madzialenka 16.03.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 zacząć studiować mądre pisma o tym co i jak uprawiać Ja zaczęłam poczytywać, ale w ogóle a w ogóle mnie to nie wciąga matko ja nie wiem mi to nawet jakos specjalnie się nie chce tych pism ogrodowych przegladać a co tu dopiero uprawiać ogrodnik ze mnie nie będzie Kochana, ale Ty masz mnie. Juz to przeciez ustalilysmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 16.03.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 maya04 nie wiem jak była badana, bo nie było mnie przy tym, ale robił to nasz spec od wody i kanalizy i zalecił żeby kupić to coś do zmiękczania - wynik 22 nie znam się na tym, ale podobno bardzo twarda, że niby jak dobra to powinna mieć 5, a w Toruniu Na Skarpie jest podobno koło 13-15 a skąd masz wodę? my mamy z wodociągów gminnych, nie wiem czy są jakieś normy, ale moim zdaniem gmina powinna dostarczać dobrą wodę, która nie popsuje wszystkich urządzeń w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 16.03.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Kochana, ale Ty masz mnie. Juz to przeciez ustalilysmy. oj ratuj kobieto ratuj bo jak tak dalej pojdzie to będe na to ściernisko patrzeć przez następnych kilka lat hmmmmm tego urządenia do zmiękczania wody pewnie jescze długo mieć nie będę - niestety - ciekawe czy pralka to zniesie czy odmówi współpracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 16.03.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Ola, jutro powinny przyjechac canny dla Ciebie, tzn ma je przywiezc moja Mama, o ile dojedzie. Masz gdzie je przetrzymac, czy maja polezec u mnie w garazu. Sadzic bedziemy tak za miesiac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 16.03.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 no jak Ci nie przeszkadzają w tym garażu to mogłyby zostać, ale jak nie bardzo masz co z nimi zrobic to je zabiore. Matko wreszcie będzie u mnie coś rosło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 16.03.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Roslo, kwitlo i rozmnazala sie jak glupie. Za rok bedzie tego ze dwa razy tyle. Tylko uwazaj, zeby na Was nie przeszlo, bo sie nie pomiescicie. [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 16.03.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Tylko uwazaj, zeby na Was nie przeszlo, bo sie nie pomiescicie. [/b] Ty Ty Ty kochana mi już starczy takkkkk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz_Dom 16.03.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Kochana, ale Ty masz mnie. Juz to przeciez ustalilysmy. oj ratuj kobieto ratuj bo jak tak dalej pojdzie to będe na to ściernisko patrzeć przez następnych kilka lat hmmmmm tego urządenia do zmiękczania wody pewnie jescze długo mieć nie będę - niestety - ciekawe czy pralka to zniesie czy odmówi współpracy Ale mozesz zawsze poratowac sie takim filtrem: http://www.allegro.pl/item567474494_filtr_pralkowy_zmiekczajacy_3_4.html http://www.filtrwod.pl/?p=productsMore&iProduct=18&sName=filtr-zmywarkowo-pralkowy-rozbieralny--wielokrotnego-uzytku wklad jest wymiennny, dosypuje sie co jakis czas. Warto sprobowac a ochroni pralke i zmywarke, wkreca sie to miedzy waz pralki lub zmywarki. Koszt tego nie jest taki straszny a zawsze to cos niz nic Wode macie z wlasnej studni czy z wodociagow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 16.03.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Ludziska zobaczcie co znalazłam normalnie mi szczęka opadła i normalnie miłość od pierwszego wejrzeniahttp://images45.fotosik.pl/85/6b240ef6b73c3d46m.jpg' alt='6b240ef6b73c3d46m.jpg'>Laska sama takie rzeczy wymyśla i robigdyby ktos był zainteresowany http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,35,78453942,78453942,6,2.html?v=2[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 16.03.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Ale mozesz zawsze portaowac sie takim filtrem: http://www.allegro.pl/item567474494_filtr_pralkowy_zmiekczajacy_3_4.html http://www.filtrwod.pl/?p=productsMore&iProduct=18&sName=filtr-zmywarkowo-pralkowy-rozbieralny--wielokrotnego-uzytku wklad jest wymiennny, dosypuje sie co jakis czas. Warto sprobowac a ochroni pralke i zmywarke, wkreca sie to miedzy waz pralki lub zmywarki. Koszt tego nie jest taki straszny a zawsze to cos niz nic O dzięki bardzo!!! nie miałam pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz_Dom 16.03.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 A wode masz z wlasnego ujecia czy z wodociagow ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 16.03.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 z wodociągu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz_Dom 16.03.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 No to nic wiecje nie mam ciekawego bo gdyby z studni to moge podpowiedziec troche choc jak troche poprawic wode nie koniecznie kupujac stacje uzdatniania wody za 4 do 5 tys zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 16.03.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 No to wodociągi chyba publikują gdzieś badania wody. My mamy studnię swoją i badaliśmy wodę w Sanepidzie. Wyniki całkiem dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 16.03.2009 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 No to nic wiecje nie mam ciekawego to i tak jest rewelacja - bo zakładanie urządazenia za 3,5 tysia u mnie póki co nie wchodzi w rachubę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 16.03.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 a ile takie badania kosztują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 16.03.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Ola, jeśli chodzi o roślinki to bradzo polecam ogrodnictwo w Szychowie pod Kowalewem. Duży wybór zdrowych drzewek i dobre doradztwo. Byliśmy wczoraj z Piotrem i zarezerwowaliśmy sobie parę rzeczy. A tak w ogóle to mam tydzień wolnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 16.03.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 ... Piotrulex dzięki jeszcze raz za oscypki, został już tylko jeden ... nie ma za co Teraz jestem w Lublinie a jutro popoludniu bede w Zakopcu 10 sztuk juz zamowilem w pensjonacie Pozdro z deszczowego Lublina edit. to nie deszcz tylko grad z deszczem a ja w pokoju mam okno dachowe . chyba trzeba bedzie podrinkowac wieczorkiem co by sie lepiej spalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 16.03.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Ola, jeśli chodzi o roślinki to bradzo polecam ogrodnictwo w Szychowie pod Kowalewem. Duży wybór zdrowych drzewek i dobre doradztwo. Byliśmy wczoraj z Piotrem i zarezerwowaliśmy sobie parę rzeczy. A tak w ogóle to mam tydzień wolnego rowniez polecam w kwesti Certyfiaktu Energetycznego za 300zł dostalem kolejne zgloszenie i dziekuje Jeszcze z 1 osoba i bedzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 16.03.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 tylko nie za dużo tego drinkowania, pozdrowionka z zimnego Torunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts