agnieszkakusi 06.03.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 u nas robili fajnie i dość tanio, ale namiarów nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 06.03.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 buuu a może chociaż nazwa firmy to jakoś poszukam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siouxiee 06.03.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Siouxiee, wczoraj było w miarę ładnie, ale wietrznie. DziŚ jest KATASTROFA. To wyglada na to,ze zamienilismy sie pogodami. Tu wczoraj w nocy padal snieg, a w ciagu dnia jak zaczelo grzac slonce, to trzeba bylo napredce sciagac kurtki. Dzis podobnie. Zima w Anglii najgorsza od 18 lat podobno. Palmy przysypane sniegiem.. Ale juz sie konczy, za dwa tygodnie poczatek wiosny, przynajmniej kalendarzowej... Moze wreszcie sie ociepli.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 06.03.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 buuu a może chociaż nazwa firmy to jakoś poszukam? swojej nie polece. wzieli 10 zeta za robocizne ale ... gosc mial na imie piotr ale wiecej nie pamietam bo nawet nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 06.03.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 szkoda, potrzebuję na gwałt posadzkarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel_torun 06.03.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Ola i Krzysiek napisał:A ja mam pytanie i od razu prośbę. Czy orientujecie się ile biorą za położenie struktury i malowanie elewacji? Kto ma i mógłby poratować namiarem. Ci co nam ocieplali w zeszłym roku to jakos nie mam do nich przekonania. Jakoś ta robota nie szła im tak jak bym chciała. Nam od wczoraj kładą strukturę na elewacji . Na razie wygląda to pięknie. Jak do poniedziałku skończą i będzie ok to Kamila poda Wam namiary. Pozdrawiam Daniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 06.03.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 a ja już mam gotową i jakbym potrafiła wstawić zdjęcia to mogłabym się pochwalić, kolorek mamy mieć w poniedziałek lub wtorek. Cieszę się bo ładnie to wygląda i chałupka od razu inna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 06.03.2009 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Daniel_toruń-dzieki za info....a słupki z klinkieru?? Znacie kogoś kto zrobiłby ok 20 m ogrodzenia...chodzi mi słupki klinkier itp...bez przeseł...chce drewniane.... Moze ktoś u Was robił i jesteście zadowoleni... Aga..jak tam xyzal działa?? Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 06.03.2009 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 moje takie.Robiłem miesiąc sam.Słupy wykopane, zbrojenie z prętów po budowie, szałunek ze starych desek na 40cm do góry.Potem kozłowicki pustak który został po budowie, czapy kulałem sam (forma stalowa pospawana + barwnik do betonu.)Słupy otynkowane, a co drugi stalowy profil pomalowany i związany z prętami zbrojenia.Miedzy słupki kupne w betoniarni na 30cm wysokie płyty.Sztachety (1200szt od górali za 1/3 ceny naszej) zaimpregnowane jednak na rozpuszczalniku (a nie na wodnej).Całość wygląda tak mniej więcej. http://foto2.m.onet.pl/_m/15cd7aee165501458b87fb54fe6b4ffa,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonart1 06.03.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Sztachety (1200szt od górali za 1/3 ceny naszej) zaimpregnowane jednak na rozpuszczalniku (a nie na wodnej). Całość wygląda tak mniej więcej. http://foto2.m.onet.pl/_m/15cd7aee165501458b87fb54fe6b4ffa,10,19,0.jpg bobiczek, a ty jestes tu z naszej okolicy? piszesz cos o goralach... tez bym tak chcial za 1/3 ceny... daj pls namiar na tych herbatnikow PW lub na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 06.03.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 moje takie. Robiłem miesiąc sam. Słupy wykopane, zbrojenie z prętów po budowie, szałunek ze starych desek na 40cm do góry. Potem kozłowicki pustak który został po budowie, czapy kulałem sam (forma stalowa pospawana + barwnik do betonu.) Słupy otynkowane, a co drugi stalowy profil pomalowany i związany z prętami zbrojenia. Miedzy słupki kupne w betoniarni na 30cm wysokie płyty. Sztachety (1200szt od górali za 1/3 ceny naszej) zaimpregnowane jednak na rozpuszczalniku (a nie na wodnej). Całość wygląda tak mniej więcej. http://foto2.m.onet.pl/_m/15cd7aee165501458b87fb54fe6b4ffa,10,19,0.jpg całkiem całkiem:)..........szkoda ze sam ni emam zdolnosci:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 06.03.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Maja bardzo dziękuję za telefon do gościa. Jutro dzwonie. Daniel - u Was pewnie będzie do końca super wiec też czekam na namiar Maja, poszukam telefonu do gościa od posadzek. Jakbym ja nie miała to może Natalka będzie miała, bo ona miała tych samych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 06.03.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 jakby była możliwość to ja też bym chciała oscypki w każdej ilości, a jeszcze lepiej bundz Jesli jestes w dalszym ciagu zainteresowana to napisz prosze konkretna ilosc. Tak jak pisalem 7 zeta za taki walec. wagi nie podam ale jak zjadalem taki jeden to juz czulem ze cos zjadlem . Jutro a najpozniej w niedziele bede musial zamowic gdyz we wtorek tam bede. wracam w srode w nocy wiec dostarczyc moge jakos w czwartek - miejsce i czas do uzgodnienia Pozdrawiam i udanego weekendu wszystkim zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marijah 06.03.2009 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Dostałam od znajomego z Ceg-Toru fotki kostki. U nas będzie grafitowa z jasno-szarą. Ułożenie takie jak na fotce. Co myślicie? bardzo podoba mi sie to 1 i 2 zdjęcie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geniusia 07.03.2009 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Hej kochani! Nie wiecie czasami gdzie można kupić tanie bloczki betonowe i suporex? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geniusia 07.03.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Szukam w okolicach Torunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 07.03.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 a ja już mam gotową i jakbym potrafiła wstawić zdjęcia to mogłabym się pochwalić, kolorek mamy mieć w poniedziałek lub wtorek. Cieszę się bo ładnie to wygląda i chałupka od razu inna Maja a jakie masz mieć kolory? dawaj tu foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 07.03.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 kurcze, no i w tym problem, bo już myślałam, że mam pewne kolory, ale koncepcja się zmieniła w ostatniej chwili i teraz już jestem cała głupia najpierw chciałam złamaną biel, a potem coś z wanilii a teraz już sama nie wiem, jest pewne że jasny kolor bo będę miała czarną dachówkę podoba mi sę kolor Agi Agnieszka zdradź numer i jaka to farba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 08.03.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Maja, poszukam telefonu do gościa od posadzek. Jakbym ja nie miała to może Natalka będzie miała, bo ona miała tych samych. Ale ja nie byłam z nich za bardzo zadowolona. Dużo gadali, ale w robocie średnio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 08.03.2009 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Hej kochani! Nie wiecie czasami gdzie można kupić tanie bloczki betonowe i suporex? resztki na wykonczenia i dla tescia na garaz kupowalem w TOM-BUD na nieszawskiej w toruniu. dziurawa droga wyjazdowa z miasta w kierunku malej i wielkiej nieszawki z 1-2 km od mostu. ceny dobre i dogadalismy we wszystkich kwestiach i jeszcze dowozili za friko. bloczku dla siebie kupowalem po 2,20 na grebockiej w lubiczu na wiosne 2007 ale jakosc raczej nisko-srednia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts