Ola i Krzysiek 17.03.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Ło matko, ale wieje. Jak ja nie cierpię takiej pogody, mam wrażenie, że mi zaraz dach porwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel_torun 17.03.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Ło matko, ale wieje. Jak ja nie cierpię takiej pogody, mam wrażenie, że mi zaraz dach porwie wieje wieje .... aż mi N-ka przerywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel_torun 17.03.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Targi odbędą się w Centrum Targowym PARK w Toruniu ul. Sz.Bydgoska 3 w dniach 28-29 marca godziny 10-17 też nigdy nie byłam, więc chyba się przejedziemy byłem rok albo 2 lata temu ... hmmm największą radość miało dziecko w balonów . Z tego co pamiętam to połowa firm to banki . Było z 2-3 producentów okien , deweloperzy , biura nieruchomości . Na tym etapie to juz chyba nic ciekawego. Oczywiście w tym roku może być inaczej .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 17.03.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 W poprzedni weekend przedstawicielka Ceg-Toru rozwoziła oferty w naszej okolicy. Kiedy podjechała do nas i zobaczyła że mamy już kostkę zatrzymała się, wysiadła z samochodu i zapytała czy może dostać jedną kosteczkę z tej naszej bo jest przepiękna. I że może oni tez kiedyś cos takiego zrobią. Hihihih może nasza kostka ich zainspirowała do zmiany produkcji. Kama a co macie za kosteczkę? pokażesz? Może już pisałaś ale jakoś ciężko mi się myśli jak mi prawie dach porywa co do kostki i innych oni mają fajne rzeczy http://www.bruk-bet.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 17.03.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Chciałam Krzyskowi zrobić, że jak będzie mnie irytował to tam pójdzie hehehe pacz a mój mnie na balkon -którego nie posiadam- próbuje wystawiać, na garaż nie wpadł jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 17.03.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Chciałam Krzyskowi zrobić, że jak będzie mnie irytował to tam pójdzie hehehe pacz a mój mnie na balkon -którego nie posiadam- próbuje wystawiać, na garaż nie wpadł jeszcze Ja już nie chcę być taka niemiła jak Twój Rafał i chce mojemu Krzyśkowi daszek nad głową stworzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 17.03.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Ax byłam u nich generalnie na ta chwile maja wstrzymaną produkcję i sprzedaja tylko to co mają (a maja niewiele) KObitka radziła poczekać. Od połowy kwietnia ruszaja z produkcją i maja - jak pisałam- miec większy wybór. Oprócz kostki ma być beton imitujący kamień, ale szczegółów już nie znała. Ja mocno rozmyślam o czymś takim na tarasy ponieważ u mnie żeby zrobić płytki trzeba by podnieść tarasy o 18 cm a to juz spore koszty przy prawie 70 m tarasów. Więc może takie betony kamienno podobne byłyby rozwiązaniem hmmm? Ma ktoś z was z czyms takim doświadczenia? pozdrowionka W poprzedni weekend przedstawicielka Ceg-Toru rozwoziła oferty w naszej okolicy. Kiedy podjechała do nas i zobaczyła że mamy już kostkę zatrzymała się, wysiadła z samochodu i zapytała czy może dostać jedną kosteczkę z tej naszej bo jest przepiękna. I że może oni tez kiedyś cos takiego zrobią. Hihihih może nasza kostka ich zainspirowała do zmiany produkcji. Kama..jak masz fotki to podeślij...szukam natchnienia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kama1978k 18.03.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Ax byłam u nich generalnie na ta chwile maja wstrzymaną produkcję i sprzedaja tylko to co mają (a maja niewiele) KObitka radziła poczekać. Od połowy kwietnia ruszaja z produkcją i maja - jak pisałam- miec większy wybór. Oprócz kostki ma być beton imitujący kamień, ale szczegółów już nie znała. Ja mocno rozmyślam o czymś takim na tarasy ponieważ u mnie żeby zrobić płytki trzeba by podnieść tarasy o 18 cm a to juz spore koszty przy prawie 70 m tarasów. Więc może takie betony kamienno podobne byłyby rozwiązaniem hmmm? Ma ktoś z was z czyms takim doświadczenia? pozdrowionka W poprzedni weekend przedstawicielka Ceg-Toru rozwoziła oferty w naszej okolicy. Kiedy podjechała do nas i zobaczyła że mamy już kostkę zatrzymała się, wysiadła z samochodu i zapytała czy może dostać jedną kosteczkę z tej naszej bo jest przepiękna. I że może oni tez kiedyś cos takiego zrobią. Hihihih może nasza kostka ich zainspirowała do zmiany produkcji. Kama..jak masz fotki to podeślij...szukam natchnienia:) Kostka Semmelrock Naturo Jasnoszary + Antracyt. Zdjęcia robione zaraz po położeniu, więc może nie najefektowniejsze. Na wiosnę będzie poprawiana a dodatkowo planujemy położyc na tarasie i przed wejściem płyty o tej samej strukturze - są również w Semmelrocku. http://lh4.ggpht.com/_LT4zmnpRHX0/SVUq3UBJwfI/AAAAAAAANa0/Q1JrJr5lCbc/s800/P1050638.JPG http://lh5.ggpht.com/_LT4zmnpRHX0/SVUrRSGm7uI/AAAAAAAANbc/17s3stA6oa0/s800/P1050652.JPG http://lh5.ggpht.com/_LT4zmnpRHX0/SVUrhHo7KEI/AAAAAAAANb0/MpDPgCpCkRw/s800/P1050655.JPG http://lh4.ggpht.com/_LT4zmnpRHX0/SVUrzY9BKdI/AAAAAAAANcQ/HbqREfwCtfc/s800/P1050659.JPG http://lh4.ggpht.com/_LT4zmnpRHX0/SVUr-gQsaLI/AAAAAAAANcg/yMZl99DuOGU/s800/P1050663.JPG [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 18.03.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Trochę się spóźniłam, nie zauważyłam, że fotki już są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 18.03.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 byłem rok albo 2 lata temu ... no ja jeszcze buduję chyba pójdę i opowiem Wam wrażenia fajną macie kosteczkę, my chcieliśmy granitową ale droga jak... a ta mi się bardzo podoba, napiszcie gdzie kupowaliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 18.03.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Tak mi się kojarzy, że ta też droga jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kama1978k 18.03.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 byłem rok albo 2 lata temu ... no ja jeszcze buduję chyba pójdę i opowiem Wam wrażenia fajną macie kosteczkę, my chcieliśmy granitową ale droga jak... a ta mi się bardzo podoba, napiszcie gdzie kupowaliście A mnie granit średnio - może dlatego że jest dość nierówny i ja osobiście nie wyobrażam sobie chodzenia po nim w szpilkach - hihih ale to takie babskie podejście. A ta kosteczka jest płaska a mimo to - może trochę podobna do granitu. A co do ceny - najtańsza nie jest - ale ,my trafiliśmy na super ofertę późną jesienią - kiedy jak się okazało mało kto kupuje kostkę - więc są wyprzedaże. Zamawialiśmy w Gdańsku, tak wiec nawet z transportem nie wyszło źle. Ale co do szczegółów to jedynie mój małżonek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 18.03.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 ja tam w szpileczkach nie chodzę ale przecież gości nie mogę narażać na połamanie obcasików, ta koska jest naprawdę ładna Daniel podaj dokładne namiary na tą kosteczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel_torun 18.03.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 ja tam w szpileczkach nie chodzę ale przecież gości nie mogę narażać na połamanie obcasików, ta koska jest naprawdę ładna Daniel podaj dokładne namiary na tą kosteczkę Kupowałem tutaj : http://www.allegro.pl/item576767666_kostka_brukowa_exclusive_naturo_promocja.html My zapłaciliśmy za Jasnoszarą - 59zł , oraz antracyt 65 zł (brutto - od tego jeszcze odliczyłem sobie VAT ). Transport kosztował mnie ok 550zł , palety zwrotne. Kostka b.dobrze zrobiona, górne 2 cm to posypka z granitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 18.03.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 naprawdę piękna ta kostka, ale piekielnie droga, a teraz nawet jeszcze droższa niż Wy płaciliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 18.03.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 A ja wreszcie mam adres i już nawet rozmawiałam z listonoszem naszym, żeby się nie zdziwił jak do Myszek jakiś list będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 18.03.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 dla poprawienia humoru http://www.ratunku-co-robic.ownlog.com/11350%2ckategoria.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 18.03.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 dla poprawienia humoru http://www.ratunku-co-robic.ownlog.com/11350%2ckategoria.html dobre, naprawdę dobre http://forum.tkk.pl/engine/images/smilies/mbounce.gif Az trudno uwierzyć, że ludzie mogą zadawać takie głupkowate pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 18.03.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 dawno nie zdarzyło mi się popłakać ze śmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 18.03.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 boszzzzzzzzzzzzze kobieto gdzieś ty to znalazła - spadliśmy z mężem z sofek fajjjjjjoskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts