ax99 16.03.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 to znaczy, że już Ci działa? a my się martwiliśmy czy uruchomią przed naszą wprowadzką, gdzieś koło września a masz może coś do zmiękczania wody? w piątek robilismy badanie i okazało się że jest bardzo twarda (wynik 22) a takie urządzonko do zmiękczania kosztuje koło 3,5 tys. Maja! Ja nie korzystam z tej którą teraz robią..podłączylem sie rok temu do sąsiadów..sam kopałem i kładłem rury:)) A do zmiękczania wody nic nie mam..a woda jest fatalna..kamień maxymalny...zastanawiam sie na filtrami..sa na allegro..jak bede miał chwilke czasu to poszukam i podeśle link...ale duzo tańsze...kwestia kilkuset złotych...tylko nie wiem czy to spełni oczekiwania. Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marijah 16.03.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Ola i Krzysiek napisał: A my wczoraj zrobiliśmy sobie wycieczkę do centrum ogrodniczego w Ostaszewie. Peeełno tam pięknych roślin, ale jak człowiek nie ma zielonego pojęcia o ich uprawie to sobie może jak na razie pomarzyć i zacząć studiować mądre pisma o tym co i jak uprawiać Ja zaczęłam poczytywać, ale w ogóle a w ogóle mnie to nie wciąga A wracając do wycieczki to kupiliśmy sobie metrowe tuje żeby je posadzić przy ogrodzeniu frontowym. Mamy jeszcze chrapkę na rododendrona, ale nie wiem czy się porywać. Z tego co wiem od mojego wujka to wiosna jest najlepszym okresem sadzenia drzewek i krzewów bo wtedy najlepiej się ,,przyjmują" i jest największe prawdopodobieństwo że przezimują bez szwanku ehh nie moge sie doczekać kiedy ja bede sie zajmować moim ogródkiem niestety przede mną jeszcze długa droga ale projekt ogrodu już mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 16.03.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Słuchajcie, macie może jakiś sprawdzony namiar na firmę co sprzedaje garaże? Jesli tak to bardzo prosze o namiar.Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 17.03.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Ola a jakiego garażu poszukujesz? Takiego blaszaka? czy jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 17.03.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 no gdzie ta wiosna, no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 17.03.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Ola a jakiego garażu poszukujesz? Takiego blaszaka? czy jak Poszukujemy blaszaka takiego 6x3. Poczatkowo chcieliśmy zrobić kanciapę z płyt, ale po przeliczeniu wyszłoby drożej niż garaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 17.03.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 a ile takie badania kosztują? My płaciliśmy chyba 280 + VAT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 17.03.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Poszukujemy blaszaka takiego 6x3. Poczatkowo chcieliśmy zrobić kanciapę z płyt, ale po przeliczeniu wyszłoby drożej niż garaż. W domku już się nie mieścicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel_torun 17.03.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Zima podobno wraca Musiałem wstrzymać pracę nad przednim ogrodzeniem ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 17.03.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Poszukujemy blaszaka takiego 6x3. Poczatkowo chcieliśmy zrobić kanciapę z płyt, ale po przeliczeniu wyszłoby drożej niż garaż. W domku już się nie mieścicie? Chciałam Krzyskowi zrobić, że jak będzie mnie irytował to tam pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angelb 17.03.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Szukam STEMPLI 3 m ok 200 sztuk Macie? Widzieliście u sąsiada???A może wiecie skąd tanio można kupić...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 17.03.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Szukam STEMPLI 3 m ok 200 sztuk Macie? Widzieliście u sąsiada???A może wiecie skąd tanio można kupić...? Ja mam, ale ok. 2,8 m. A co to znaczy tanio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 17.03.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 ja też mam stemple około 80 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angelb 17.03.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 2,80 będą dla mnie za krótki ...muszę mieć 3-metrowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 17.03.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 wybieracie się może na Targi Budownictwa w sobotę albo w niedzielę na Sz.Bydg.?ktoś z Was był może w zeszłym roku albo wcześniej? bo nie wiem czy iść, czy coś ciekawego tam można zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angelb 17.03.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Gdzie kupowaliście komin systemowy Schiedel?W jednej hurtowni zaproponowano mi rabat 15 % od ceny katalogowej-brać czy da się znaleść jeszcze lepszy rabat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Endriuszka 17.03.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 wybieracie się może na Targi Budownictwa w sobotę albo w niedzielę na Sz.Bydg.? ktoś z Was był może w zeszłym roku albo wcześniej? bo nie wiem czy iść, czy coś ciekawego tam można zobaczyć w toruniu czy w bydzi ??? w ktora sobote ?? 21 czy moze 28.03.2009 podaj wiecej szczegółów bo ja nigdy nie byłemale moze sie zjawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 17.03.2009 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Targi odbędą się w Centrum Targowym PARK w Toruniu ul. Sz.Bydgoska 3 w dniach 28-29 marca godziny 10-17też nigdy nie byłam, więc chyba się przejedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 17.03.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Gdzie kupowaliście komin systemowy Schiedel? my komin Schidla kupowaliśmy w hurtowni w Kaszczorku, właściciel nazywa się Kalinowski, ale porównywalneceny dawali też w Betorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kama1978k 17.03.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Ax byłam u nich generalnie na ta chwile maja wstrzymaną produkcję i sprzedaja tylko to co mają (a maja niewiele) KObitka radziła poczekać. Od połowy kwietnia ruszaja z produkcją i maja - jak pisałam- miec większy wybór. Oprócz kostki ma być beton imitujący kamień, ale szczegółów już nie znała. Ja mocno rozmyślam o czymś takim na tarasy ponieważ u mnie żeby zrobić płytki trzeba by podnieść tarasy o 18 cm a to juz spore koszty przy prawie 70 m tarasów. Więc może takie betony kamienno podobne byłyby rozwiązaniem hmmm? Ma ktoś z was z czyms takim doświadczenia? pozdrowionka W poprzedni weekend przedstawicielka Ceg-Toru rozwoziła oferty w naszej okolicy. Kiedy podjechała do nas i zobaczyła że mamy już kostkę zatrzymała się, wysiadła z samochodu i zapytała czy może dostać jedną kosteczkę z tej naszej bo jest przepiękna. I że może oni tez kiedyś cos takiego zrobią. Hihihih może nasza kostka ich zainspirowała do zmiany produkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts