie woze zasadniczo go do domu dla bezpieczenstwa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 02.03.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 hihihi no nie mówię o ilościach handlowych, ale tak z 10 szt, jakby była potrzeba to podrzucę kaskę wcześniej, u nas serki idą jak woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 02.03.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 hihihi no nie mówię o ilościach handlowych, ale tak z 10 szt, jakby była potrzeba to podrzucę kaskę wcześniej, u nas serki idą jak woda nie ma potrzeby. jak babka napisala 7 zeta za sztuke. do piwa wieczorkiem jeden zjadalem i zaczynalem drugi. takie owalne beczulki. wagi nie znam zamowic pewnie bede musial w ten piatek jak potwierdze na 100% spotkania w Kraku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 02.03.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 ok dzięki mi najlepiej smakuje z grilla albo smażony w panierce, pycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 02.03.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 ok dzięki mi najlepiej smakuje z grilla albo smażony w panierce, pycha mi najbardziej smakuje trzymany w lewej rece i zagryzany w przerwie miedzy kolejnymi lykami zimnego piweczka, ktore zawsze trzymam w prawej rece najlepiej siedziec na tarasie przy niewielkim baseniku z widoczkiem na ladniusie taterki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.03.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Kurcze, co za pogoda A jutro mają zacząć kłaść u nas kostkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 03.03.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 witam przy wtorku tak tylko sie witam aby nie zawiezc co niektorych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel_torun 03.03.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Kurcze, co za pogoda A jutro mają zacząć kłaść u nas kostkę A u nas mieli robić elewację .. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 03.03.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 a u nas robią elewację, tzn. kończą fragment ściany, nie pada tak bardzo żeby nie można było kleić styropianu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel_torun 03.03.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 a u nas robią elewację, tzn. kończą fragment ściany, nie pada tak bardzo żeby nie można było kleić styropianu Styropian mam juz od listopada. Inaczej bym nie zamieszkał Chodziło mi o tynk . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 03.03.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 no z tynkiem też czekamy na lepszą pogodę a na jaki się zdecydowaliście? w sensie firmy i struktury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kama1978k 03.03.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Wczoraj dostaliśmy wzornik struktur. Noi oboje stwierdziliśmy ze mimo wielkiego wachlarza możliwości - wszystkie wyglądają tak samo. To znaczy podobno czymś się różnią ale " na oko " niekoniecznie. Generalnie struktura kornika, kolor - coś w okolicach wanilii. PS . Maja ja pamiętam o zdjęciach - ale oczywiście słyszysz jak biję się w piersi że jeszcze ich nie zrobiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 03.03.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 ostateczna elewacja, kolor, struktura to nielatwy wybor. my pociagnelismy styro bialym klejem i na razie tak mieszkamy. elewacje zrobimy jak w koncu cos wymyslimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 03.03.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Kamila, spokojnie nie ma pośpiechu, dobrze że pamiętasz my zdecydowaliśmy się w końcu na baranek ale o wielkości ziarna 1,5 mm na to damy kolorek z kolornika caparola basalt 14 a obwódki wokół okien basalt 16. Zrobiliśmy już kilka próbek no i w końcu padło na te kolorki u nas na razie będą tylko 2 ściany ze względu na to że będzie dachówka na dachu garażu i później dostęp byłby utrudniony, reszta później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.03.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Ax, dziękuję za syropek Wczorajsze popołudnie znowu pod kocem. Chyba oszaleję. Nie mam na nic siły JaMajaD, Jarek był bardzo uszczęśliwiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts