DONKK 29.06.2007 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Najtańsza grucha na ławy jest w Betorze na Morwowej i Ceg-torze w grębocinie, tylko trzeba sprawy załatwiać nie przez tel. a osobiście jechać i wytargować rabat, ceny zależy od odległości budowy oczywiście. Najdrożej zaś jest w Torbecie na Polnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz_Dom 30.06.2007 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Bardzo bym was prosil podajcie informacje na priv adresy firm, ekipy budowlanej ktore macie lub mozecie polecic. Macie moze jakies informacje o firmie budowlanej z Torunia TIREX-Zaleski? Pozdrawiam i dziekuje z gory za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 01.07.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Aga, jak tam po przeprowadzce? A co do porodu - Jas ma juz prawie 6 tygodni. Teraz Ty zabieraj sie do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 02.07.2007 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Najtańsza grucha na ławy jest w Betorze na Morwowej i Ceg-torze w grębocinie, tylko trzeba sprawy załatwiać nie przez tel. a osobiście jechać i wytargować rabat, ceny zależy od odległości budowy oczywiście. Najdrożej zaś jest w Torbecie na Polnej Jak my zalewalismy lawy z 2,5 miesiaca temu to najtaniej bylo wlasnie w Torbecie na Polnej - mialem oferty z 5-6 firm a ich byla najlepsza i jeszcze z niej nieco stargowalismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 02.07.2007 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 ech.....jak cudne jest mieszkanie we własnym domku!!! Nieważne, że śpimy na materacu ułożonym na styropianie. W tym tygodniu przywiozą meble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 02.07.2007 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 ech.....jak cudne jest mieszkanie we własnym domku!!! Nieważne, że śpimy na materacu ułożonym na styropianie. W tym tygodniu przywiozą meble u nas juz pora na dach - maja go przywiezc mozed nawet w tym tygodniu w piatej jak bylismy nad morzem to babeczka z banku dzwonila wiec moze nadszedl nasz czas . niestety nie slyszalem tel;efonu bo dosc mocno wialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cemik1 02.07.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 ech.....jak cudne jest mieszkanie we własnym domku!!! Nieważne, że śpimy na materacu ułożonym na styropianie. W tym tygodniu przywiozą meble Widziałem, że przymierzasz się do kostki betonowej. Gdzie kupujesz (lub gdzie można kupić najtaniej)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 02.07.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Najtańsza grucha na ławy jest w Betorze na Morwowej i Ceg-torze w grębocinie, tylko trzeba sprawy załatwiać nie przez tel. a osobiście jechać i wytargować rabat, ceny zależy od odległości budowy oczywiście. Najdrożej zaś jest w Torbecie na Polnej Jak my zalewalismy lawy z 2,5 miesiaca temu to najtaniej bylo wlasnie w Torbecie na Polnej - mialem oferty z 5-6 firm a ich byla najlepsza i jeszcze z niej nieco stargowalismy My tez braliśmy z Torbetu na Polnej w maju i w czerwcu. B15 - 1m3/261 zł brutto, B12,5 - 1m3/223 zl brutto. Na strop też od nich weźmiemy. Bardzo punktualni, co dla nas ma duże znaczenie, bo w ciągnu dnia ciężko wyrwać się na budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 02.07.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Cemik, kostka z Ceg-Toru na Olsztyńskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 02.07.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 My tez braliśmy z Torbetu na Polnej w maju i w czerwcu. B15 - 1m3/261 zł brutto, B12,5 - 1m3/223 zl brutto. Na strop też od nich weźmiemy. Bardzo punktualni, co dla nas ma duże znaczenie, bo w ciągnu dnia ciężko wyrwać się na budowę. my za okolo 17 metrow placilismy prawie idealnie rowne 5 kola beton, dojazd + pompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DONKK 02.07.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Czyli jak widać jak ktoś jest dobry negocjator to sobie wszędzie dobrą cenę wytarguje - przynajmniej jeśli chodzi o beton towarowy. Szukam hurtowni w Toruniu, która sprzedaje kominy Schiedla i w której można wyrwać trochę rabatu, ktoś coś wie, coś ktoś słyszał pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 02.07.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Ja kupowałam w Złotorii na ul. Lipowej. Dostaliśmy dobry rabat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DONKK 02.07.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 A można wiedzieć jaki dokładnie rabat - jeśli to nie tajemnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telesforek 02.07.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Macie moze jakies informacje o firmie budowlanej z Torunia TIREX-Zaleski? Budował dom rodzicom kolegi. Podobno byli zadowoleni, ale nie znam szczegółów. Mi robił wycenę garażu ale się nie dogadaliśmy. Wrażenie pozytywne (na podstawie kontaktu telefonicznego). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 02.07.2007 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Wczoraj jadąc w okolicach Ciechocinka natknęłam się na reklamę firmy, która zajmuje się produkcją płytek chodnikowych i kamienia elewacyjnego. Obejrzałam sobie stronę, muszę powiedzieć, że nawet, nawet, ale ciekawe jakie ceny. Może ktoś będzie zainteresowany na chwilę obecną, bo ja trochę później Oto klink: http://www.walmar.net.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
borówka07 02.07.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 ech.....jak cudne jest mieszkanie we własnym domku!!! Nieważne, że śpimy na materacu ułożonym na styropianie. W tym tygodniu przywiozą meble Agnieszko Serdeczne gratulacje!!!!!!!!!!!!!! Życzymy Wam szczęścia i samych radości we WŁASNYM PIĘKNYM DOMU. Mam nadzieję, że pozostaniesz na Forum jeszcze długo, długo, bo Twoje zaangażowanie jest bardzo wszystkim pomocne i niezwykle sympatyczne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.07.2007 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Borówka dziękuję Myślę, że na forum jeszcze trochę pobędę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz_Dom 03.07.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Budował dom rodzicom kolegi. Podobno byli zadowoleni, ale nie znam szczegółów. Mi robił wycenę garażu ale się nie dogadaliśmy. Wrażenie pozytywne (na podstawie kontaktu telefonicznego). A moglbys sie cos dowiedziec? i dac info na PRIV ? Bede bardzo wdzieczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telesforek 03.07.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Budował dom rodzicom kolegi. Podobno byli zadowoleni, ale nie znam szczegółów. Mi robił wycenę garażu ale się nie dogadaliśmy. Wrażenie pozytywne (na podstawie kontaktu telefonicznego). A moglbys sie cos dowiedziec? i dac info na PRIV ? Bede bardzo wdzieczny. Spróbuję. PS. Płeć od dłuższego czasu mam żeńską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz_Dom 03.07.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Spróbuję. PS. Płeć od dłuższego czasu mam żeńską Najmocniej przepraszam cie Chyba nieuwaznie przeczytalem Twoje posty albo telesforek mnie zmylil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts