maya04 11.03.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 da się Napisz jaki rząd wielkości wchodzi w rachube żebym wiedziała do kiedy można dokręcać heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 11.03.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 tak naprawdę mogę trochę pomóc też jeśli chodzi o vat. Przynajmniej połowa do ściągnięcia. Zawsze to jakieś 11% O ile pamiętam dostałam 15% rabatu z Ceg-Toru. Ax, mają ekipę. Płacimy 25 zł netto. Robi 7 osób od razu i uwijają się jak mrówki. Doradzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 11.03.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 hej, tak szybko tu wpadam bo powinnam teraz robić coś zupełnie innego ja na zwrot vat-u czekam już od grudnia a nawet się nie odezwali zaraz jadę na budowę to może pstryknę w końcu jakieś zdjęcie tej elewacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 11.03.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 hej, tak szybko tu wpadam bo powinnam teraz robić coś zupełnie innego ja na zwrot vat-u czekam już od grudnia a nawet się nie odezwali zaraz jadę na budowę to może pstryknę w końcu jakieś zdjęcie tej elewacjiJa już widziałem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 11.03.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 tak naprawdę mogę trochę pomóc też jeśli chodzi o vat. Przynajmniej połowa do ściągnięcia. Zawsze to jakieś 11% O ile pamiętam dostałam 15% rabatu z Ceg-Toru. Ax, mają ekipę. Płacimy 25 zł netto. Robi 7 osób od razu i uwijają się jak mrówki. Doradzą. Aga!! Super...jak bede sie za to zabierał( jesień) to się uśmiechnę Na razie nie mam koncepcji co do koloru i wzoru... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 12.03.2009 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 no to super Aga jak co to będę cię nękać A wczoraj dostałam kwita z US, zadzwoniłam i już jest decyzja o wartości naliczenia teraz tylko czekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 12.03.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 skończyli kostkę. Zdjęć nie udało się zrobić, bo zasypane piachem Magda kostkę widziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 12.03.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Gdyby ktos chcial certyfikat energetyczny za 300zł zamiast za 450 to prosze o info. Jak razem ze mna beda 3 osoby to taka spokojnie moze byc cena. Gosc co to bedzie mi robil bedzie w Toruniu za okolo 2 tygodnie i bedzie osobiscie w kazdym domu dodam tylko, ze w gorach kupa sniegu, oscypki pyszniaste, piwo tzw Zloty Bazant smakuje znakomicie a Kozel jeszcze lepiej. Zniknely sklepiki tuz za slowacka granica i trzeba po kretych i bialych drogach jechac pare kilometrow w glab. Ludzi juz malo i ogolnie w taterkach piknie jest. Z Zakopca do Torunia okolo 7 godzin jazdy - nic mniej tym razem niestety sie nie dalo ... Pozdrawiam i milo Was znow "widziec" Najlepszego przy czwartku Jak byc cos bylo trzeba to w przyszlym tygodniu bede w odpowiedniej kolejnosci: Torun-Warszawa-Lublin-Zamosc-Zakopane-Krakow-Torun-Katowice-Torun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 12.03.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Słuchajcie ma ktoś namiary na ziemię? nie z oczyszczalni? Jeśli tak to poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 12.03.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Ostatnio ziemię nawozili Daniel i Kamila więc pisz do nich. Z tym certyfikatem to już ździebko za późno, bo Ci co mieli robić już zrobili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 12.03.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Ostatnio ziemię nawozili Daniel i Kamila więc pisz do nich. poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 12.03.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Maya04 - a jak wyszedł ci certyfikat? Mieścisz się w normie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 12.03.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Z tym certyfikatem to już ździebko za późno, bo Ci co mieli robić już zrobili. czytac tempo robienia tego certyfikat wywnioskowalem ze malo kto juz go zrobil ... mowilem ze 450 zeta to dla mnie zaduzo wiec postaralem sie znalezc cos taniej znalazlem goscia co ma takowe uprawnienia, program i dorywczo takie wystawia bedzie przejazdem w Toruniu, Bydgoszczy wiec pomyslalem sobie ze sa tacy co chca zaplacic mniej o ponad 30% niz zaproponowal nam pan z Torunia slyszalem juz ze o tak niewielkie pieniadze kopii kruszyc nie warto ale: - kopia juz zostala skruszona - wystarczy tylko sie zadeklarowac - 150 zeta niby niewiele lecz jak to mowia "ziarnko do ziarnka" reklam nie ogladam lecz zapamietalem: "skoro nie widac roznicy to po co przeplacac" i to az 50% jestem handlowcem, podobno niezlym wiec tak juz mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 12.03.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 wlasnie, jak Wam wyszly certyfikaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 12.03.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Ja, Natalia, Ola mamy zrobione, a nie wiem jak Nasz Dom. Też pewnie jest w trakcie robienia. Madzia, mój w normie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz_Dom 12.03.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Mam juz zrobiony w poprzednim tygodniu tak wiec wszystko jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz_Dom 12.03.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Słuchajcie ma ktoś namiary na ziemię? nie z oczyszczalni? Jeśli tak to poproszę Tez jestem zainteresowany tym tematem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 12.03.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 nam wyszlo 50 i cos na zielonym w kazdym razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel_torun 12.03.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 No tak ziemię nawoziłem . Na razie 10 wywrotek po 17m3. - 500zł .Ładny czarnoziem , bez śmieci , trochę gałęzi. Wysyłam na priv info kto chciałPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 12.03.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 My w Certyfikacie też jeszcze na zielony pasek się załapaliśmy , ale bez pomiarów to i tak trochę ściema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts