maya04 13.03.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 witam przy piatku 13-go dzis nie wytykam nosa z biura a za kierownice nawet nie wsiadam taki przesądny jestem No tak...u mnie w aptece padł fax... w centrali server..spózniłem sie przez korki do pracy...znaczy bylem punkt 8..ciekawe co jeszcze sie zdarzy... Miłego..słonecznego piątku...który dla niektórych jest ostatnimpracującym dniem tygodnia;) na polepszenie Waszych humorów Matko nigdy mi się nic takiego nie przytrafiło... jak dziś robiąc sniadanie dla dziecka spadło mi na spodnie - przebieranie zapomnialam dać dziecku TEGO NOWEGO śniadanka do przedszkola - powrót do domu spod przedszkola wywinęłam orła przed drzwiami z pośpiechu... aż się boję co może być dalej radość poprostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 13.03.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Nie wyobrażam sobie kominka jako jedynego źródła ogrzewania. A ogrzewanie samym kominkiem , i to jeszcze 90m2 to jakaś masakra chyba. Amen nie wyobrażam sobie - zdarzyła nam się kiedyś sytuacja że piec nie działał a dom trzeba było ogrzać bo -20, no więc został kominek ... to była udręka. Poza tym gdy się pracuje to niemalże nie realne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 13.03.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 ... aż się boję co może być dalej ... ja zapeszac nie bede ale dostalem pewnien ciakwy telefon z jeszcze nieoficjalnymi informacjami szykuje mi sie pewnie interes w Lublinie w poniedzialek jak wyjdzie to moze za sama prowizje za ta jedna sprzedaz kupimy jakis markowy kominek, ktos nam zrobi obudowe, przywiezie z metr drzewa i dolacze do klubu ... choc na 95% zostawie to na wakacyjny wyjazd jesli wyjdzie to 13-go piatek bedzie jednym ze szczesliwszych dni kalendarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 13.03.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Nie wyobrażam sobie kominka jako jedynego źródła ogrzewania. A ogrzewanie samym kominkiem , i to jeszcze 90m2 to jakaś masakra chyba. Amen nie wyobrażam sobie - zdarzyła nam się kiedyś sytuacja że piec nie działał a dom trzeba było ogrzać bo -20, no więc został kominek ... to była udręka. Poza tym gdy się pracuje to niemalże nie realne. Maya! u mnie pewnego dnia ni ebyło 5 h prądu...mam malutką córeczke którą trzeba było nakarmić....grzałem wode do mleczka w kominku.... zagotowała się) ( oczywiście mam wszystko na prąd) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 13.03.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 ... aż się boję co może być dalej ... ja zapeszac nie bede ale dostalem pewnien ciakwy telefon z jeszcze nieoficjalnymi informacjami szykuje mi sie pewnie interes w Lublinie w poniedzialek jak wyjdzie to moze za sama prowizje za ta jedna sprzedaz kupimy jakis markowy kominek, ktos nam zrobi obudowe, przywiezie z metr drzewa i dolacze do klubu ... choc na 95% zostawie to na wakacyjny wyjazd jesli wyjdzie to 13-go piatek bedzie jednym ze szczesliwszych dni kalendarza Potr_ to niezła musi być ta prowizja!! heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 13.03.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 no my z powodu tych problemów z prądem chcemy kupic agregat. Zbyt często zdarza się, że tego prądu nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 13.03.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Nie wyobrażam sobie kominka jako jedynego źródła ogrzewania. A ogrzewanie samym kominkiem , i to jeszcze 90m2 to jakaś masakra chyba. Amen nie wyobrażam sobie - zdarzyła nam się kiedyś sytuacja że piec nie działał a dom trzeba było ogrzać bo -20, no więc został kominek ... to była udręka. Poza tym gdy się pracuje to niemalże nie realne. Maya! u mnie pewnego dnia ni ebyło 5 h prądu...mam malutką córeczke którą trzeba było nakarmić....grzałem wode do mleczka w kominku.... zagotowała się) ( oczywiście mam wszystko na prąd) Ax u mnie tez wszystko na prąd, na szczęście trwało to tylko jedna noc; dzieciaki na szczęście wtedy spały i jeść nie chciały ile ma Twoja córcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 13.03.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 no my z powodu tych problemów z prądem chcemy kupic agregat. Zbyt często zdarza się, że tego prądu nie ma. U nas generalnie problemu z prądem nie ma. Raz do tej pory się zdarzyło ze nie było, a mieszkam prawie rok, ale o agregacie też myslimy. Aga pokaż nam ta Twoją śliczna kostkę no!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 13.03.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 no u nas co jakiś czas wyłączają, bo mają jakieś nowe przyłącza do zrobienia. Wtedy przez kilka godzin nie ma prądu. Kostka jest pod piachem więc nie bardzo jest co pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 13.03.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 U nas problem z prądem był tylko 1 raz, jak w ciągu godziny wyłączali 3 razy, ale po jakiejś minucie od razu włączali z powrotem. Czasem nie ma prądu przez dłuższy czas, ale to jak jesteśmy w pracy, więc tak jakby nas to nie dotyczyło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 13.03.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 no nas to dotyczy, bo Piotr jest w domu I tu chodzi właśnie o te wyłączenia w ciągu dnia. Wieczorem chyba raz się zdarzyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 13.03.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Nie wyobrażam sobie kominka jako jedynego źródła ogrzewania. A ogrzewanie samym kominkiem , i to jeszcze 90m2 to jakaś masakra chyba. Amen nie wyobrażam sobie - zdarzyła nam się kiedyś sytuacja że piec nie działał a dom trzeba było ogrzać bo -20, no więc został kominek ... to była udręka. Poza tym gdy się pracuje to niemalże nie realne. Maya! u mnie pewnego dnia ni ebyło 5 h prądu...mam malutką córeczke którą trzeba było nakarmić....grzałem wode do mleczka w kominku.... zagotowała się) ( oczywiście mam wszystko na prąd) Ax u mnie tez wszystko na prąd, na szczęście trwało to tylko jedna noc; dzieciaki na szczęście wtedy spały i jeść nie chciały ile ma Twoja córcia? prawie...8 mcy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 13.03.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 no my z powodu tych problemów z prądem chcemy kupic agregat. Zbyt często zdarza się, że tego prądu nie ma. na allegro sa takie uklady ze sporym akumulatorem i przetwornica co laduja sie jak jest prad a jak go nie ma to daja kilkaset wat 230V przez "jakis czas" np. na sam kociol (pompy wody, dmuchawa, podajnik) kosztuje to kilka stow i widzialem ze cieszy sie sporym wzieciem moze warto sie takim czyms zainteresowac u nas czasami nie ma ale zwykle sa to przerwy do 1 godziny, piecyk spokojnie tyle bez pradu wytrzyma, wegielek trzyma zar i pozniej sam sie rozpala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 13.03.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 prawie...8 mcy;) mój synio skończył 9 to mamy dzieci z jednego rocznika i oni niestety juz pójdą do szkoły jako 5latki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 13.03.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 zasilanie awaryjne np. http://www.allegro.pl/item571335393_230v_z_12v_awaryjne_zasilanie_ups_przetwornica.html do tego jeszcze aku i trzeba przeliczyc na ile starczy przy okreslonym poborze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 13.03.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Słuchajcie, koleżanka z Kopanina chce zająć się 1-2 dzieci w swoim domu lub u kogoś. Nie potrzebuje nikt opiekunki na kilka godzin dziennie? Dziewczyna zaufana, sama już po moim powrocie do pracy mam zamiar oddać jej dziecko pod opiekę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 13.03.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 hej, co Wy tak narzekacie, złówka się umacnia i świeci słoneczko chociaż.... jestem teoretycznie na urlopie muszę być w pracy, ale to taka praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 13.03.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Magda chyba szukała opiekunki nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 13.03.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Magda już ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 13.03.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 hej, co Wy tak narzekacie, złówka się umacnia i świeci słoneczko chociaż.... jestem teoretycznie na urlopie muszę być w pracy, ale to taka praca jestem kto narzeka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts